1. spolocny CZ-SK TOYOTA meeting
Moderátor: Elvis
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
- Kontaktovať používateľa:
Vazeni, aby bolo jasne vsetkym, areal na Babe mozeme okupovat asi tak do 18.00, takze predpokladam (je to aj tak v horach), ze by sme zbehli do teplejsich miest v blizkosti ubytovni, ktore sa tu spominali, alebo niekam do blizkosti Bratislavy v sobotu vecer a v nedelu rano by sme sa stretli na autosalone.
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- Komanche
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 12:49
Urgentni dotaz od Lenulky:
nema zatim papiry, ma jen kupni smlouvu. Nemuze byt problem na hranicich nebo v SK???
piste, pak ji poslu SMS s odpovedi...
nema zatim papiry, ma jen kupni smlouvu. Nemuze byt problem na hranicich nebo v SK???
TOYOTA TEAM CR
http://www.azbrusivo.cz - kompletní nabídka brusiva - většina sortimentu skladem. Jsme autorizovaným partnerem Snap-on a distributorem Desoutter pro Českou republiku. Dále nabízíme nářadí Milwaukee, AEG, Ryobi, ...
http://www.azbrusivo.cz - kompletní nabídka brusiva - většina sortimentu skladem. Jsme autorizovaným partnerem Snap-on a distributorem Desoutter pro Českou republiku. Dále nabízíme nářadí Milwaukee, AEG, Ryobi, ...
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
papiere
stary 'technicky' preukaz a somariny musi mat, nie? asi sa budu pytat na zelenu kartu (poistenie). kazdopadne by som si asi zmluvu zobral so sebou, pre istotu.Komanche napísal:Urgentni dotaz od Lenulky:
drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Tak a prave skoncil nas prvy SK & CZ Toyota meeting. Chcem sa podakovat vsetkym navstevnikom za dobru atmosferu a bezproblemovy priebeh.
Tiez dakujeme za hojnu ucast ceskym kamaratom a kamaratkam!!!
Myslim si, ze zraz sa vydaril aj ked nam ho pocasie poriadne strpcovalo. Aut prislo hojne, ziadne sa nepokazilo, nikto nenabural, ...
Napiste aj vase postrehy ...
PS: Velmi pekne dakujeme CS-ovi za upravu trate a najma jej testovanie
!!!
Tiez dakujeme za hojnu ucast ceskym kamaratom a kamaratkam!!!
Myslim si, ze zraz sa vydaril aj ked nam ho pocasie poriadne strpcovalo. Aut prislo hojne, ziadne sa nepokazilo, nikto nenabural, ...
Napiste aj vase postrehy ...
PS: Velmi pekne dakujeme CS-ovi za upravu trate a najma jej testovanie
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- CelicaNR
- Toyota guru
No organizacne sa este mame co ucit a verim, ze dalsi zraz bude na vyssej urovni. Jedine, co sme nemohli ovplyvnit bolo pocasie a myslim, ze keby bolo trosku viac slnka, tak by sa i lahsie pripravovalo na cely zraz.
Ucast bola hojna, napocitali sme dost aut a velmi nas prekvapila pocetna ucast bratov Cechov ! Som rad, ze si nasli cas a hlavne investovali tolko do tej premavky hore-dole a niektorym sa to oplatilo a odniesli si aj medailu !
V sobotu vecer sme to este zapili v jednom biliard klube a v nedelu zapichli na autosalone.
Fotiek bude neurekom, mame aj celkom kvalitne video(ako sa vyjadril kameraman) a ked sa zostriha, v priebehu tyzdna ho pridame aj s fotkami na web medzi zrazy, aj na stiahnutie.
Dakujem este raz vsetkym, co prisli a podporili nas.
Vdaka rovnako PPC Team-u Plus za podporu podujatia formou darcekovych predmetov a casopisov, a prispenim peknym exponatom do vystavovanych Toyot.
Ucast bola hojna, napocitali sme dost aut a velmi nas prekvapila pocetna ucast bratov Cechov ! Som rad, ze si nasli cas a hlavne investovali tolko do tej premavky hore-dole a niektorym sa to oplatilo a odniesli si aj medailu !
Fotiek bude neurekom, mame aj celkom kvalitne video(ako sa vyjadril kameraman) a ked sa zostriha, v priebehu tyzdna ho pridame aj s fotkami na web medzi zrazy, aj na stiahnutie.
Dakujem este raz vsetkym, co prisli a podporili nas.
Vdaka rovnako PPC Team-u Plus za podporu podujatia formou darcekovych predmetov a casopisov, a prispenim peknym exponatom do vystavovanych Toyot.
Sweet and sexy..
- fajry
- administrátor
prve fotky: http://drgi.yweb.sk/files/toyotazraz.zip (17MB)
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- CelicaNR
- Toyota guru
Misko, celkom dobre fotozy, kto to fotil ???
Inak som dufal, ze tam budu aj fotky z toho spolocneho grupaku, ako sme stavali auta dohromady. To mi tam chyba !!!
Inak som dufal, ze tam budu aj fotky z toho spolocneho grupaku, ako sme stavali auta dohromady. To mi tam chyba !!!
Sweet and sexy..
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
zeby drgi? :-)CelicaNR napísal:Misko, celkom dobre fotozy, kto to fotil ???
osobne nie som nadseny tymi fotkami, su tam mozno 3-4 dobre. Nabuduce sa polepsim, slubujem.
Kedy bol grupak, to neviem, lebo som prisiel pol hodinu po zaciatku (voskoval a lestil som auto :-) a odisiel este pred paralelnym slalomom.
drgi
PS: inac, nechyba vam nic z aut? mne chyba taky 'chromovany' pasik z predneho narazniku, neviem ci ostal v umyvarke pred tyzdnom alebo sa stratil niekde cestou. len som zostal trosku paranoidny, lebo pocas jazdy zrucnosti na na dolnom parkovisku medzi toyotami motali traja stari fuzati dedovia, ktorych som neskorsie uz nevidel. netrapi ma to az tak velmi, lebo o tyzden dva bude u mna na dvore stat havarovana Corolla 1988 s 1.6 16V, takze urobim mensi merge :-)
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- fajry
- administrátor
ano, tie fotos su od drgi-ho. Ked budem mat vsetky fotky od cechov aj slovakov, tak to hodim na stranku Toyotateam-u. Prave skusam jednu super phpgallery, takze to bude cool. Tiez tam pripojim linky na videa, ...
Takze ludia, posielajte fotos a videa na fajry@fajry.sk (alebo aspon linku - ja si to vsetko stiahnem
.
Thanx
Takze ludia, posielajte fotos a videa na fajry@fajry.sk (alebo aspon linku - ja si to vsetko stiahnem
Thanx
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- CelicaNR
- Toyota guru
Drgi: boli celkom dobre, preto som napisal celkom
ale tesim sa na zvysok od ostatnych, potom to bude ten spravny mix. Ten grupak bol tusim tesne pred slalomom, celkom pekne sme to postavali dokopy, aj vyse 20 aut to bolo. Ja som fotil na svoj analog ale to budu fotky asi az koncom tyzdna, ked dofotim film a dam spravit CD.
Ti stari pani neboli nahodou ti s tymi ceskymi Celicami ? Ak nie, tak to je trosku podozrive..
Drgi a ty si jazdil aj jazdu zrucnosti ? Ak hej, ake auto mas presne, ci nie si ten manik na tej hatchbackovej corolle..
Misko: no tesim sa na tu galeriu, uz sa ma kopec ludi pyta na fotky a videa a neviem co vsetko mozne... a dost vela ludi hovorilo ze to tusim chcu aj zopakovat v lete
Ti stari pani neboli nahodou ti s tymi ceskymi Celicami ? Ak nie, tak to je trosku podozrive..
Drgi a ty si jazdil aj jazdu zrucnosti ? Ak hej, ake auto mas presne, ci nie si ten manik na tej hatchbackovej corolle..
Misko: no tesim sa na tu galeriu, uz sa ma kopec ludi pyta na fotky a videa a neviem co vsetko mozne... a dost vela ludi hovorilo ze to tusim chcu aj zopakovat v lete
Sweet and sexy..
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných