bravolibor12 napísal:že se ve slunné Austrálii bude co nevidět bude prohánět další 4age z Dobříše.
Čo vás vie najviac potešiť ???
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
Re: Čo vás vie najviac potešiť ???
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
cesta do/s roboty na 4age, vatsi usmev vam to nemoze vycarovat aj po tak skazenom dni
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
tak to ty si zobral tu corollu s RV znackami. kocikujem si po chodniku a kukam, ze co tu robi ta corolla z FB - co som ju tam videl vcera (prevcerom) 
- sonnicek
- Toyota guru
ely napísal:tak to ty si zobral tu corollu s RV znackami. kocikujem si po chodniku a kukam, ze co tu robi ta corolla z FB - co som ju tam videl vcera (prevcerom)
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Sonnicek, tak teda gratulujem a vela stastnych a zabavnych km.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
Ty had! Skoro bola moja, ale buduca matka mojich deti povedala, ze ak ju uvidi doma, tak sa zbali a odstahuje sa aj s novym mixerom z LIDLu... Musel som si nechat zajst chut 

- AndyGTP
- Vševed
hlod mesiaca. ale netusil som, ze si este vacsi dement nez ja, aj ked musim uznat, ze Stevova E9 bola mimoriadne pekna a v naozaj dobrom stave. Resp. stale este je, len uz neni stevova ale kubovastenky napísal:Ty had! Skoro bola moja, ale buduca matka mojich deti povedala, ze ak ju uvidi doma, tak sa zbali a odstahuje sa aj s novym mixerom z LIDLu... Musel som si nechat zajst chut
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- AndyGTP
- Vševed
a nevratime auto sonnicekovi...stenky napísal:nepoicas mi ju na pol dna Sonnicek? nachytame Moniku
Dobry plan! Len aby si nedopadol ako my kedysi na strednej. Jeden spoluziak tvrdil asi tak 3 tyzdne, ze ma frajerku - Katku. Ale nikto ju nikdy nevidel, a tak (poznajuc jeho neschopnost robit cokolvek s opacnym pohlavim), sme si z neho akurat prdel robili, ze ci ju nafukuje kazdy den, alebo ju nechava stale nafuknutu a tak podobne... Zacali sme mu tak liezt na nervy az tak, ze sa rozhodol nam ju raz po skole predstavit.stenky napísal:nepoicas mi ju na pol dna Sonnicek? nachytame Moniku
Kym sme na neho (nich) cakali, tak sme sa dohodli na velmi dobrej a prajnej taktike, ako Katku uvitame, az pride. Ked konecne dosli, my sme ju jeden po druhom zacali oslovovat Majka. A same kecy ze Majka sem a Majka tam a potom "Majka, Lubo o tebe tolko rozpraval za tie mesiace, co ste spolu" a podobne. Mohol sa chudak Lubo branit ako len chcel, obhajovat sa, vysvetlovat. Dostalo sa mu len hlupych pohladov od nas a otazok typu "Sak si vravel, ze prides ukazat Majku" "Tu babu, co si pred letom zbalil v posilke" "Co o nej furt rozpravas" a tak podobne.
Katka-Majka milemu Lubovi spravila scenu, my sme zacali hasit, ale... Katka-Majka povedala, ze je jasne, ze mu teraz kryjeme chrbat, ze sme jeho kamosi a ona ze neni hlupa a dobre vie, ze Lubo ma aj nejaku Majku, nech jej hovorime co len chceme... A tak sme Lubovi nechcene ukoncili vztah
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
- AndyGTP
- Vševed
urezat vam vajgule a surove naservirovat 
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
- Kontaktovať používateľa:
Stenky > dovtedy sa chodi z dzbanom po vodu ...
tak aby si aj trochu neprepiskol 
Podobne sme si doberali kamosovu frajerku a na druhy den sa rozisli, celkom som sa citil previnilo
Podobne sme si doberali kamosovu frajerku a na druhy den sa rozisli, celkom som sa citil previnilo
- sonnicek
- Toyota guru
chlapciii klidek konecne som si doprial inu kavu ako je E12 takze uz nemusim len slintat nad vasimi
stenky -> pozicat pozicam neni problemo
na oplatku emerku
v celde som sa uz vozil 
stenky -> pozicat pozicam neni problemo
dlhsie som tu nebol, ale posledne prispevky by kludne mohli ist do funny sekcie
jo, potesila ma hotova vstavana skrina, uz hadam aj nejaky mesiac.. akosi nie je cas pisat
jo, potesila ma hotova vstavana skrina, uz hadam aj nejaky mesiac.. akosi nie je cas pisat
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných