zdar,
mám taký problém s mojou E11
keď ju rozbieam pomaličky(málo plynu) do kopca alebo keď v meste uberem plyn a opäť musím rozbiať niečo mi začne nepekne rezonovať, zdá sa mi akoby to išlo od motora, sem tam sa objavý aj taký kovový čerkot a posledne mi pri dlhšej jazde 2x vynechal motor tak že som musel pustiť plyn a opäť stalčiť a potom sa to chytilo.
a ešte jedná divá vec, stáva sa mi neviem presne identifikovať kedy že ma pri jazde trhá ako keby som mal skákavý benzín alebo čo, nič velkého len také jemné ťuky.
prosím pomoc netuším čo by to mohlo byť
budem veľmo vďačný za každú radu
Ď
E11 problém s nepríjemným zvukom, motor vynacháva
Moderátor: AndyGTP
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Re: E11 problém s nepríjemným zvukom, motor vynacháva
to moze byt viac chyb urcite pozri sviecky, kable a skaknie moze byt aj pojkou
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ak pohladas, najdes tu rozne temy s tvojimi priznakmi. Zvacsa sa odporuca vyjazdit nadrz, naliat tam nejaky palivovy cistic, dat plnu nadrz kvalitneho benzinu, pozriet sviecky, odstranit potkany v nasavacom trakte, vymenit vzduchovy filter, palivovy filter, eventualne skontrolovat vstreky, rozdelovac, senzory, kable...
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Pravdu povediac nieco podobne som zazil a bola to jedna sviecka - prerazala a potom ju elektronika vypla a islo to divne. Ale bolo to na Renault Clio...
Rori
Toyota Avensis Sedan T25 2.2DCAT
Toyota Avensis Sedan T25 2.2DCAT
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný