ja som teraz uz dva dni stravil v servise v Nitre (Autocentrum, chrenovska cesta, prestahovani z centra mesta nedavno). Zatial som komunikoval len s cechom (pan Hamal?, ci tak nejak), druhy je cisty slovak (pan Jahn). Ten Cech velmi ochotny, poriadny, nemal problem ani s osemrocnou Corrolou.
Nechal som tam uz 11 000 Sk, maju trosku drahsie diely aj hodiny su na mna dost (600 Sk normohodina tusim), ale predtym som chodil do servisu len s novou Fabiou na pravidelne prehliadky. Este ma tam caka vymena tlmicov, ale ked som mu povedal, ze uvazujem nad vymenou u kamarata technika, nemal s tym problem. Povedal, nech sa rozhodnem, ze mi odporuca vymenu u nich, ale nebude na mna tlacit.
Je to tam pekne velke, otoci sa tam vela aut, maju 7 stojanov, takze roba 7 aut sucasne...a prazdno tam teda nemaju. Ten Cech mechanikov aj celkom svizne nahana a cez velke sklo mozete opravy sledovat. Ku autu zial pri oprave nemozete.
Mam vsak problemy s vibraciami v plynovom pedali od 2500 do 3000 ot./min., a to pri kazdej zaradenej rychlosti. Tie vibracie ma vazne otravuju. Ked idem 80 kmh na zaradenej patke, je to balada. Aj pri 120 kmh je to super. Ale medzi 85 kmh a 105 kmh su vibracie otravne. Velmi ich citit aj pri brzdeni motorom pri spominanych otackach. Z toho som najviac smutny.

V Nitre sa mi na to zatial nepozerali...ale rad by som vyskusal aj iny DOBRY servis. Len s peniazmi som teraz uz na dne. Mozno je to len banalita...snad niekto najde aspon teoreticke riesenie.