E12 - vŕzganie plaubovky
Moderátor: AndyGTP
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
E12 - vŕzganie plaubovky
tak prispievam aj ja jednym nedostatokom ;
na E12 mi stale vrzga palubovka - konkretne nad radiom aj pri mensich neroznostiach, otrasoch...
kamos ma tiez E12 a robi mu to iste. . ak mate niekto s tymto problemom skusenost a viete ako sa to da odstranit poradte..
som rozmyslal, ze by som tam dal nejaky tenky pasik nejakeho pruzneho materialu, medzi radio a palubovku, gumu alebo obojstrannu lepiacu pasku.. . len nevem ci je to vhodne riesenie. . niekedy ma to dost rozculuje. .
na E12 mi stale vrzga palubovka - konkretne nad radiom aj pri mensich neroznostiach, otrasoch...
kamos ma tiez E12 a robi mu to iste. . ak mate niekto s tymto problemom skusenost a viete ako sa to da odstranit poradte..
som rozmyslal, ze by som tam dal nejaky tenky pasik nejakeho pruzneho materialu, medzi radio a palubovku, gumu alebo obojstrannu lepiacu pasku.. . len nevem ci je to vhodne riesenie. . niekedy ma to dost rozculuje. .
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Raz som niekde cital jednu radu: "vsetko som rozobral, rozsroboval a znovu poskladal naspat. Odvtedy to uz nevrzgalo." - no, tak neviem ci pomoze
)
Ja som vrzganie riesil systemom tenkej gumy. Mal som gumu, ktora bola hruma asi 2mm. Narezal som si take obdlznikove pasiky a vlozil medzi jednotlive diely. Bolo to sice na Favorite ale veeelmi to pomahalo.
Ja som vrzganie riesil systemom tenkej gumy. Mal som gumu, ktora bola hruma asi 2mm. Narezal som si take obdlznikove pasiky a vlozil medzi jednotlive diely. Bolo to sice na Favorite ale veeelmi to pomahalo.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
v zaruke? tak nech sa s tym trapia v servise, nie? :-)cahir napísal:no neviem. palubku som dole nedaval (a ani zatial neviem ako ju dat dole :( )
ale plech to nebude. je to ten plast. mozem vobec robit take zasahy (demontaz palubovky) v zarucnej dobe?
drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
najprv skus normalne, slusne,a ked nepochopia, tak povedz, ze ak by ti nevadilo vrzganie palubovky, tak si kupis skodovku, ale ti vadi a preto si si kupil toyotu v nadeji, ze nebude vrzgat. no ale ked vrzga, tak ti je nabuduce jedno ci to bude skoda alebo toyota ;-)cahir napísal:no ked budem mat cas mozno to skusim. len som si cital zarucne podmienky a prave na taketo veci sa zaruka nevztahuje!! konkretne je tam spomenute nieco s vrzganim v interieri a tak.. :?
kdesi som cital, ze taketo vrzganie opravili na Avensise v ramci zaruky, ale to bol pripad z Ciech.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Adrian
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 7. Novembra 2004, 00:04
Cau!
Mne zacalo vrzgat nieco v palubovke ako je odkladacia skrinka cca po 2-3 rokoch. Nakoniec mi to tak vadilo ze pri grancke som im povedal ze nech s tym nieco spravia. Spravili to tusim gratis- bol to zlomeny plastovy kolik ktory drzal palubovku pri pravych dverach- cca taka 2 centimetrova blbost. Auto ma uz 4,5 roka a jedine co mi tam klepe su korcule v kufri
Mne zacalo vrzgat nieco v palubovke ako je odkladacia skrinka cca po 2-3 rokoch. Nakoniec mi to tak vadilo ze pri grancke som im povedal ze nech s tym nieco spravia. Spravili to tusim gratis- bol to zlomeny plastovy kolik ktory drzal palubovku pri pravych dverach- cca taka 2 centimetrova blbost. Auto ma uz 4,5 roka a jedine co mi tam klepe su korcule v kufri
------------------------
Corolla E11 HB
1,4 VVTi
------------------------
Corolla E11 HB
1,4 VVTi
------------------------
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
hmm. mne okrem korculi v kufri (tiez ich tam stale vozim;) klepe dost aj veko od odkladacej skrinky, proste akokeby malo nejaku volu; a potom zadna SPZ . pretoze je uchytena srobmi vo vyssej casti, a pri nerovnostiach spodok ramiku klepe o plech. uz som to poriesil, ze som ten ramil prilepil obojstrannou lepiacou paskou, ale po zime sa to odlepilo
asi kupim novy pasku . nejaku 3M...
inak vsetky tieto veci nie su iba mojim specifikom. to iste robi na kamosovej E12 (palubovka, odkladacia skrinka, zadna SPZ...)
inak vsetky tieto veci nie su iba mojim specifikom. to iste robi na kamosovej E12 (palubovka, odkladacia skrinka, zadna SPZ...)
- Adrian
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 7. Novembra 2004, 00:04
Ano, v UK vacsina, Yarisy vo Francuzsku (Toyota sa isla pretrhnut aby tam mohla postavit zavod) a Corolly Sedan v Turecku. Kamos mal ten sedan 1,6 v absolutnej plnke (skoro za milion, s lexusovymi budikmi atd..) a slapalo mu to bez problemov.
Ja mam tiez problem s tou zadnou znackou, asi to fakt treba poriadne prilepit obojstrannou paskou. Este ten plastovy ramik prednej znacky som prisroboval aj na okrajoch, lebo to tak odstavalo (naraznik je dost vypukly).
Na tvojom mieste by som isiel do Toyoty a v ramci zaruky by som ziadal odstranenie toho vrzgania.
Ja mam tiez problem s tou zadnou znackou, asi to fakt treba poriadne prilepit obojstrannou paskou. Este ten plastovy ramik prednej znacky som prisroboval aj na okrajoch, lebo to tak odstavalo (naraznik je dost vypukly).
Na tvojom mieste by som isiel do Toyoty a v ramci zaruky by som ziadal odstranenie toho vrzgania.
------------------------
Corolla E11 HB
1,4 VVTi
------------------------
Corolla E11 HB
1,4 VVTi
------------------------
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných