Corolla E10 - karosárčina a lakovanie

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

DavidZA
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 25. Októbra 2010, 11:46

Corolla E10 - karosárčina a lakovanie

Príspevok od používateľa DavidZA » Pondelok, 14. Marca 2011, 11:40

Ahojte. Opäť a zas som tu s mojou karolínou. Karolínka dostala na frak,tentokrát je to vážne..:((.
potrebujem zohnať kapotu, oba predné blatníky, pred.nárazník, a predné čelo (okuliare), a šikovného a najmä lacného lakýrnika...
Je to Corolla E10, 1996, verzia hatchback. Viete niekto o niečom???
ďakujem vopred za každé info.
Dávid.

Používateľov profilový obrázok
mr.fatal
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
Kontaktovať používateľa:

Re: Corolla E10 - karosárčina a lakovanie

Príspevok od používateľa mr.fatal » Pondelok, 14. Marca 2011, 19:35

Ahoj.Ty mas teda "stastie". Nechcem byt nejaky prehnany pesimista, ale neviem, ci je takato oprava rentabilna. Pokial by si zohnal aspon nejake diely vo svojej farbe, tak potom mozno, ale lakovanie je sakramensky drahe. Pokial nemas k tomu autu nejaky citovy vztah, radsej by som k cene opravy prilozil par stovak a kupil druhe auto. Pri dnesnych cenach sa to asi oplati viac. Ja som mal minuly rok taky "tukanec", menil som kapotu, naraznik, vystuha do naraznika a svetlo. Kapotu som si dal lakovat a skoro ma vystrelo, ked som o tyzden neskor nasiel na vrakovisku kapotu rovnakej farby :x Ale to je vedlajsie, cela ta oprava ma stala 400 Ecok. Ty este potrebujes celo aj obidva blatniky. Ja mam dobreho lakiernika, ale v BA, to je pre teba asi zbytocne daleko. Skus najskor obist vseliake vrakoviska alebo pozri inzeraty, vyjde to lacnejsie ako nove diely. Drzim palce
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed

DavidZA
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 25. Októbra 2010, 11:46

Príspevok od používateľa DavidZA » Utorok, 15. Marca 2011, 10:11

Veď toto...keby to nebola Karolína, moja citovka...Obehal som vrakoviská v ZA, a nikde som nič na E10 nenašiel...Opakujem ešte raz slovíčko NIČ...Keby som mal dukáty na iné auto, tak by som ju asi aj obetoval, ale akosi nemám :(((.
Takže tak..Vďačný budem za každú radu...

st3fy
nula
Dátum registrácie: Sobota, 27. Februára 2010, 13:33

Príspevok od používateľa st3fy » Utorok, 15. Marca 2011, 10:33

hoj. skúšal si aj v Stráňavách ? tam by mohlo byt niečo aj na E10
Corolla E10 wagon červená 4AFE

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných