Príspevokod používateľa ondrik » Štvrtok, 30. Augusta 2012, 11:59
Gabo, skus dat dole ten kuzelovity potah okolo tycky a ak mas pod nim riesenie tak ako v celice (co si myslim ze mas) tak ten plast taky bileo-zlty sa da posunut po tej tycke dole. Ide tazko ale ide. Tym padom sa ti predlzi tycka nad nim a nasrobujes ju tam.
Pred nedavnom som to riesil na mojej celice...
myslim tento biely plast obdlznikovy, prvy zhora na tycke, pod zavitom. Da sa posuvat prave kvoli dlhsim/kratsim hlavicam
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
na fotke vidiet, ako sa mi ta paka rozsiruje a tu umelinku, ktora je navyse zasita v tom kozenom obale to rozsirenie nepusti nizsie.... bez tej koze to nasadit ide..
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Príspevokod používateľa smutok » Utorok, 4. Septembra 2012, 15:31
Stacilo by vybrusit len tu umelinu zasadenu v kozi aby sklzla nizsie, vzhladom na to, ze zhora bude nasadena hlavica riadiacej paky, tak to ani nemusi byt neaka priecizna praca.
Príspevokod používateľa ondrik » Štvrtok, 31. Januára 2013, 19:01
ask chces volant ti mozem dat obsit, mam tu oproti firme jednu pani co to robi... aj tu na fore ma nejake referencie... www.volanty.szm.com
aj nejaku klubovu zlavu by som vedel...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Príspevokod používateľa smugi » Sobota, 12. Októbra 2013, 21:33
ja by som ju zobral, aky ma priemer ? 12mm ? zajtra zmeram moj shortshift nech som isty a dohodneme, jo ?
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
Príspevokod používateľa smugi » Nedeľa, 13. Októbra 2013, 14:41
ak je zavit 12mm, rovno mi posli pm :
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)