E12 - vŕzganie plaubovky

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
Thorius
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Novembra 2006, 22:02

Príspevok od používateľa Thorius » Nedeľa, 12. Novembra 2006, 21:42

no najhorsie je, ze ked som to reklamoval este to vrzgalo len jemne, ale pocutelne. Prvy sa isiel so mnou zviezt ( a teda zistovat to ) sef servisakov ( pri jazde s nim sa to na nestastie neprejavilo a este ma stihol zdrbat, ze podtacam motor, co bola chvilkova situacia)
Potom sa viezol so mnou jeden peijimaci technik a ten to prepocul ked to zavrzgalo, jednoducho sledoval okolie ...
Na treti krat sa so mnou isiel previezt obycajny mechanik, ten to spozoroval a zaujimal sa o to , ale len takym sposobom, ze kde pozorujem, ze to vrzga..... Vtedy som si myslel, ze to robi zamok bezp. pasu , tak mi ho bez odvravania vymenili (ale to mam s odstupom casu dojem, ze ma len jednoducho odbili) .
Dodatocne vyjadrenie bolo, ze ak sa to bude opakovat, ze mam prist a nechat tam auto na pozorovanie, vraj oni sa pokusia prist na chybu....
Toto hadam mienim teraz vyskusat, som z toho zufaly a trham si vlasy ked to zacne vrzgat! Len neviem co mysleli tym pozorovanim, ci sa na tom nebude prevazat polovica firmy a ked to niekto zbada bude sa s tym nieco robit .....

a teraz babo rad!
JAPAN CARS RULEZ!

COROLLA 1,4 D4-D WAGON E12T

wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Nedeľa, 12. Novembra 2006, 21:56

ale trt pol firmy, sadne do toho jeden kaskadér, preženie sa po kamennej a ak ti tam nič nevrzgalo, tak určite bude :D . ja som tam tak testoval new rav4. ale k veci, voziť sa v tom naozaj nebudú všetci, len si tam sadnú dvaja a urobia pár kilometrov, aby to našli. to že si tam auto chcú nechať je preto, aby teba nezdržovali a hlavne preto, že nie hocikedy sú available dvaja sluchovo bistrí členovia toyoteamuZA. takéto veci treba aj trošku časovo manažovať. ja im vždy auto doveziem a oni zavolajú ked je hotové. nespokojný som ešte nebol a ani normohodín mi neúčtovali 24.

p.s.: podtáčať motor sa neoplatí, iba to zle maže a spotreba veru nižšia nie je :wink:
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

Thorius
panic

Príspevok od používateľa Thorius » Nedeľa, 12. Novembra 2006, 22:07

wilson: to zasa nebolo take brutalne podtacanie, len som neodhadol dojazd ku krizovatke a mierne som na desiatke metrov podtocil trojku, ale diesel neprotestuje, ked si fakt lenivy on ta roztiahne aj ked ti padnu OT na 1000/min...
Skor sa jedna o to, ze pan Mahut je starsi pan a snazil sa mna mladeho frkana :-) trosku poucit.... co ti tiez neprida na usudku o snahe pomoct ti v konkretnom probleme ....

s ytm riesenim si ma potesil :-) asi im to tam zapracem... myslis ze im mam pisat oficialnu reklamaciu , alebo sa len tak dohodnut , ze im to tam necham nech to okuknu? ...
JAPAN CARS RULEZ!

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom
Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39

Príspevok od používateľa cahir » Pondelok, 13. Novembra 2006, 11:49

to vrzganie pasu sa u mna dalo lahko vyvolat asi tak, ze som zatiahol za pas tak, ze sa ten zamok pritiahol .. tazko to opisat, ale tak nejak s tym skus, ci to nebude robit
ex: Corolla E12 1.4VVTi
ex: Mazda Miata Obrázok
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

Thorius
panic

Príspevok od používateľa Thorius » Pondelok, 13. Novembra 2006, 12:15

cahir: asi tak nejako to robi mne, ale je to nepravidelne, nie vzdy to zavrzga ... ale ked to spravi ide ma vystrelit cez strechu!!!
JAPAN CARS RULEZ!

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Príspevok od používateľa AlfGordon » Pondelok, 13. Novembra 2006, 18:28

Thorius napísal:cahir: asi tak nejako to robi mne, ale je to nepravidelne, nie vzdy to zavrzga ... ale ked to spravi ide ma vystrelit cez strechu!!!
Thorius, az teraz pozeram, co to mas za auto. Ake ma vyrobne cislo? :D

Inak napodobne. Ale uz som si zvykol pocuvat CD na 51, takze nepocut ani vrzganie, ani navigaciu :-)
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

wilson
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Pondelok, 13. Novembra 2006, 20:45

ej veru sa ti snažil pomotať hlavu, poneváč šéf servisákov je štefan a určite nie mahut :). kápol na mladého neskúseného a učil ho bicyklovať :D. a kludne im to tam nechaj, oni to nerozpredajú na nahr. diely do ruska. istý čas tu na fore inzeroval aj misr hafner či ako sa volá :wink: ...to len tak ot.
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002

Thorius
panic

Príspevok od používateľa Thorius » Pondelok, 13. Novembra 2006, 21:35

to ALFgordon: nechce sami teraz hrabat v technicaku ale ak pri tvojom mene je tvoja rolla tak ich mame velmi podobne :

moja: Corolla 1,4 D4-D Wagon Terra Icy blue kupena koncom aprila 2005, vyrobena v Belgicku...

CD pocuvam tak max na volume 30 :-)

wilson: mne sa zda, ze ten pan sa volal Stefan Mahut, neviem ci som mu zle videl na visacku s menom, ale ak ma cvicil tak im to teraz osolim!
JAPAN CARS RULEZ!

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom

Príspevok od používateľa cahir » Utorok, 14. Novembra 2006, 00:01

alf ma taku ako ty v podstate. chladnicku s 1.4 D4D :-) v striebornej metle
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Príspevok od používateľa AlfGordon » Utorok, 14. Novembra 2006, 09:36

Thorius, ta na fotke nie je moja, ale mam taku istu. Na vyrobne cislo som sa pytal zo zartu, tu prvu mi ukradli po presne 50 dnoch.

Inak som uvazoval o Icy Blue v pripade druhej (alebo sivej grafit), ale zvitazila lenivost a masova strieborna. Vravel som si, ze aspon sa to hadam lahsie namiesa, ak to niekto oskrie, a to som este netusil, ako skoro na to pride.

Moja je vyrobena v Turecku, ale prast jak uhod. Tym Belgickom by som si nebol taky isty, v Belgicku sa robia motory - to mam napisane aj v technickom. Auta montuju v UK a Turecku. Ale mozne je vsetko, nehadam sa.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

Thorius
panic

Príspevok od používateľa Thorius » Streda, 15. Novembra 2006, 15:58

wilson napísal:ej veru sa ti snažil pomotať hlavu, poneváč šéf servisákov je štefan a určite nie mahut :). kápol na mladého neskúseného a učil ho bicyklovať :D. a kludne im to tam nechaj, oni to nerozpredajú na nahr. diely do ruska. istý čas tu na fore inzeroval aj misr hafner či ako sa volá :wink: ...to len tak ot.
toz wilson sorrac, ale nakopen Ti slovne zadocek ... :-)

Veduci servisu : Stefan Mahut, Toyota AT s.r.o. Zilina :-))

Dnes som bol na tej zimnej prehliadke a spomenul som im aj ten moj problem s vrzganim pasov, ktory som u nich uz raz riesil, mam termin na 30.11. som straasne zvedavy !!

Inac Cahir! To nie je chladnicka!!! ( aspon po prestupe zo Skoda Favorit si to nedovolujem tvrdit ) je to moja krasna rolla !

Alf: vazne? ja nemam o Turecku v technicaku ani zmienku za to Belgium sa tam opakuje .... som pocul ale, ze toy vyrobene v Turecku su najkvalitnejsie toy vyrabane v Europe .... podla mojich info sa toy ale robia na styroch miestach v Europe: Anglicko, Francuzsko, Belgicko a Turecko

a nakoniec: som bol dnes pozerat auta so svagrom (pre neho), a sedel som aj v novom civicu. Ci pani, vsak to je jak vesmirna lod! parada !!! Ale uz mam rollu :-(
JAPAN CARS RULEZ!

wilson
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Streda, 15. Novembra 2006, 16:09

no len kolko by ti nadšenie z vesmírnej lode vydržalo. mňa civic omrzel asi po týždni a to som sa v ňom ani nevozil, ale ten design mal na mňa naozaj len krátkodobý účinok
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002

Thorius
panic

Príspevok od používateľa Thorius » Streda, 15. Novembra 2006, 16:13

wilson napísal:no len kolko by ti nadšenie z vesmírnej lode vydržalo. mňa civic omrzel asi po týždni a to som sa v ňom ani nevozil, ale ten design mal na mňa naozaj len krátkodobý účinok
hej? aj si sa v nom vozil ? ja bohuzial nie... ak si sa viezol s akym motorom ? Mne sa v nom sedelo fajn, no musim priznat ze ten zadok nie je uplne podla mojho gusta.... Ale predok a interier su fasa!!
JAPAN CARS RULEZ!

cahir
MX-5 guru s malým zmrdom

Príspevok od používateľa cahir » Streda, 15. Novembra 2006, 16:41

ale kaslite na civica. . takych aut este bude. .
Lexus IS200 Obrázok
Honda PCX

Thorius
panic

Príspevok od používateľa Thorius » Streda, 15. Novembra 2006, 16:44

ok cahir, uz poslucham .... aj ja som "toyotak" :-)
JAPAN CARS RULEZ!

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní