E11 - problémy s vibráciami 1.6
Moderátor: AndyGTP
E11 - problémy s vibráciami 1.6
Mam toyotu corollu e11 1,6 benzin a mam taky problem ked mi nabehne 80km a v tom okamziku pridam na plyn zacne mi s prednej casty take chvenie citim to u nochah dost neprijemne kolesa som uz dvykrat prevazoval capy su dobre niesu vybite loziska nevem ci by to mohly robit jedine co mam vybite maximalne su predne tlmice maju na to nejaky vplyv.vopred dakujem za odpovede nevem co stym uz robit mam nabehnute na tom 130000km a vsetko postupne menit je dost drahy spas. 
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poradte Prosim
pri 80tke ? nebude to skor pri konkretnych otackach ? pripadne este na konkretnom prevodovom stupni ?
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
zacne to robit tak medzi 80km az 90km ci mam 3alebo 4 alebo 5 taky blby pocit ked mam 3 a 100km pridam tak nie ani na 4 ked mam 120km skusal som uz aj vymenit kolesa dal som zimne 14 aj tak to roby pozeraly capy ze su dobre lozisko nevem uz som pomaly stoho zufaly doteraz vsetko dobre slapalo a teraz toto citit ako take trasenie motor ide ok zeby silenbloky na motore.
Ale najvaic to citit na 4 pri tej 80km a ked este pridam.roztrasie s celym predkom.
Ale najvaic to citit na 4 pri tej 80km a ked este pridam.roztrasie s celym predkom.
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
silenbloky uchytenia motora su OK ?
stabilizatory OK ?
stabilizatory OK ?
uchytenie motora je ok.som skusal a stabilizatory este neboly menene ze by to mohli robit aj tie chystam sa ich vymenit spolu s tlmicmi.loziska to asi niesu lebo nic mi nehuci.
Ohladne tych silenblokov kolko ich tam ma byt ja som skusal dva jeden napravo a jeden nalavo.
Bol som aj v servise ale povedaly mi ze to moze robit vela veci ze mam postupne vymienat vsetky veci komplet prednu napravu atd podla mna je to nelogicke len aby asi oni zarobili
Ohladne tych silenblokov kolko ich tam ma byt ja som skusal dva jeden napravo a jeden nalavo.
Bol som aj v servise ale povedaly mi ze to moze robit vela veci ze mam postupne vymienat vsetky veci komplet prednu napravu atd podla mna je to nelogicke len aby asi oni zarobili
Naposledy upravil/-a qickshar v Piatok, 12. Júna 2009, 16:13, upravené celkom 1 krát.
- grexos
- Toyota guru
pocuj odkial si ?
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
to ze z daleka som s Banskobystrickeho regiona ty mas tiez 1,6 81kw ako si spokojny.
- grexos
- Toyota guru
hore v RK je lubos a spol. velmi sikovna banda chalanisiek - servisakov. skus napisat sz rastovi. z BB to neni az tak daleko a urcite nieco zbuchaju za rozumne ceny.
spokojnost velka
su muchy ktore musim poriesit ale nic co by mi branilo robit neplechu na cestach 
spokojnost velka
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
dik napisem im uvidim k comu sa dopatrame.
Ja som mal Renaulta 25 a pri 90tke mi robilo to iste ako popisujes.Boli to silentbloky.Su na motory,aj prevodovke,jednoducho sa ti musi na to pozriet mechanik.
Toyota Corolla E12 1.4 3D
a da sa aj to skusit nejako ze su vybite a nevies nahodou kolko ich tam je viem o dvoch hore ale asi su niekde este aj na prevodovke ak niekto vie dajte vediet kde ich hladat dost veci som si opravil sam ucim sa pokuse vymenil som si tlmice koplet brzdy cervene podsvietienie budikov audio sustavau atd Rad sa ucim ale prist na toto je fakt obtiazne 
neviete niekto nahodou kolko je tych silenblokov okolo motora a prevodovky a kde by som ich zohnal dik.
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
predny, zadny, lavy a pravy tusim. Jeden z nich je az na prevodovke pokial si dobre pamatam.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
dik ked otvorim kapotu tak vidim jeden na pravo a jeden nalavo musim nekde skocit na jamu a pozret popod to co som spominal vysiie ze trasie pri tej rychlosty moze to byt aj ten silenblok u prevodovky a nevies nahodou ako zistim kedy je dobry a zly silenblok?
Mohol by to byt ajj homokin. klb, skus pozriet ci ne su manžety popraskané, deravé.
Auris 1.6,MT5
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných