http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Marko-Dj ... dZViewItem
Pripadne si dajte vyhladat na eBay Toyotu Supra. Tak tento klacek ma 1520 koni - slusne...
To auto je drahý Voloďa absolútny nezmysel, prakticky nepoužiteľná a cenovo stráca oproti originálnemu neporušenému exempláruVoloďa napísal:![]()
![]()
![]()
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Marko-Dj ... dZViewItem
Pripadne si dajte vyhladat na eBay Toyotu Supra. Tak tento klacek ma 1520 koni - slusne...
bohužel ne u 7M motoru, pokdu budeme mluvit o 2JZ tam jsem byl na 400PS jen přestavbou výfuku, sání a zvednutým tlakem ( 0,9baru ). Funkční realita, nevím ale pokudf to má být na denní ježdení tak v tom musím zohlednovat i spotřebu a spolehlivost motoru. Bohužel 7M GTE ti při stavu cca 400PS ( a takových MKIII co maj 400 a více PS skutečně je v naší republice tolik že by je naprstech jedné ruky spočítal i nešikovnej truhlářDiablo napísal:Idaho:
...ale no neprehanaj.![]()
Ale berem. Tvoj nazor. ;o)
500-600 je funkcna realita na denne vozenie moj nazor...
Já mluvím o konkrétně supře, mám pár známých tady v cr a i v cizine co jsou nad 400ps ( nov té cizině většinou mnohem výšeDiablo napísal:Idaho: ...netvrdil som, ze u motora 7M a pod.
Tu v okoli jazdia od Supry, STi, Eva, Skyline + dalsie auta ktore zacinaju s 400+ a jazdia kazdy den.Nie je problem vidiet napr. tu spominanu 600Hp Supru na ktorej majitel shopu chodi cele leto pokial nenapada v Detroite sneh. Dalsi priklad 750Hp STi+150HpNOS, 1.8Civic vajicka s 450Hp+ atd... Takze vitaj v realite menom US a $$$ bracho...
Pytat sa ludi ktory maju 400+ Hp nemusim mam zopar kamosov a viem co s takymi autami robia atd. Alebo coskoro ti dam aj ja vediet co a ako s takym vykonom, ci potesi alebo je zbytocny....:D
Drz sa. Nech sa ti dari.
jo máš pravdu, jsme teoretik co jezdil dva mesíce denně suprou protože mu klekli obe "normální" auta. Nevím jaké jsou pomerz u vás, ale u nás je cena beznínu ( cca před měsícem ) 32,-kč /l a pokud mám mít auto na denní ježdění ( což v mém případě znamená 210km cest do práce a zpet + nejaklé ocmrndávačyk - tj cca 300km denně ) a při tomto výkonu to bylo 1300-1400 denně za benzím s hodne lehkou nohou, a při normál ježdění to bylo lehce přes 2000 denně, pokud myslíš že je to auto na denní ježdění tak sji asi těžce zazobanej , to nemluvím o gumám ( skus si sehnat 235/45/17 a kupuj 1x měsíčne dve gumy na prdel ) atd.. sorrz ale pokud se bavím e o suprách tak je to opravdu auto na denní ježdění - teoretik jsi v tom případě ty.. až najezdíš s takovýmhle autem měsíc při denním ježdění a budeš muste všechno platit potom tu říkej jak je to auto na denní ježdění..Diablo napísal:[Idaho: ... no vidim ze si riadny teoretik atd. Neriesime ok. Mas pravdu topic bol o Supre...
no jedna z nch podle mne pořádná jeDiablo napísal:Idaho: Pocuvaj majster sveta. Ukludni sa prvorade a skus sa zamysliet nad tym co pises ok? A s hlavou u mna je vsetko v poriadku ten problem asi bude u teba ale to neriesim. Protirecis si. Doma ti asi zakazuju rozpravat asi tak sa vyrozpravaj aspon tu.
Tak sa drz zatial predaj radsej tie tvoje tri vazne Supry (a mne vravis ze som zazobany no neviem neviem) a kup si radsej jednu a poriadnu. Ty tu take extremy vytahujes ze pomaly clovek 1.2HTP neuzivy podla tvojich reci. Ano mas pravdu v niecom, ale ty to beres velmi vazne niektore veci. (gumy, benzin, 1500-2000$ investicie mesacne a pod.) Mozno v realite keby sme sa stretli vyrozpravali by sme si to inac ako tu cez virtual. Nech sa ti dari. Peace.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných