medzicasom, dalsie veci sa diali
u kennyho sme prezuli na TOYO Proxes R1R
tu este jedna posledna z oprav brzd. jedno lanko rucnej bolo tak predpate, ze som mal jemne akoby potiahnutu rucnu. co stacilo na to aby sa mi zajazdy prehrieval kotuc. takze tuto sa este posledny krat odvzdusnovalo a uvolnovali sa lanka

teraz to brzdi velmi dobre. a hlavne sa nic nepridiera, neskrie a neprehrieva sa.
taktiez som sa dnes vecer rozhodol, ze vymenim olej. a ked uz bude auto zdvihnute, rovno aj vyfuk. tak hybaj do hornbachu po dake podlozky, lebo tych mam nedostatok, a tiez po vyfuk a montazny material do druhej garaze.
stary deravy toyota von!
pekny zanovny nerezovy Mongoose dnu!
aha kde bol stary smrad deravy
pomontazne close-upy. na moje pocudovanie, absolutne vsetky matice aj sroby sli povolit bez svelijakych obstrukcii. dokonca aj na stiftoch vyfukoveho potrubia... na toto som este nevideu
kunda lambda, tiez nova, musela ist na nove miesto, kedze tam, kde sa na OEM potrubi nachadza lambda povodna, na Mongoose je vlnovec... nastastie nova poloha lambdy nicomu nezavadzia a vsecko sedi ako ma. dufam ze bude lambda fungovat. este som neskusal
A kedze som to len teraz domontoval, idem to este trocha zajazdit. Drzte palce nech to nevybuchne