hlásim, ze mrkna po troch rokoch štartuje. Tento víkend hádam spravím nejaké normálne video, kedže to prvé natočené v euforii je celé zle

Mám pár fotiek tak dodám aspoň tie.
RJ nie je nakoniec imfsoft, čo je možno škoda, no pre mňa osobne bolo najpodstatnejšie, aby auto naštartovalo a fakt som bol náramne rád, keď sa to všetko stihlo v tak krátkom čase a to po pracovnej dobe. Chalan, ktorý sa tomu venoval priletel len na 7 dní.
Tie moduly tam taktiež nešli, keďže megasquirt s nimi nie a nie spolupracovať. Možno časom, na polici sa im nič nestane. Akurát ma mrzí, že som naháňal kvoli konektorom Stenkyho a Libora a nakoniec som ich tam aj tak nedal
Poznámka k domontovaným budíkom DEPO: Tlak oleja ukazuje o 0,8 bar menej ako skutočná hodnota
Teplota oleja o 8 st. viac. Aspoň,že sa zhodli v tých odchýlkach.
Priznám sa, až také bludy som nečakal...plynie z toho aj ponaučenie, počúvaj starších, a hlavne čím menej delfínkov či iných prkotín na displayi
Drk, Kenny dík za pozitívne ohlasy.
Inak priatelia, kto inzeruje tú červenú Mr2 mk1 na autoabazari.eu ? Lebo ja mám ďalší problém v poradí, a ten je zastávka zvaná colnica

Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
toyota MR2 MK1...nova laska