Čo vás vie najviac naštvat ????
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Ked clovek pride po silvestri domov a najde si popremackavane plechy na aute. Kera K.RVA zas nevedela co so sebou???

Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
Tak to k..va nasere.. bude celolak?
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- ondrik
- Toyota guru
chtel bych... len potrebujem nejakeho suceho lakyrnika najst. Jeden uz mi striekal pol afta (po vandaloch tiez) a dopadlo to hruza. Olupuje sa to skor ako este povodny lak na druhej strane.
samozrejme to potrebujem spravit "po slovensky" - rychlo, lacno a kvalitne
samozrejme to potrebujem spravit "po slovensky" - rychlo, lacno a kvalitne
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- ondrik
- Toyota guru
ja si aj davam pozor, parkujem vzdy tak aby aj truba s kamionom presla okolo, pred marketmi radsej na druhej strane parkoviska, kde nikto nieje, a ked pripocitam nizky pocet obyvatelov u nas (oproti napr. BA), tak uz ozaj neviem co robim zle...stenky napísal:ukazem vam moje symetricke parkoviskove dvere?
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
aj ja sa snazim do stredu, aby nikto nemal nutkanie ma omlatit a ajtak sa im podarilo. oboje mam porevalene. skor ale myslim ze ich dakto z pasie prekopol, lebo lak oskrkany nieje..ondrik napísal:ja si aj davam pozor, parkujem vzdy tak aby aj truba s kamionom presla okolo, pred marketmi radsej na druhej strane parkoviska, kde nikto nieje, a ked pripocitam nizky pocet obyvatelov u nas (oproti napr. BA), tak uz ozaj neviem co robim zle...stenky napísal:ukazem vam moje symetricke parkoviskove dvere?

- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Ja parkujem 5 rokov na tom istom mieste a tiez mi niekto 20.12 nabural do auta a usiel.... zajtra rano idem zaviest ku klampriarovi
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ja sa uz ani neztazujem. Tiez niekto nevedel co zo sebou a musel mi v noci z 26 na 27 rozbit sklicko na spatnom zrkadle :-/ ruky dolamat atd. Zial co pocuvam ludi naokolo vobec ich netrapi ze niekomu spravia skodu a ked do nich noekto nacuva su zhrozeny...
od kedy je na slovensku povolene denne svietenie tak som stretol vela magorov čo svietili len prednymy ledkami za dažda alebo rano za šera neuvedomujuc si že v zadu im nesvieti nič ale včera mi došli slova-hmla viditelnosť max.150m a oproti mne vydim chabe svetielko okolo krajnice myslim si nejaky rozumny chodec svieti baterkou ked sa približil, octavia ta čo ma denne svietenie v hmlovkach a svieti mu len prava strana ta 5w žiarovočka 
Toyota Corolla E12 1.4 VVTi
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
ja som vcera rano cestou do roboty stretol panov cajtov naladovanych do Kie ktory sa tiez vo viditelnosti max 100m neunuvali zapat zadnu hmlovku. ale pokuty by za to davali bez vahania. ale ist v hmle na denne svietenie, to je teda odvaha 

to ste na tom este dobre, ja som za posledne dni videl niekolko exotov (s novymi aj starsimi autami), ktori dokonca nesvietili vobec
a to bol jeden tmavsi ako druhy.. no a kto to tu pozna tak vie, ze Zvolen je na spici rebricka s rannymi hmlami. Gule by som tymto vodicom odrezal.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
filozoficke okienko : moze za to povinne denne svietenie a policajna buzeracia. a polovodici za volantom.
dnes ludia za volantom nerozmyslaju, ale robia len to, aby nedostali pokutu. povinne denne svietenie? dam DRL ledky a viac sa nestaram. ze v hmle nie je vobec vidie, to im nedopne.
ini zase zapinaju predne aj zadne hmlovky ked viditelnost v meste klesne pod jeden kilometer. a palia okoloiducim bulvy aj v zapche na pristavnom moste
ako sa vravi, onedlho budeme tejto skurvenej dobe vraviet stare zlate casy :-p
dnes ludia za volantom nerozmyslaju, ale robia len to, aby nedostali pokutu. povinne denne svietenie? dam DRL ledky a viac sa nestaram. ze v hmle nie je vobec vidie, to im nedopne.
ini zase zapinaju predne aj zadne hmlovky ked viditelnost v meste klesne pod jeden kilometer. a palia okoloiducim bulvy aj v zapche na pristavnom moste
ako sa vravi, onedlho budeme tejto skurvenej dobe vraviet stare zlate casy :-p
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Normalne a neskutocne ma dokazu nastvat jedinci na oktaviach ktory si musia kompenzovat svoj maly falus rychlou a bezohladnou jazdou. Vcera modra RS octavia uz po treti krat ma doslova ohrozila na pristavnom moste keby ze nespomalim tak sa na dvojprudovke medzi mna a dodavku nezmesti. Podotikam ze isiel o 30-50 km/h viac ako my. A dnes pako ktory sa rozhodol na multikare ist po prazkej kde je 70 ist 20 a ledva tahal do kopca ma skoro zrolovala dalsia oktavka kombi v 100km rychlosti. Poser ich cert na tych zavodnych autach!!! No a dnes ma nastval aj jeden fabius 
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
V utorok rano som siel v lavom pruhu smer MT okolo piestan a na zjazde na D1 z PN siel kamion a dodavka. A ta si yo jebla rovno do mojho pruhu. (140 tach) Som brzdil cim sa dalo.... Proste sa mu debilkovi nechcelo cakat za kamionom...
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných