Dovoz aut zo zahranicia
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
- Kontaktovať používateľa:
Dovoz aut zo zahranicia
Pani kedze stale zijeme v krajine neobmedzenej hluposti, dostal som jedno smutne echo. Kedze je to ale povodu JPP davam to do pivnosti. Takze skusim to napisat takto. Auta ako euro3 bude od 1 maja, nemozne prihlasit! Podla noveho zakona, mozny dovoz len aut EURO4. Welcome to Free Kingdom of Hururu. 
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
ak je to pravda, tak
takze pani, kto este nema toyotu alebo chce lepsiu, rychlo nakupovat!
takze pani, kto este nema toyotu alebo chce lepsiu, rychlo nakupovat!
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Ja som na existenciu lahuodky znamej pod nazvom EURO4 upozornoval Misa uz cca pred mesiacom (posledna okradnuta obet a byvaly majitel Corolly), ked uvazoval o dovoze auta. Teraz neviem ci som uz niekde nieco zacul, alebo sa mi to len mari, no mam silny vodojem ze nasi curamedanski eurouradnici, alebo hociaki ini zmrdi vo funkcii schvalia barsaku oberkravinu a cim vacsiu, tym viac na nu budu hrdi.AndyGTP napísal:nestraste ma....prosim len toto nie. fakt prosim...
mozem to potom rovno zabalit....vsetko, komplet a odjebat sa odtialto.. do inej mrdnej europskej krajiny...alebo do polska radsej
Ale Andy, do Polska neeeeeeeeeeeeeeeee
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Avensis T27
Tak, tak, este aj dnes sa veselo predavaju nove auta splnajuce len EURO3.cahir napísal:moja rolla vyrobena v 2004 ma EURO III
ta po facelifte uz splna euro IV..
rolla TS iba euro III - euro IV iba TS compressor. .
takze je to v PICI...
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Avensis T27
Avensis T27
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
ze 'len' .. pici uz ma to sere. . vsetky tieto normy sa podpisuju na celkovej zivosti auta.. ale ok.
je to cele uplne zle... najma ked vidis tie liazky a ine sracky na cestach .. a je to v pohooo. asi tak.
o US a ich pristupu k ekologii ani nehovorim.
a inak - kdesi som cital test na rollu 1.6VVTi (facelift) a pisali tam, ze to euroIV bolo citit oproti starsej co mala euroIII .. neviem co je na tom pravdy. .
je to cele uplne zle... najma ked vidis tie liazky a ine sracky na cestach .. a je to v pohooo. asi tak.
a inak - kdesi som cital test na rollu 1.6VVTi (facelift) a pisali tam, ze to euroIV bolo citit oproti starsej co mala euroIII .. neviem co je na tom pravdy. .
-
Neregistrovaný
To "len" som myslel samozrejme z pohladu byrokratov co vymyslaju taketo <|>viny.cahir napísal:ze 'len' .. pici uz ma to sere. . vsetky tieto normy sa podpisuju na celkovej zivosti auta.. ale ok.
Neviem ako si myslel to, ze EURO4 je citit oproti EURO3 ... nizsi vykon? Cital som cosi v tom zmysle, ze v zaujme dosiahnutia nizsieho mnozstva emisii je znizeny vykon.
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
overoval som si tuto informaciu u manika co prihlasuje a vozi auta v desiatkach kusoch tyzdenne, udajne NEMA ziadnu takuto informaciu, to ale samozrejme neznamena ze to nemoze byt pravda. Ale zda sa mi VELMI nepravdepodobne ze taketo nieco by sa schvalilo...

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
ževraj to ma isť zatiaľ len na schvalenie do parlamentu tak uvidímeElvis napísal:overoval som si tuto informaciu u manika co prihlasuje a vozi auta v desiatkach kusoch tyzdenne, udajne NEMA ziadnu takuto informaciu, to ale samozrejme neznamena ze to nemoze byt pravda. Ale zda sa mi VELMI nepravdepodobne ze taketo nieco by sa schvalilo...
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných