Ledky do Palubovky na E9?
Moderátor: AndyGTP
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- Kontaktovať používateľa:
- tomastrnava
- začiatočník
Tak mam to hotove. Dal som tam tie modre led a vyzera to super. Je to takmer dokonale.
Aby som nezabudol, su tam take 5w žiarovky ktoré sa tými prvými ledkami daju bez problemov nahradiť. Tak isto aj v parkovačkach su rovnake.
Ale chcel som aj ostatne osvetlenie modre, ale rozobral som palubovku, že aj tam to spravim - tam bola tiež jedna bezpaticova (celosklenena) žiarovka ale taka maličká, možno nejake 3-4 mm v priemere. Kde by sa dali take ledky zohnať? Len už som nemal čas pozrieť akými su podsvietene tlačitka a tiež aj zapalovač, vie niekto? A prijal by som aj stropne svetlo kde je sulfidka, lebo už mi to svieti moc dožlta:)
Aby som nezabudol, su tam take 5w žiarovky ktoré sa tými prvými ledkami daju bez problemov nahradiť. Tak isto aj v parkovačkach su rovnake.
Ale chcel som aj ostatne osvetlenie modre, ale rozobral som palubovku, že aj tam to spravim - tam bola tiež jedna bezpaticova (celosklenena) žiarovka ale taka maličká, možno nejake 3-4 mm v priemere. Kde by sa dali take ledky zohnať? Len už som nemal čas pozrieť akými su podsvietene tlačitka a tiež aj zapalovač, vie niekto? A prijal by som aj stropne svetlo kde je sulfidka, lebo už mi to svieti moc dožlta:)
Toyota Corolla E10 liftback 55kw
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
šak mňa tie tri do prístrojovky zaujímajú, že ktoré presne si kúpil. lebo ja už som vyskúšal dva typy a zatial to bolo vždy len k horšiemu. svietilo to menej ako s klasickými žiarovkami.
môžeš sem dať link?
môžeš sem dať link?
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
link na tie ledky som tu už daval, su tu asi dva krat. Na živo to vyzera rozhodne krajsie ale pre malu ilustraciu to svieti asi takto:
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=c57 ... al=1149467
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=c57 ... al=1149467
Toyota Corolla E10 liftback 55kw
- tomastrnava
- začiatočník
- tomastrnava
- začiatočník
Noo ja som tu palubovku tiez nakoniec vyriesil modrymi ledkami a som skoro uuplne spokojny akurat to asi budem musiet este rozobrat bo mi jedna zostala navyse tak som ju pihol do tej kontrolky na benzin a teraz to stale svieti tak neviem kedy uz idem na rezervu
A aj na kurenie som si dal modru ledku a tiez je to uuplne super
akurat tie ziarovecky co su v hmlovke ostrekovani a orievani sa asi nikde nejak rozumne zohnat nedaju tak tam mam len gumicky (aj to zelene bo modre som zatial nezohnal..
)
-
blackend
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 2. Októbra 2006, 08:40
Kobra
Sorry, ze opat otravujem s touto vecou, ale fakt sa mi nepodarilo najst tu KOBRU nikde na nete a fakt si chcem kupit take LED-ky
takze pls povedzte mi www adresu tej KOBRY alebo ulicu, kde sa ta predajna nachadza.. DAKUJEM
Corolla 1,3 XLi 16 valve EFI
- tomastrnava
- začiatočník
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní