Výmena palivového filtra
Moderátor: AndyGTP
- Victorio
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 23. Augusta 2004, 19:32
- Kontaktovať používateľa:
drgi
foto dodam
zatial som nasiel na tej stranke co si sem daval asi moj palivovy filter
http://www.automatejcek.cz/eshop.php?es ... d=B32036JC
to som zvedavy kde ho mam
foto dodam
zatial som nasiel na tej stranke co si sem daval asi moj palivovy filter
http://www.automatejcek.cz/eshop.php?es ... d=B32036JC
to som zvedavy kde ho mam
Toyota Corolla 1.3xli 12v E9
- Victorio
- panic
dnes som nastartoval a motor siel dost blbo, na volnobeh ide v pohode ale ked pridam otacky a pustim tak motor sa skoro zastavy, s nim poriadne naraba ale potom to ustane a pradie si dalej. zda sa mi ze to robilo aj pred tym ale nie az tak, toto bol brutal som myslel ze zdochne ale niejak to prekonal.
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
filter je zo spodu, takže si nafotil opačnú stranu. mne ho menil v jame a podobá sa to na olejový fiter, len je trošku menší. výmena ma stála 200,- čož není až tak moc, kdeže mi vymenil aj olej v prevodovke, motor olej a olejový filter a hlavne zlikvidoval staré oleje, čo by bol u mňa najväčejší problém 
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
- Victorio
- panic
bol som na malej testovacej jazde, mam zmiesane pocity.
auto nastartuje perfektne, nechal som trochu pobehat a asi tam po 5 minutach jazdy to zacalo, ako keby nedavalo dobre iskru alebo co, vo vyfuku to trocha slabo striela,
potom ked som pridal na rychlosti motor bezal dobre, cize som ho vitacal do vyzsich otacok, dal som mu zabrat a pri rychlosti 110-160 nebolo badat nic.
Ten palivovy filter vymenim ale naskor by som asi mal vyjazdit ten benzin, mam este pol nadrze kua. Pristup je fakt blby ako vravel Komanche. Ale zospodu to nie je o nic lepsie.
Dufam ze to bude len upchaty filter alebo zly benzin, lebo ak to bude elektrika alebo daco ta ma porazi.
auto nastartuje perfektne, nechal som trochu pobehat a asi tam po 5 minutach jazdy to zacalo, ako keby nedavalo dobre iskru alebo co, vo vyfuku to trocha slabo striela,
potom ked som pridal na rychlosti motor bezal dobre, cize som ho vitacal do vyzsich otacok, dal som mu zabrat a pri rychlosti 110-160 nebolo badat nic.
Ten palivovy filter vymenim ale naskor by som asi mal vyjazdit ten benzin, mam este pol nadrze kua. Pristup je fakt blby ako vravel Komanche. Ale zospodu to nie je o nic lepsie.
Dufam ze to bude len upchaty filter alebo zly benzin, lebo ak to bude elektrika alebo daco ta ma porazi.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
dotankuj nejaky normalny benzin, aby si rozriedil ten zly (ak je to zly benzin).Victorio napísal: Ten palivovy filter vymenim ale naskor by som asi mal vyjazdit ten benzin, mam este pol nadrze kua. Pristup je fakt blby ako vravel Komanche. Ale zospodu to nie je o nic lepsie.![]()
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
vyjazdi, vymeň filter a daj si do nádrže čistič vstrekovania. ale tiež by si mohol ten šit benzín nariediť normálnym. ak je to v benzíne, tak to pomôže, ak nie, tak sa nič nestane.
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
- Victorio
- panic
neviem ci to je benzinom, tankoval som na shell plnu a odvtedy sa mi to drbe. Ale teraz sa mi zda ze je to uz dobre a motor bezi pekne len vcera mi to zdochlo na krizovatke tak neviem.
a filter, no autostangl nemaju vobec, len na motor 2E - bude pasovat ?
a autokelly maju niejaky polsky shit za 500sk

a autokelly maju niejaky polsky shit za 500sk
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
ak je to taky plastovy ako mam ja, tak nie, musi to byt (asi) taky cierny so zavitmi, ako ukazoval Komanche.Victorio napísal:neviem ci to je benzinom, tankoval som na shell plnu a odvtedy sa mi to drbe. Ale teraz sa mi zda ze je to uz dobre a motor bezi pekne len vcera mi to zdochlo na krizovatke tak neviem.
a autokelly maju niejaky polsky shit za 500sk![]()
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných