celica 2.0 GTI na nahradne diely
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
celica 2.0 GTI na nahradne diely
mám na nahradne dieli Toyotu Celicu 3S-GE. Je zatial skoro kompletna, ale je to anglicka verzia
- Gabriel Nagy
- Vševed
92
r vyroby 92 ale cele nepredavam,
nejake veci som uz odmontoval....
nejake veci som uz odmontoval....
-
ToyoCarE
- Gabriel Nagy
- Vševed
to nie.
predam len to, co potrebujes, ako celok nie... chyba tam zatial len jedno cidlo na motore, ktore som potreboval disky, kupil som bez diskou, teda prisiel som s nou na vlastnych kolesach, len kolesa som vratil, bo chcel za ne 10tis a nemali hodnotu taku, tak som mu ich dal... je to garazovane ale na splikoch
je burana lava strana predny blatnik od polovice a dvere a cast zadneho blatniku... inak vsetko komplet v elektrike, elektricky siber...
- Gabriel Nagy
- Vševed
hm
a aku mas predstavu o cene celej celici? je burana lava strana, ale nic moc, blatnik dvere a lava spojovacia tyc riadenia je ohnuta, ale ta sa da vymenit, vyrovnat.... jo a mierne blatnik lavy zadny...
- Gabriel Nagy
- Vševed
ceny
ja akosi nemam prehlad o cenach ND.... blatnik mam len pravy, lavy je na srot... zadna naprava ale bez brzd.... ceny navrhni ty a ja ti poviem, ci ho alebo ne...
- Gabriel Nagy
- Vševed
hm..
no necham si to do rezervy....... 
Re: celica 2.0 GTI na nahradne diely
mam zaujem o motor kolko ma kilometrov
- Gabriel Nagy
- Vševed
motor...
no navrhnite cenu a ja porozmyslam.... totizto motor mam ako do rezervy.... zalezi fakt na cene... motor netusim kolko ma.... to uz na takom aute nezistim v zivote... ale ide krasne, takmer jak moj po GO 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných