Stenky - Aurora II (MR2 AW11)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
Re: Stenky-Stella (Celica ST182) & Aurora & Aurora II (MR2 A
Andy je skupan, lebo zdochol
nemam naladu ani financie to dokoncit, takze asi tak..
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- tropi
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 19:34
Tiez sa ospravedlnujem za off. Vcera som ta stenky zahliadol pri petrzalskom nakupnom centre. Sli sme za sebou cez parkovisko. Mal som len chvilinku na obzretie. Pekna je ta tvoja MR-ka.
Rozobrana-Toyota Corolla 1.3XL,liftback
rv.1990,E9
EX-Toyota Yaris 1.3vvti,rv.2008
Toyota Rav 4 ll ,2,0 vvti rv. 2005. AT
rv.1990,E9
EX-Toyota Yaris 1.3vvti,rv.2008
Toyota Rav 4 ll ,2,0 vvti rv. 2005. AT
- smugi
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 12. Januára 2011, 09:51
prepac Andy, nevedel som ako sa vec ma.
Myslel som si, ze si len tajnostkar...
Chvilu som aj ja mal moznost ist za Stenkym v BA, a fakt je to radost pozerat sa na tu siroku zadnicu
medzi tymi vsetkymi oblymi novotinami....
Chvilu som aj ja mal moznost ist za Stenkym v BA, a fakt je to radost pozerat sa na tu siroku zadnicu
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
toyota MR2 MK1...nova laska
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
dnes som si bol v AMA po upraveny predny diel Mongoose vyfuku. dorabali mi prirubu na lambada sondu 
ako obvykle, montaz vyfuku potrva nekonecne dlho lebo to budem robit naraz s napravami, spojkou a prevodovkou. az sa toho desim co vsetko sa mi nakopilo.

ako obvykle, montaz vyfuku potrva nekonecne dlho lebo to budem robit naraz s napravami, spojkou a prevodovkou. az sa toho desim co vsetko sa mi nakopilo.

- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Fuu, ty tam mas jaku speci sondu... Ja tam mam klasicky zavit, aj pred, aj za katom...
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

- stenky
- Toyota guru
jo, tie nove su srobovacie, tie stare takeho prirubove ozembuchy. povodne tam ale neni na mongoose ziaden vyvod na lambdu lebo UK auta su bez katu a bez lambdy.

- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
jojo, všetky staršie Toyoty majú prírubu...inak práca vyzerá byť odvedená pekne 
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- smugi
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 12. Januára 2011, 09:51
pekne,pekne...auto tam nemusi byt pri vyrobe a pasovani?? staci im komplet vyfuk ako vzor ? Lebo toto ma dost zaujima teda 
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
- stenky
- Toyota guru
takto smugi. ak ti robia system na zakazku tak tam auto musi ostat. ja som kupil dvojdielny hotovy system od Mongoose, ale kedze UK auta nemaju lambdu, tak som to vzal do AMA aby mi tam navrtali dieru a privarili priribi na lambdu, lebo moja emisiami ovencena MR2 ju tam ma mat. v mojom pripade stacilo doniest predny diel vyfuku, ukazat kde sa ma navarat a o tyzden a daco som si siel po to
pracicka veru pekna 

- JRD McLAREN
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:45
no robite neco stym autom .. ci ne ..??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz Standalone a PiggyBack jednotiek
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz Standalone a PiggyBack jednotiek
- stenky
- Toyota guru
situacia je taka, ze na velku cast prac mam material pripraveny a pomaly sa hrajkam s detailami. chyba mi par poslednych kusov skladacky na upgrade brzd. dake hadice, predne kotuce a dosticky. musim este zmastit repase strmenov a mozem montovat. co sa tyka prevodovky, vyfuku a naprav, vsetko je nachystane a moze sa pomaly zacat montovat. jedina vec co ma brzdi je stary vrak ktory okupuje garaz v ktorej to chcem robit. potrebujem sa zbavit kasne. je oholena na kost, tak ze by ju 4 chlapi zdvihli a preniesli. len neviem v ktorom kovosrote mi vezmu kasnu od auta a ci viem zohnat dost velky vozik
rezat sa mi to nechce, lebo hned nadomnou byvaju dochodci a uz len nastartovanie velkej karbosky vie pokazit pekny vikend 

- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
vyrez vinko ak este nie je a karbosku zapni o siedmej rano, vtedy dochodci maju deadmatch pred lidlom a kauflandom 
niektore autovrakoviska si pridu po vrak s hydraulickou rukou, hod do guglu a obvolaj.
niektore autovrakoviska si pridu po vrak s hydraulickou rukou, hod do guglu a obvolaj.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní