TOYOTA TEAM SLOVAKIA Meeting 2006
Moderátor: Elvis
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
- Kontaktovať používateľa:
Odpustite si pls OT, lebo to zacnem mazat. Mate na to otvarat nove prispevky, alebo specialnu sekciu.
Chcel by som vas vsetkych upozornit, ze tento vikend robime uzavierku aktivit a organizaciu zrazu. Pokial sa nenajdu dalsie zaujimave napady na aktivity na zraze, tak to uzavrieme a nasledne na tejto stranke (okrem inych) predstavime.
Zatial som si vsimol iba dva prispevky, co stali za to. Cakal som trosku viac kreativity
Chcel by som vas vsetkych upozornit, ze tento vikend robime uzavierku aktivit a organizaciu zrazu. Pokial sa nenajdu dalsie zaujimave napady na aktivity na zraze, tak to uzavrieme a nasledne na tejto stranke (okrem inych) predstavime.
Zatial som si vsimol iba dva prispevky, co stali za to. Cakal som trosku viac kreativity
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
ja osobne neviem. no. co sa tyka veci ako slalom, sprinty a podobne. to su take klasicke veci, co asi ani netreba riesit.
ja by som uvital skor nejaku lepsiu organizovanost. ked tam pridu ludia, ktori nikoho nepoznaju aby si tam nepripadali iba ako 'divaci'.. neviem ako to. len na tom prvom mi to prislo take chaoticke v tomto.
ja by som uvital skor nejaku lepsiu organizovanost. ked tam pridu ludia, ktori nikoho nepoznaju aby si tam nepripadali iba ako 'divaci'.. neviem ako to. len na tom prvom mi to prislo take chaoticke v tomto.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
toto je dost podstatne, si myslim. ak zacneme vo velkom propagovat zraz, a pride tam kopa ludi, ktori elvisa (alebo vystrihaneho cahiracahir napísal:ja osobne neviem. no. co sa tyka veci ako slalom, sprinty a podobne. to su take klasicke veci, co asi ani netreba riesit.
treba vymysliet program pre takych novych, aby sa nenudili a aby sme ich zaujali, aby boli motivovani prist na minizraz, a tak.
mozno by bolo dobre urobit nieco ako skola smyku (nie driftu
inac, mozno bude stacit ukazat niektorym ako sa ma spravne sediet za volantom
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
vynikajuci postreh chalani. ak sa nevymysli nic ine tak kazdy s cedulkou a nicknamom bude pobehovat a takto sa budeme moct oslovovat/spoznat, ti ktori sa nepoznaju. ale to je skor vtipne riesenie, samozrejme ze lepsie mi nenapadlo. btw peto ja sem navrhy nedavam lebo asi nedojdem..sak vies
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
najlepsie by sa spoznavalo pri pive
Lenze tam budeme na aftach, tak by sa zislo aspon nejake nealkoholicke. Skusim zistit od znameho v zlatom bazante, ci sa nieco neda poriesit. V lete sa nealko pivko celkom zide.
A skusajte aj dalsi. Ak sa da nejak sponzorsky alko/nealko, ... urcite to privitaju vsetci ucastnici.
A skusajte aj dalsi. Ak sa da nejak sponzorsky alko/nealko, ... urcite to privitaju vsetci ucastnici.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- scooby
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 28. Decembra 2005, 23:43
No nebolo by fakt zle si dat cedulku s nickom na palubofku za predne sklo, ja tiez nikoho nepoznam osobne okrem waakkeho.AndyGTP napísal:vynikajuci postreh chalani. ak sa nevymysli nic ine tak kazdy s cedulkou a nicknamom bude pobehovat a takto sa budeme moct oslovovat/spoznat, ti ktori sa nepoznaju. ale to je skor vtipne riesenie, samozrejme ze lepsie mi nenapadlo. btw peto ja sem navrhy nedavam lebo asi nedojdem..sak vies
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1
eX Toyota Corolla 1.4i E11
eX Toyota Celica 2.0 gti ST202
Fiat Panda 1.1
eX Toyota Corolla 1.4i E11
eX Toyota Celica 2.0 gti ST202
scooby napísal:No nebolo by fakt zle si dat cedulku s nickom na palubofku za predne sklo, ja tiez nikoho nepoznam osobne okrem waakkeho.AndyGTP napísal:vynikajuci postreh chalani. ak sa nevymysli nic ine tak kazdy s cedulkou a nicknamom bude pobehovat a takto sa budeme moct oslovovat/spoznat, ti ktori sa nepoznaju. ale to je skor vtipne riesenie, samozrejme ze lepsie mi nenapadlo. btw peto ja sem navrhy nedavam lebo asi nedojdem..sak vies
ked budem mať cedulku s nickom za predným sklom a ja budem mimo auta tak ti to aj tak nepomože
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Ale bude vedieť, komu poškrobať kapotu...Ado napísal:ked budem mať cedulku s nickom za predným sklom a ja budem mimo auta tak ti to aj tak nepomože
...alebo si to napíšte umývateľnou fixou do horného rohu skla...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Tak toto je dobry napad,nakoniec tam z dalekeho vychodu aj zavitamAndyGTP napísal:vynikajuci postreh chalani. ak sa nevymysli nic ine tak kazdy s cedulkou a nicknamom bude pobehovat a takto sa budeme moct oslovovat/spoznat, ti ktori sa nepoznaju. ale to je skor vtipne riesenie, samozrejme ze lepsie mi nenapadlo. btw peto ja sem navrhy nedavam lebo asi nedojdem..sak vies
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Dobra by bola aj ta fixa na sklo,aby bol prehlad.Osobne totiz poznam vlastne len dvoch ludi,pozdava sa mi ich ovela viac,no este som ich nevidel a tak by som mohol snad len podla aut tipovat a tapat a tapat...
Alebo-na spätaku mi visi vranka,lebo Kosicanom sa hovori "Vraňare"

Alebo-na spätaku mi visi vranka,lebo Kosicanom sa hovori "Vraňare"
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
-
Neregistrovaný
Ono je pekna myslienka na spoznanie sa tie tzv. menovky, alebo fixkami napisy. Ale ako spomenul ADO, naco to pisat na auta, ked i tak nik v autach v tom teple sediet nebude ?
Musite tiez mysliet aj na vekove skupiny, urcite pridu ludia, ktori si budu chciet zajazdit na novom Yarise, alebo niecom, co mozno "sponzor" donesie, rovnako budu mozno rodinky, ktore sa pridu pozriet na Toyota komunitu, ktorych klub a "mladi tuneri" nezaujimaju (no offense, ale mne to tak pripada).
Kto bude chciet, je mozne, aby clovek na vstupnej rampe fixou maloval na sklo prezyvky, prip. mozme dat spravit lepiace papieriky s logom TTS, co si nalepite na seba s prezyvkou..
Na tu kreativitu som narazal, lebo mi chybaju od vas impulzy na akcie a aktivity pocas zrazu. AKTIVITY. Prave preto, ze bezne su jasne (slalom, naj auto, atd.), ale co nieco vynimocne.. Napr. panelova diskusia s toyota dealerom ? alebo napr. predvadzacie jazdy, alebo napr. hod hlavou alebo inou suciastkou atd.
Musite tiez mysliet aj na vekove skupiny, urcite pridu ludia, ktori si budu chciet zajazdit na novom Yarise, alebo niecom, co mozno "sponzor" donesie, rovnako budu mozno rodinky, ktore sa pridu pozriet na Toyota komunitu, ktorych klub a "mladi tuneri" nezaujimaju (no offense, ale mne to tak pripada).
Kto bude chciet, je mozne, aby clovek na vstupnej rampe fixou maloval na sklo prezyvky, prip. mozme dat spravit lepiace papieriky s logom TTS, co si nalepite na seba s prezyvkou..
Na tu kreativitu som narazal, lebo mi chybaju od vas impulzy na akcie a aktivity pocas zrazu. AKTIVITY. Prave preto, ze bezne su jasne (slalom, naj auto, atd.), ale co nieco vynimocne.. Napr. panelova diskusia s toyota dealerom ? alebo napr. predvadzacie jazdy, alebo napr. hod hlavou alebo inou suciastkou atd.
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
SUPER. To beriem!Anonymous napísal: ...mozme dat spravit lepiace papieriky s logom TTS, co si nalepite na seba s prezyvkou..
Inak, čo napr. súťaž vo vymenení "defektu"
Ceny by mohli byť nejaké suveníry TTS, alebo ak sponzor dá, suveníry Toyota (to pre tie rodinky, čo sa zaujímajú o Toyotu, a nie moc o TTS)
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní