Celica 3S-GTE

autá na predaj, ...
ridley86
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Februára 2006, 19:14

Celica 3S-GTE

Príspevok od používateľa ridley86 » Utorok, 2. Januára 2007, 01:30

Tak teda celica je znova na predaj,je to ta od Izzyrajdera z DS..cize asi je zbytocne ju predstavovat..
vymenil som par veci (turbo,stare odislo asi po mesiaci,repas z Talianska,vsetky hadice okolo motora,intercooler,cerpadlo,tycky stabilizatora,rozvody,loziska na nabojoch predne,cidlo motora,cidlo ABS je objednane,treba len namontovat,capy,homokineticky klb,dost roboty bolo dat dokopy elektriku,atd...)
Myslim ze je teda v lepsom stave ako som ju kupil,ale stale este treba niektore veci dokoncit,vymenit,no proste je to 13 rocne auto.. a na to treba cas co vobec nemam,lebo som v GB a zohnat mechanika co sa naozaj vyzna a netrva mu vsetko pol roka tiez nieje take lahke ako som si myslel.. A navyse mam vo vyhlade nieco lepsie,takze moc nechcem do nej investovat..
Su k tomu okrem original kolies aj 17tky elektrony (take iste ako mal Mison na celike),radio Sony X-plode na mp3 a ma sportovy vyfuk..
Referencie mozne u Ondrika,(ak bude teda taky ochotny) :)) bol pozriet,previezt sa,takze moze povedat co si mysli..

Cena 110tis,mozna dohoda..

mail: ridley86@googlemail.com
c.tel: 00447955115570,ale asi zbytocne,je to cislo do GB..
celica 2.0 3S-GTE 4WD
150kW/204 PS na predaj..

ridley86
panic

Príspevok od používateľa ridley86 » Utorok, 2. Januára 2007, 01:35

na fotkach sa pracuje...
ale zistil som ze ma maju asi vsetci na haku,uz cakam na ne tyzden a nic... :x naozaj sa uz neda na nikoho spolahnut... :evil:
celica 2.0 3S-GTE 4WD
150kW/204 PS na predaj..

mison
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 24. Marca 2006, 12:10

Príspevok od používateľa mison » Utorok, 2. Januára 2007, 09:47

kupil by som karoseriu za 50tis pokial nebola naburana.

ridley86
panic

mison

Príspevok od používateľa ridley86 » Utorok, 2. Januára 2007, 18:17

myslim ze ju skor predam vcelku ako takto...ale viem o jednom CS s perfektnou kasnou,predava sa na diely za par korun... len jedina chyba je ze je Z GB a teda s papiermi by bol asi problem,...cena cca 150libier za cele auto bez prevodovky a nejakych veci okolo motora...
celica 2.0 3S-GTE 4WD
150kW/204 PS na predaj..

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Utorok, 2. Januára 2007, 18:35

inak,, ak by ste vedeli o mejakom motore 3S-GTE bud z 5th alebo 6th (lepsie) tak dajte hned vediet,,, potrebujem taky,,, pomimo toho zhanam Celicu 5 th generacione na ND

ridley86
panic

Príspevok od používateľa ridley86 » Utorok, 2. Januára 2007, 18:40

Steve : chodim do roboty kazdy den okolo jedneho bazaru so sport.autami hlavne z Japonska,maju tam aj obrovske vrakovisko a myslim ze 3S/GTE tam su asi 3 rozobrate,neviem ci maju komplet motory ,ale kazdopadne sa mozem spytat...ceny su super,len neviem ako by si to riesil s dopravou...
celica 2.0 3S-GTE 4WD
150kW/204 PS na predaj..

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Utorok, 2. Januára 2007, 19:41

kde sa nachadza ten bazar? Mozes zistit ceny,,, najlepsie by bolo,,, keby sa dalo kupit predok auta,,, od prednych dveri,,, to kvoli el. instalaci

mison
začiatočník

Príspevok od používateľa mison » Utorok, 2. Januára 2007, 20:10

steve ja mam motor :) kasna z GB nieje problem..ved papiere mam..ale skor preprava je problem.. ja potrebujem kasnu alebo cele auto tak do 50tis.odber ihned :D

mison
začiatočník

Príspevok od používateľa mison » Utorok, 2. Januára 2007, 20:13

Steve McSteve napísal:inak,, ak by ste vedeli o mejakom motore 3S-GTE bud z 5th alebo 6th (lepsie) tak dajte hned vediet,,, potrebujem taky,,, pomimo toho zhanam Celicu 5 th generacione na ND
mozes si zohnat nejaky motor 3S-GTE z vrakaca a nalejes do neho tolko penazi za opravy ze budes kukat.. ja ti predam motor ktory si mozes vyskusat ako ide, je komplet po GO..je drahy ale urcite lepsia volba ako vrakac. co myslis preco predava ridley auto? asi ho uz nebavy do neho davat prachy.. :wink: za 160 dam cele auto pekny interier, vela pouzitelnych dielov.. novy motor s tuningovymi dielmi.

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Utorok, 2. Januára 2007, 20:39

verim,,, ze by som mal po problemoch ale to je pre mna moc,,,, ak by som to nemohol financne zabezpecit,, tak idem od toho,,,, v aute mam motor,, sice len 93kW ale ide,,,,

Používateľov profilový obrázok
wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Streda, 3. Januára 2007, 08:58

Steve McSteve napísal:kde sa nachadza ten bazar? Mozes zistit ceny,,, najlepsie by bolo,,, keby sa dalo kupit predok auta,,, od prednych dveri,,, to kvoli el. instalaci
kedze pisal, ze je v GB, tak predpokladam, ze sa nachadza ten bazar tam :)
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

ridley86
panic

Príspevok od používateľa ridley86 » Streda, 3. Januára 2007, 13:03

takze...je to v Bristole, St. Stephens road..to je asi jedno.. :)
motor + prevodovka 3sGTE = 250libier (akurat bez serva,to uz niekto kupil)
mozno by sa dala vybavit aj doprava do PL,chodia vraj za nim poliaci na tranzite a naberu vzdy plne auto,kontakt na nich este nemam,ale pracuje sa na tom...fotky budu tiez,len co sa mi vrati fotak z dovolenky.. :)
no a ja predavam,lebo chcem kupit nieco ine,do mojej uz netreba liat vela penazi, len treba cas a niekoho co sa do toho rozumie...a ja nemam ani jedno ani druhe... vsak skuste nechat mechanikovi auto so zoznamom co treba spravit a povedat mu ze ma na to pol roka...

inak.. mozte ist pozret moju celiku a rozoberte si ju..
:wink:
celica 2.0 3S-GTE 4WD
150kW/204 PS na predaj..

mison
začiatočník

Príspevok od používateľa mison » Štvrtok, 4. Januára 2007, 16:30

Naposledy upravil/-a mison v Piatok, 5. Januára 2007, 10:53, upravené celkom 2 krát.

ridley86
panic

Príspevok od používateľa ridley86 » Štvrtok, 4. Januára 2007, 16:34

tak ta cervena celika je dobraaa,urcite kasna je lepsia ako ta moja... :cry:
celica 2.0 3S-GTE 4WD
150kW/204 PS na predaj..

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Štvrtok, 4. Januára 2007, 19:29

veru, mas recht,,, keby ste videli moju Celicu tak zaplacete,,,je v dezolatnom stave,,,

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní