lacne nahrady svetlometov pre E10 sedan

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
mechatron
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 01:49

lacne nahrady svetlometov pre E10 sedan

Príspevok od používateľa mechatron » Sobota, 30. Apríla 2011, 07:28

cavte.
pred dvoma dnami mal u nas niekto malo miesta na parkovisku a nabral mi auto tak, ze lavy svetlomet som mal zatlaceny pod kapotu. sklo na nom ma asi 5 cm prasklinu a zadna plastova cast bola rozlamana natolko, ze ze som na nu minul skoro celu tycinku tavneho lepidla. ...nastavenie sklonu svetla uz nieje mozne ani elektricky,ani manualne... :cry:
peniaze momentalne na vyhadzovanie nemam.
moja otazka znie: co hovorite na tieto svetlomety? budu v pohode? ...je to to najlacnejsie co som nasiel...

http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/45 ... -93-97.htm
alebo
http://www.depoauto.sk/product_reviews. ... ts_id/4305
dik
corolla sedan 12/96, 1332-55kw

mr.fatal
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
Kontaktovať používateľa:

Re: lacne nahrady svetlometov pre E10 sedan

Príspevok od používateľa mr.fatal » Sobota, 30. Apríla 2011, 09:43

Zdarek, podobne problemy som riesil volakedy aj ja. Tie svetla co si nasiel su fakt to najlacnejsie, co tam mozes dat, takze podla toho aj svietia a este jedna zasadna vec, nedaju sa elektricky sklapat. Pre beznu premavku to nieje az taky problem, ale na STK musis mat dobre znamosti :mrgreen: Ja som nakoniec kupil svetla TYC s elektrickym sklapanim a svietia celkom dobre, bol som sam prekvapeny. Pokial by si mal zaujem, mam rovnake svetlo ako si nasiel na nete, bolo asi 2 roky pouzivane, vyzera ako nove, ak chces, mozme sa nejako dohodnut a bude tvoje 8)
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed

mechatron
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 01:49

Príspevok od používateľa mechatron » Nedeľa, 1. Mája 2011, 01:35

dik za odpoved :)
je pravda, ze najradsej by som aj teraz kupil svetlo s el. sklapanim, len uvidim co a za kolko mi este skusi zohnat svagor po skladoch...
pri tych najlacnejsich ma hlavne zaujimalo, ci maju v poriadku lom svetla...o problemy s nefunkcnym el. nastavovanim sa nebojim, zatial som bol s autom 2 krat na STK a ani raz to neskusali, len ten lom :)
Az by ma svagor nepotesil, urcite sa ozvem, stretnut sa neni problem, pracujem vo VW ;-)
corolla sedan 12/96, 1332-55kw

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Nedeľa, 1. Mája 2011, 10:18

Inak, aj TYC aj DEPO su standardne a DOBRE znacky svetiel a podobnych doplnkov. Ide len o to, ze ktory co vyraba a ci vie dodat presny model, ktory clovek potrebuje. Niekedy, najma u "europskych" novsich japoncov bol uz dodavatel OEM dielov Hella a tam sa lepsie nakupuje, lebo Helly su dostupne na trhu.

My vieme tiez zohnat, rataj cca 5 max 10% nizsiu cenu nez tu na webe, berieme to od nich, len cena sa neda na 100% predpovedat, ale ako pisem cca 5-10% menej

http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=sp ... id=1463783

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných