ok, zastavil by som sa aj jamimo napísal:Platí teda štvrtok o 18.00![]()
ak áno možno sa aj ja zastavím
MINI ZRAZIK - bude sa nieco rozdavat :-)
Moderátor: Elvis
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
tak teda zrazik dopadol celkom fajn - Elvis rozdal co mal, CS povedal, ze nalepky posle a drgi s adom nas zasa obveselili svojimi prupovidkami 
a celkom hojna ucast bola: Lubo, drgi, ado, AndyGTP, cahir, Elvis, CS, wakkee, AlfGordon a snad som uz na nikoho nezabudol ...
este sa tam mihla exondrikova corolla tusim
a celkom hojna ucast bola: Lubo, drgi, ado, AndyGTP, cahir, Elvis, CS, wakkee, AlfGordon a snad som uz na nikoho nezabudol ...
este sa tam mihla exondrikova corolla tusim
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
fajn bolo. prekvapil ma ucastou pan kuzelnik a aj dano, co som necakal. autopark bol pestry - jeden polopeso, dve skodovky, jeden ford, jedno mitsubishi, jeden bmwak, jeden sluzobny avensis, jedna mamina ravka, jedna pseudo TS korela, jedna ukuckana celica a jeden liftback E9.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Drgi, co som pozeral http://www.autopark.sk ... tak asi od zaciatkudrgi napísal:odkedy skodovky patria do autoparku?
btw, jeden z genialnych detailov na 'novej' oktavke: ak chcete odklopit stierace, aby vam nezavadzali, nepodari sa vam to. zabrani vam v tom kapota. je to grc.
Mne stierace neprekazaju, nie su tam na to, aby sa nimi dalo ocistit zasvinene sklo?
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
ano, ale niektori vodici su taki uchylni, ze si umyvaju okno aj sami na pumpe. vtedy urcite ocenis, ak ti vsetok bordel, co umyjes z okna, stecie dole a zastavia ho stierace. pri prvom pokuse o pouzitie stieracov mas bordel spat na okneAlfGordon napísal:Mne stierace neprekazaju, nie su tam na to, aby sa nimi dalo ocistit zasvinene sklo?
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní