Doplnky
Moderátor: AndyGTP
Doplnky
cafte,neviete nahodou o niejakej predajni kde by som mohol zohnat nieco na mojho sedana E12? myslim tuning svetla,spojlerik atd.Lebo surfujem ako divy a neviem nic najst na sedan,vsetko je len na hatchback.Za info dikes
Vies aj na e10 5dv zohnat? Ide mi o kridlo (nie to hnusne Stylla), podnarazniky, podbehy, mam aj presne foto auta, ktore to vsetko ma nahodeneSteve McSteve napísal:napis kolko si ochotny dat do tych veci,, a nieco sa najde,,,
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
-
hudecpeter
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 1. Októbra 2006, 21:24
- Zmuro
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 9. Marca 2005, 01:50
- Kontaktovať používateľa:
hmlovky na E11 verzia porsche
No tak tie hmlovky by aj mna celkom zaujimali...ako ako? slo by to stevie? kooolik, kooolik...?
ex: Toyota Corolla E11 Liftback '98 1.4 63kw Linea Terra, Silver colour, spoiler edition, 141.000km
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
Don't tell me, that cars don't have a soul...
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
Don't tell me, that cars don't have a soul...
Original na E12 nie su na packe za volantom, ale na tlacitku pod packouRobo napísal:hehe... tak ked uz chcu vsetci hlmlovky, tak aj ja sa opytam na hmlovky na E12 ...daju sa zohnat aj nejake repliky? ...ak ano, kolko to asi moze stat a ako sa to riesi s vypinacom (kedze original je na packe za volantom)...
A kto by sa uz one s replikami, ked za dvacku mozes mat original
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Avensis T27
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
jasne za dvacku to je ako zadara. . . aby som si 4x krat do roka posvietil..AlfGordon napísal:Original na E12 nie su na packe za volantom, ale na tlacitku pod packouRobo napísal:hehe... tak ked uz chcu vsetci hlmlovky, tak aj ja sa opytam na hmlovky na E12 ...daju sa zohnat aj nejake repliky? ...ak ano, kolko to asi moze stat a ako sa to riesi s vypinacom (kedze original je na packe za volantom)...
A kto by sa uz one s replikami, ked za dvacku mozes mat original
Cahir - mas hmlovky, v hmle ako prasa vidis aspon na ciaru a mozes podla nej ist
Nemas hmlovky, vidis prd.
Mas GPS, mozes realizovat "pristrojove lietanie", nakolko mas aspon predstavu, akym smerom je dalsia zakruta
Ale original hmlovky na E12 su za nekrestanske prachy, na tom sa zhodneme. No ked som ich mal na predoslej a vyvalil tolke chechtaky za novu, tak som sa na hmlovky nejako sam vnutorne presvedcil. Dodatocne by som ich uz asi teraz nekupoval.
Mas GPS, mozes realizovat "pristrojove lietanie", nakolko mas aspon predstavu, akym smerom je dalsia zakruta
Ale original hmlovky na E12 su za nekrestanske prachy, na tom sa zhodneme. No ked som ich mal na predoslej a vyvalil tolke chechtaky za novu, tak som sa na hmlovky nejako sam vnutorne presvedcil. Dodatocne by som ich uz asi teraz nekupoval.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Avensis T27
Avensis T27
-
Robo
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
- Kontaktovať používateľa:
...ako ja sa len tak zo zvedavosti pytam ze kolko stoja. Keby boli za normal prachy tak pre dobry pocit si ich kupim, ale po pravde, mal som hmlovky aj na Favorite, mam ich aj na sluzobnej Fabii, ale ked bola naozaj hmla a zapol som ich v domneni ze uvidim aspon o 2m dalej, tak som bol akurat sklamany
...videl som totiz rovnake prt ako pred tym.
...akurat som ich pouzival, ked som jazdil niekde cez les po uzkej ceste (a dufal ze tam nebudu fizli), lebo lepsie osvetlovali krajnice...
...keby som si ich kupil, tak len kvoli tomu, aby ma ostatni v hlme lepsie videli...
...akurat som ich pouzival, ked som jazdil niekde cez les po uzkej ceste (a dufal ze tam nebudu fizli), lebo lepsie osvetlovali krajnice...
...keby som si ich kupil, tak len kvoli tomu, aby ma ostatni v hlme lepsie videli...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 6 neregistrovaných