Ja opat len ako honibrk skryvajuci sa za objektivom. Ale aspon by som Vas rad videl, stretol, ze ste proste v poriadku a mate sa fajn
Tak ako?
Moderátor: Elvis

presne nad tymto som rozmyslal, vojensku zelenu plastidip na moju celicu... dobre ze to vidim...Elvis napísal:yo, plasti dip, vojenska zelena
najprv si ujasni, preco to chces... moj dovod bol ten, ze povodny lak bol znacne poskodeny a preto som potreboval lacnu alternativu celolaku a plasti dip ti ju da. ALE: zabudni na to, ze napriklad poskodene casti len tak lahko prestreknes a opravis. to funguje tak leda na cierne kolesa, kde su tak dve vrstvy. ja ich na aute mam 7... najprv do biela cele auto kvoli rovnakemu zakladu a potom vrchna farba. cize pri hlbokom skrabanci tu hrubku neosalis jednym pristrekom. Taktiez je problematicke opatovne namiesanie rovnakeho odtiena, to proste nedas. A najnovsie mam problem okolo otvoru nadrze - kvapol mi tam benzin pri tankovani a to je pruser, pretoze to kompletne rozleptava ten plasti.ondrik napísal:presne nad tymto som rozmyslal, vojensku zelenu plastidip na moju celicu... dobre ze to vidim...Elvis napísal:yo, plasti dip, vojenska zelena
kde ti to robili? alebo si to sam? kolko to vyslo cca? daj nejake referencie, ci sa to nelupe niekde zospodu a tak...

Musis mi predstavit tvoje auto, ja vobec netusim ake auto k tebe patriJRD McLAREN napísal:SUPER ...
moje skoroauto je skoronajednej fotke...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných