Ked uz som konecne motorizovany, rozhodol som sa, ze opat skusim zorganizovat tuto akcou spolocne s grexom, kedze naposledny mala velmi kladny ohalas. Dufam teda, ze to bude pokracovanie ako Terminator 2, nie ako Rambo 2
Zatial robim kvazi len prieskum trhu, plus sa budem snazit o zuzenie moznych datumov na tie, ktore vam budu vyhovovat. U mna je volny cely jun aj lul, okrem prveho junoveho a tretieho juloveho vikendu.
Lokacia by bola ta ista (Gbely), program takisto (nic nerobenie prekladane pokecom a grilovanim), a samozrejme by nemohla chybat spanilka. V prvom rade ide samozrejme o velku stretavku Toyotakov (a urcite aj Hondistov, naposledy vyborne doplnili nase japanofilisticke stretko), predsa len nejake velke stretko sa uz nejaky ten piatok nekonalo. A navyse za tie 3 roky uz mnoho ludi stihlo zupgradovat svoj vozovy park, padaktori auto konecne opat dostalo na cesty, urcite bude zaujimave vysledovat rozny progres
Zatial teda otvaram diskusiu o pripadnom datume, a brainstorming ohladom programu, ak by ste cheli nieco, co Vam naposledy chybalo. Az sa zacne naklanat cas, pridam hlasovanie o konkretnom datume.
To je zatial z mojej strany asi vsetko, nech teda diskusia zapocne