Ahojte,
hladam sikovneho autolakovnika v Kosiciach, pripadne v Banskej Bystrici. Potreboval by som nastriekat predny a zadny naraznik na Corolle E12U (5. dv hatchback) Je to len poskriabany plast (podarilo sa mi pri cuvani...), ziadne mechanicke poskodenie netreba vyklepavat a pod.
Kolko by to pripadne mohlo stat?
Vdaka za kazdu radu.
Sikovny autolakovnik v Kosiciach
Moderátor: AndyGTP
-
Vigora100g
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 12. Októbra 2010, 19:16
Re: Sikovny autolakovnik v Kosiciach
V KE najdes viacero dobrych, napr. Tibor Eotvos, a dielnu ma na juznej triede. Diel lakuje za 85€ a pracu robi kvalitne.
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 8&t=h&z=19
dielna je presne tam kde google maps ukazuje zelenu sipku. Tak dufam ze som ti pomohol.
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 8&t=h&z=19
dielna je presne tam kde google maps ukazuje zelenu sipku. Tak dufam ze som ti pomohol.
Corolla E11 4E-FE
Srdecna vdaka,
mozes mi dat na neho aj nejaky kontakt ak mas? Staci do SS, nemusis priamo na forum. Aby som aspon vedel, cez koho som sa o nom dozvedel
mozes mi dat na neho aj nejaky kontakt ak mas? Staci do SS, nemusis priamo na forum. Aby som aspon vedel, cez koho som sa o nom dozvedel
nejaka spätná väzba?
ako bolo a ci to drzi?
referecie su cenne...
ako bolo a ci to drzi?
referecie su cenne...
Civic 1.8 FD7 06 Turkey
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
Ahoj,
vzhladom na to, ze este stale nebolo kedy (ano, ja viem, uz je to skoro rok...) referencie neviem dat. chcem do uz konecne dat urobit koncom tejto sezony (niekedy okolo oktobra-novembra), tak potom sa ozvem.
vzhladom na to, ze este stale nebolo kedy (ano, ja viem, uz je to skoro rok...) referencie neviem dat. chcem do uz konecne dat urobit koncom tejto sezony (niekedy okolo oktobra-novembra), tak potom sa ozvem.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných