E10 - Rozmery predných reproduktorov
Moderátor: AndyGTP
- mr.fatal
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
- Kontaktovať používateľa:
E10 - Rozmery predných reproduktorov
Chalani, ake rozmery maju predne reproduktory v E10? Chcem ich vymenit za nejake lepsie a nechce sa mi v tomto mraze vonku rozoberat dvere a merat to
Dakujem za info.
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
-
vitelo1
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 3. Júna 2009, 09:52
Re: Predne Repro
priemer je cca 130 mm ale !!! ... mal som to rozobraté lebo som jeden menil (ale za originál) ... no moj zlatý tak sa priprav, že budeš musieť hľadať a hľadať, robiť úpravy - originál je v špeciálnom plastovon držiaku so špeciálnym konektorom a tak sa aj dodáva, žiadny iný reproduktor bežne dodávaný tam nepasuje bez úprav toho plastového držiaka prípadne reproduktora a veľký pozor !!! hĺbka reproduktora musí byť ak sa dobre pamätá max. cca 46 mm inak tam nevojde!!mr.fatal napísal:Chalani, ake rozmery maju predne reproduktory v E10? Chcem ich vymenit za nejake lepsie a nechce sa mi v tomto mraze vonku rozoberat dvere a merat toDakujem za info.
... moje doporučenie je nehľadaj žiadnu náhradu , nič lepšie hrajúce, čo by tam vošlo, nenájdeš (mám to odskúšané), je to klasický reproduktor s papierovou membránou a hraje veľmi dobre má príjemné mäkké basy len je veľmi nízko v dverách a výšky sú utlmené, tak pridaj cez výhybku výškový reproduktor, ktorý umiestniš hore do výplne dverí ku palubnej doske a máš muzičku ako sa patrí....viacej záleží aby sadlo autorádio, aby malo dostatok výkonu (vpredu aspoň 2x 50W MOSFET konce) a dobré korekcie basova a výšok (aspoň 5 pásmový EQ),
E10 Corolla 1,33 xli sedan
-
jurosik.km
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 13:09
Re: Predne Repro
vitelo ma pravdu,nuz na mojej byvalej rolke som dal dole tu org mriezku coje na tapacire a tamsom nasroboval repro..dost blbo to vyzertaloale uhralo.nuz ale musis ratat stym ze sa budes muset pohrta stym ta mriezka je vajcoviteho tvaru a budes tam mat fugy
treba tolen prisposobit laminatom
treba tolen prisposobit laminatom
- mr.fatal
- začiatočník
Re: E10 - Rozmery predných reproduktorov
No takze rozobral som dvere, lebo mi tam nieco hrkalo a zistil som , ze tam origos repraky ani nemam. Su tam nejake predpotopne phillipsy,ktore tam asi dal predchadzajuci majitel, ale hraju otrasne. Ani ta konzola na ktorej by mal byt uchyteny povodny reprodukor tam nie je, tie repraky su sprosto pripevnene stahovackami a lietaju tam jak splaseny kanarik v klietke
..no musim to nejak poriesit aby to malo nejaky v pohode audio vykon
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Pekne vziať kus drevotriesky, pílku, rašplu a vyrobiť medzikruhy, aby Ti to pasovalo - bacha na hĺbku nových repro!
Yo a rovno zainvestuj do Dynamatu a vylep aspoň niečo málo v okolí repráka - fakt to výrazne pomáha.
Yo a rovno zainvestuj do Dynamatu a vylep aspoň niečo málo v okolí repráka - fakt to výrazne pomáha.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
-
vitelo1
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 3. Júna 2009, 09:52
...tak ma napadlo nemáš ty náhodou bejakú "socku" výbavu kde neboli z výroby namontované reproduktory?mr.fatal napísal:No takze rozobral som dvere, lebo mi tam nieco hrkalo a zistil som , ze tam origos repraky ani nemam. Su tam nejake predpotopne phillipsy,ktore tam asi dal predchadzajuci majitel, ale hraju otrasne. Ani ta konzola na ktorej by mal byt uchyteny povodny reprodukor tam nie je, tie repraky su sprosto pripevnene stahovackami a lietaju tam jak splaseny kanarik v klietke..no musim to nejak poriesit aby to malo nejaky v pohode audio vykon
...potom sa asi niekto dodatočne snažil ale bez tých originál držiakov je to problém... skús nejaké vrakoviská alebo poľsko - skús http://moto.alegro.pl
E10 Corolla 1,33 xli sedan
- mr.fatal
- začiatočník
Mas pravdu, mam jednu z tych "soc edition" ,sice uz povylepsovanu vselicim, ale svoj povod nezaprie
Diky za link, idem skusit nieco pohladat..drzte palce 
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Skus sa este pozriet sem:
http://www.tme.eu/sk/katalog/automobil- ... _szukaj%3D+
http://www.saunika.sk/plastove-ramiky/p ... ktory/pg8/
http://www.tme.eu/sk/katalog/automobil- ... _szukaj%3D+
http://www.saunika.sk/plastove-ramiky/p ... ktory/pg8/
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
- facitko
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 15. Augusta 2009, 14:33
Zdar ja som tam narval DCX 165 od hertzu a som spokojny. Bola to tesnota, dost prerabania ale spokojnost nadovsetko
- mr.fatal
- začiatočník
taakze, vymena (zatial) zadnych reproduktorov za mnou. Skusenosti su nasledovne.Dal som 10 cm repro Ground Zero na miesto tych misiek,co su vedla plata. Vylepil som plechy vnutri Dynamatom a plasty olepil molitanom - (vdaka Rasto za radu
a na to , ze to su iba 10 cm repraky, hra to uzasne.Kto nechce mat z auta diskoteku, ale ide mu o kvalitny a cisty zvuk, urcite odporucam. Buduci tyzden ma caka vymena prednych reprakov, tak som zvedavy ako sa to vydari, Drzte palce 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných