Dobrý deň,
Linky:
http://toyota-corolla.autobazar.eu/16-v ... 38673.html
http://www.autobazar.sk/inzerat/283485/ ... hback-3dv/
Vedel by mi niekto z vás napísať názor na túto Toyotku, určite ste ju už mnohí z vás videli alebo sa s ňou dokonca stretli. Všimol som si že na nete je už nejaký ten piatok takže neviem čo si o tom mám vôbec myslieť. Momentálne mám E11 1.4 hatchback a chcel by som taký menši upgrade. Otázne je či sa mi ju oplatí kupovať alebo nie (spotreba ma nejak extra nezaujíma). Vyzerá celkom zachovalo a pekne otázne je či je všetko v poriadku aj po motorovej stránke. Chcel by som aspoň raz vyskúšať nejakú športovejšiu verziu E11-tky najlepšie nejakú G6tku. Bol by som rád keby ste mi napísali vaše postrehy čo sa týka tejto E11-tky.
Kúpiť - nekúpiť (Toyota Corolla 1.6 VVTi)
Moderátor: AndyGTP
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpiť - nekúpiť (Toyota Corolla 1.6 VVTi)
Nie je to G6 a ani G6R na ktore sa to auto tvari.
Ma to 5 stupnovu prevodovku aspon podla udajov predavajuceho.
Nema prednu rozperu.
Budiky nie su cervene.
Nema zmenu intenzity osvetlenia pristrojovky a celkovo vyzera to tak, ze vymenil len spodnu cast pristrojovky, lebo horna aj volant su svetle.
Vymenil tam sedacky aj pasy z G6R podvozok vyzera byt tiez vymeneny ale neviem ci je tam original TTE pruzenie alebo skor neake sportove znizene pruziny. Predny naraznik aj spojler vyzeraju byt original TTE. A este nie je videt ci ma vzadu bubny alebo kotuce.
Pokial chces auto ktore sa tvari ako G6 tak toto je spravene fakt dobre ale nema to to kvoli comu sa G6 kupovali a to je 6 stupnova prevodovka.
Ma to 5 stupnovu prevodovku aspon podla udajov predavajuceho.
Nema prednu rozperu.
Budiky nie su cervene.
Nema zmenu intenzity osvetlenia pristrojovky a celkovo vyzera to tak, ze vymenil len spodnu cast pristrojovky, lebo horna aj volant su svetle.
Vymenil tam sedacky aj pasy z G6R podvozok vyzera byt tiez vymeneny ale neviem ci je tam original TTE pruzenie alebo skor neake sportove znizene pruziny. Predny naraznik aj spojler vyzeraju byt original TTE. A este nie je videt ci ma vzadu bubny alebo kotuce.
Pokial chces auto ktore sa tvari ako G6 tak toto je spravene fakt dobre ale nema to to kvoli comu sa G6 kupovali a to je 6 stupnova prevodovka.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných