Na slovensku by vsetci chceli vsetko zadarmo a ked maju prilozit ruku k dielu, tak tu druhu nastrcia...
Ked to na Slovensku nejde bez penazi tak to urobme po slovensky.
Bude sa platit clenske... Ked chce byt niekto riadnym clenom ... 1eur na mesiac ... Bude sa platit vzdy na pol roka dopredu
Ten kto bude mat zaplatene clenske na cely rok bude vysvieteny na fore aby vsetci vedeli, ze je lojalnym clenom ktoremu zalezi na TTS a nielen okoloiduci kecalek , bude mat zadarmo vstup na zraz ostatny budu platit , ziska kartu vyhod ( clenovia si poskitnu navzajom podla moznosti ) ....
Urci sa spravca ... Zvoli sa riadnymi clenmi... Mozno sa mu aj odklepne nejake feecko, moznoto by bolo najlepsie to bude robit z presvedcenia.... Vsetky vyzberane eura sa pouziju na organizovanie klubovych evantov ... Uroven bude podla toho kolko bude clenov ... Kazdy bude mat jeden hlas na odhlasovanie ci uz spravcu alebo minania penazi, alebo ... Co sa neminie sa pouzije na nakup padarkov na zraz alebo sa odlozi na dalsi rok
Kazdy clen musi mat pocit ze je clenom , ze ma rovnake prava a ze ma co povedat do fungovania klubu...
... Proste mali by sme nechat zit TTS pre to pre co vznikol alebo ho nechame odpocivat v pokoji
... Po rokoch som to trochu prehnal, ale nedalo mi... Mozno si najdem este chvilu na nejake myslienky, ale viac menej to asi necham na tych menej zanepraznenych, sikovnejsich a IT zdatnejsich... Viem ze tu mame vela sikovnych a pre tuto vec odusevnelich a asi budu mat aj lepsi pravopis