Ad Ring... Zelenym ringom som presiel, a napriek jednemu momentu s pretacavym smykom som to ukociroval vcelku dobre... Co mi vsak nespravilo radost bolo chladenie... V nejakom 18 km som si vsimol, ze mi zacala stupat teplota chladiacej kvapaliny a ani po kludnej jazde v okoli Ringu sa jej moc dole nechelo... Potom mi dokonca liezla par krat hore aj pri ceste po okreskach inde v Nemecku, zatial co na dialnici sa nikdy zo stredu ani nepohla... Neviem, pride mi, ze taketo divne spravanie sa deje od vymeny chladicu, nikdy predtym som nevidel palicku odlepit sa od stredu... Leak v sustave od vymeny ale nie je, aspon nie viditelny, nevie dakto, kde hladat chybu? Ak by mal pomoct prechod na Evans, idem do toho hned, len mi je divne, ze sa toto zacalo vyskytovat az po vymene chladica...
Inak cesta docela standardna, sli sme z Brna cez Prahu, na Nurburgring, potom na IAA do Franfurtu, pokracovali sme technickym muzeom v Sinsheime, a vylet sme zakoncili navstevou muzei Mercedes-Benz a Porsche v Stuttgarte, odkial sme sa opat cez Prahu dostali az do Brna. V dovolenkovom topicu to rozvediem podrobnejsie, len co pretriedim fotky. Cely vylet nam kazdopadne zabral 10 dni a fakt sa vydaril, obaja sme nesmierne spokojny.
Za CR hranicami bola tiez volna dialnica, a tak som s malym obmedzovacov v podobe priatelky skusil nejaky ten top speed run na Autobahne, bez toho asi navsteva Nemecka snad ani nemoze byt
Na zaver prikladam jednu ochutnavkovu fotku...