E11 - originál autorádio - demontáž
Moderátor: AndyGTP
-
CoolShot
- nula
- Dátum registrácie: Streda, 9. Augusta 2006, 22:15
- Kontaktovať používateľa:
E11 - originál autorádio - demontáž
caute chalani mam taky problem, ze neviem demontovat originalne auto radio z Corolli E11. trapim sa stym uz tyzden a nic ani sa nepohne. za vase rady vam velmi pekne dakujem. 
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
uha tak to neviem, mas take iste auto jak ja, teda generaciu myslim. skus sa pozret ci autoradio nie je ukotvene v takom kovovom puzdre, tj najprv treba vybrat za pomoci srobovaka/ci skuseneho hmatu iba/ radio a potom puzdro. Podla mna to originalne tam nemohlo byt nejak srobovane, lebo nase auta som nevidel so zabudovanymi radiami a maju vsetky klasicky standardny otvor pre radia
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
-
Emipov
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Marca 2006, 21:25
Teda ja som to auto kupil s uz neoriginalnym radiom, ale uchytenie toho originalneho nemoze byt velmi odlisne, lebo ide do rovnakeho otvoru(
ako pise Andy).
U mna jednoducho vytiahnem predny panel radia a potom velmi lahko aj cele radio, nie je nicim uchytene ani srobovane, je len nasunute v kovovom puzdre.
Ak si nebudes vediet dat rady, skusim ti to nafotit. Lepsie raz vidiet ako 100 krat...citat..
ako pise Andy).
U mna jednoducho vytiahnem predny panel radia a potom velmi lahko aj cele radio, nie je nicim uchytene ani srobovane, je len nasunute v kovovom puzdre.
Ak si nebudes vediet dat rady, skusim ti to nafotit. Lepsie raz vidiet ako 100 krat...citat..
- Slam
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Mája 2006, 20:37
Jenom pro upřesnění - když jsem se ptal, jak je možný vyndat originál rádio z E11 po faceliftu, bylo mi řečeno, že je tam natvrdo přišroubovaný a musí se rozdělat ta středová část palubky. Šrouby jsou pod ovládacími knoflíky topení a pak se celý čelo odklopí a je vidět dovnitř... Nikdy jsem to nezkoušel, ale snad to pomůže....
Jo a tohle je popis pro ty, co mají nahoře v kapličce palubní počítač a rádio dole pod ovládáním ventilace....
Jo a tohle je popis pro ty, co mají nahoře v kapličce palubní počítač a rádio dole pod ovládáním ventilace....
Slam
Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
jaaj chlapci s plochym srobovakom zboku vypacte mriezku (strednu) za nou su dve skurtky pre nadstavcovy srobovak, vyskrutkovat a nadvihnut cele to oble celo pre autoradio a ostatne je uz hracka
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
Re: E11 - originál autorádio - demontáž
Slam skusal som tvoj navod a podarilo sa.Nemenil som radio,len ma to strasne zaujimalo.Takze pre rekapitulaciu: po odstraneni (jednoduchom vytiahnuti)ovladacich gombikov na kurenie (su tam tri) sa pod prvim a tretim obiavia dve skrutky.Po odsrubovani danych skrutiek uchopte stredovy panel pod popolnikom.Potiahnite k sebe a stredovy panel by sa mal uvolnit.Ale uvolni sa len spodok.POZOR,na to aby sa stredovy panel uvolnil aj hore musite spodok tahat nadol.Cize najprv uchopit pod popolnikom,potiahnut k sebe a potom nadol.Heureka,a panel je von.Tam uz najdete po bokoch radia dve skrutky.Uvolnit skrutky a vytiahnut radio.
Toyota Corolla 1.4 VVT-i 71 Kw r.2001
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných