Na úvod, nepatrím k zrovna bohatým ľuďom, skôr k takým, ktorý musia veľmi silno rozmýšľať na čo použijú svoje peniaze. Ale keďže posledný rok sa celkom darilo, rozhodol som sa vrátiť k premýšľaniu nad svojím snom.
Poznáte to ako Vás život stále odvádza od toho čo naozaj chcete, a miesto toho riešite dieslový kombík, frajerka Vám pomaly začne naznačovať že už by pomaly možno aj bol čas rozmýšľať nad zadĺžením sa na celý život (hypotéka) a možno aj nejaké potomstvo, svadba a podobné kliché nezmysli. Avšak pred tým než k tomuto všetkému príde, nejak si nemôžem pomôcť, musím si splniť jeden sen kým som mladý a kým sa pustím do tohto typu života (aj keď ma to v konečnom dôsledku môže stáť vzťah v prípade nepochopenia polovičky).
Koniec omáčkam, pome k veci. Ako ste asi pochopili z nadpisu, v hľadáčiku mám istú MR2 AW11. Túto konkrétnu už asi všetci poznáte, nakoľko sa na autobazar.eu predáva už naozaj dlho (a tak isto dlho ju aj mám v hľadáčiku, ale až teraz sa nejak idem rozhýbať). Predáva ju chlapík z Rače, ktorého už poznáme osobne nakoľko sme uňho kupovali Mazdu MX5 anniversary, od ktorej kúpy už ubehol rok a zatiaľ funguje bezchybne a prináša tony radosti.
Poznáte toto auto bližšie alebo ani nie? Ak máte nejaké inside info, poteším sa. No ale okrem toho by som Vás chcel poprosiť o rady, na čo si dávať pozor, kde hlavne pozerať hrdzu, čo býva problém servisovať a tak. A hlavne, držte mi palce, lebo ešte to môže stroskotať na veľa veciach. Ešte som to ani neoznámil polovičke
Ďakujem krásne