E10 - lanko otvárania kufra od vodiča
Moderátor: AndyGTP
- peric
- nula
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Októbra 2006, 21:36
- Kontaktovať používateľa:
E10 - lanko otvárania kufra od vodiča
AHojte, neviete mi niekto poradit mam asi utrhnute lanko otvarania kufra od vodica (cize sa nedostanem do batozinoveho priestoru) otvaranie klucikom nie je mozne kedze nie som 1. majitel a uz od zaciatku sa nedal bat. priestor otvarat zvonku. Mal uz niekto pod. problem? 
peric
COROLLA XL, 4E-FE
hatchback '96
COROLLA XL, 4E-FE
hatchback '96
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
tak ak ti nejde otvorit kufor páčkou pri sedačke, tak asi fakt bude roztrhnuté lanko. niekde v avize som videl 3d corollu po búračke (zboku), tak pohladaj... ale nie je mi jasné, prečo ti nejde otvoriť kufor klúčikom?
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
- peric
- nula
nejde otvorit klucikom klasicky problem uz som to videl aj na ceskych forach tie zamky su asi to co najcastejsie odchadza (nejdu mi otvorit ani vodicove dvere=teda idu ked velmi prsi uz som skusa aj WD aj contox a nic)wilson napísal:tak ak ti nejde otvorit kufor páčkou pri sedačke, tak asi fakt bude roztrhnuté lanko. niekde v avize som videl 3d corollu po búračke (zboku), tak pohladaj... ale nie je mi jasné, prečo ti nejde otvoriť kufor klúčikom?
peric
COROLLA XL, 4E-FE
hatchback '96
COROLLA XL, 4E-FE
hatchback '96
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
tie zamky sa daju rozobrat a vycistit, potom funguju.peric napísal:nejde otvorit klucikom klasicky problem uz som to videl aj na ceskych forach tie zamky su asi to co najcastejsie odchadza (nejdu mi otvorit ani vodicove dvere=teda idu ked velmi prsi uz som skusa aj WD aj contox a nic)wilson napísal:tak ak ti nejde otvorit kufor páčkou pri sedačke, tak asi fakt bude roztrhnuté lanko. niekde v avize som videl 3d corollu po búračke (zboku), tak pohladaj... ale nie je mi jasné, prečo ti nejde otvoriť kufor klúčikom?
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Presne tak, treba ich rozobrat, vycistit - tie pliesky jemne obrusit a znovu poskladat. Videl som, ako sa to robi nazivo a normalne som nechapal 
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- peric
- nula
ok na tych dverach to skusim vycistit ale s tym lankom je to problem som, byvaly majitel mi hovoril ze v zadnych dverach zamok asi len vycistit nepomoze lebo to vraj niekto skusal otvorit nasilu tak som rozmyslal se to vyriesim elektromagnetickym spinacom 5tych dveri ako sa pouziva na central (moc sa mi nechce vyberat sedacky a koberec a hladat lanko)
peric
COROLLA XL, 4E-FE
hatchback '96
COROLLA XL, 4E-FE
hatchback '96
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
lebo sme sa cely vikend babrali s dvoma kotucmi. (ktore vraj po zime ondrik mal dole a vobec vtedy nevyzerali tak ako vyzerali teraz, ked sme ich dali dole)uzo napísal:a preco to potom na mojej kare neopravime ?drgi napísal:
tie zamky sa daju rozobrat a vycistit, potom funguju.
ps: EDIT, aby aj Nitrancani vedeli
Naposledy upravil/-a drgi v Utorok, 17. Októbra 2006, 12:11, upravené celkom 1 krát.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
To lanko si můžeš vyrobit doma. Stačí odpojit a vytáhnout staré, vyjmout z páčky ten utržený kus (pokud se utrhl), změřit a dát nové. Koncovky jdou buď koupit šroubovatelné (so skrutkami), nebo je nařezat z hladkého dříku šroubu 6 mm, navrtat a zaletovat cínem. Práce asi na půl hodiny.
carina II 1,6 16V
- macik
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Februára 2007, 22:29
Re: E10 - lanko otvárania kufra od vodiča
no, tiez som si myslel ze to bude nieco take jednoduche, ale nie je... (utrhlo sa par centimetrov od tej packy v kabine)
zajtra mi to ide vlasto vymenit, podelim sa o zazitok z rozoberania interieru
zajtra mi to ide vlasto vymenit, podelim sa o zazitok z rozoberania interieru
Hunyadi ix20 1.6 CVVT
EX: Honda Civic Type S 8g (UFO)
EX: Corolla E10, 4E-FE, 3D, Social Edition 299000km
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
No ja som týmto celým prešiel na mojej E11 a nič príjemné to teda nebolo! Za prvé ma zarazila strašná cena lanka, ktoré som kupoval cez AutoGrand, stálo ma 1200sk. Potom bolo potrebné rozobrať celý interier, vybrať dokonca sedačku von vodičovu a potom to pretiahnuť. Nie je to až také hrozné, ale je to na prd. Držím palce pri výmene...
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
niekde sa to uz rozoberalo, neviem ci na .cz fore alebo tu, ale nechce sa mi to hladat.
mal som ten isty problem co ty. mas dve moznosti: bud bude lanko pretrhnute na packe, alebo v zamku v kufri. Lepsia varianta je ak sa odtrhne to male olovko v kufri. Lanko ma vtedy malu rezervu a kedze je v zamku pomerne vela miesta, da sa tam jednoducho naletovat, alebo inak pripevnit hocico o velkosti povodneho olovka. Packa ti bude sice zaberat nizsie, ale je to len vec zvyku a funguje to.
najlepsi je ale samozrejme elmag odskok, ten vsak stoji peniaze
mal som ten isty problem co ty. mas dve moznosti: bud bude lanko pretrhnute na packe, alebo v zamku v kufri. Lepsia varianta je ak sa odtrhne to male olovko v kufri. Lanko ma vtedy malu rezervu a kedze je v zamku pomerne vela miesta, da sa tam jednoducho naletovat, alebo inak pripevnit hocico o velkosti povodneho olovka. Packa ti bude sice zaberat nizsie, ale je to len vec zvyku a funguje to.
najlepsi je ale samozrejme elmag odskok, ten vsak stoji peniaze
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- macik
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Februára 2007, 22:29
no, takze menili sme puknute sklo na svetle a to lanko, rozobrali skoro celu palubovku... necele 2 hodky a cca 2500 korun cele dokopy (vratane vysusenia a odbahnenia svetla, v ktorom bolo skoro pol litra vody)
bolo sice treba vybrat soferove sedadlo a v podstate vsetky plasty na lavej strane, ale pohoda, jeden by nepovedal ze to moze byt take jednoduche...
Hunyadi ix20 1.6 CVVT
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 8 neregistrovaných