E11 - svetlomet z druhovýroby
Moderátor: AndyGTP
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
E11 - svetlomet z druhovýroby
Este mam jeden dotaz. Svetlomet ktory mam novy, je ok, secko v pohode, avsak je dost mozne ze nema tolko poloh elektrickych ako ma original.. Holt, original bude asi navzdy original. Myslim ze horne tri polohy sa zhoduju, dalej na dalsie tri mi uz ten novy (PP) neklesne ani za boha a mam pocit ze nejak jemne na helso to funguje. Co vsak moze byt aj ciastocne poskodenym motorcekom.
moja otazka teda - je to svetlom, ci motorcekom ktory utrpel pri naraze??
dalsi problem je pri pohlade spredu... novy svetlomet svieti MENEJ JASNO nez lavy, povodny.
Je to nejakou smejdackou ziarovkou?????? je to crevami toho svetla??? prosim dajte nazory!!!!!!
moja otazka teda - je to svetlom, ci motorcekom ktory utrpel pri naraze??
dalsi problem je pri pohlade spredu... novy svetlomet svieti MENEJ JASNO nez lavy, povodny.
Je to nejakou smejdackou ziarovkou?????? je to crevami toho svetla??? prosim dajte nazory!!!!!!
Naposledy upravil/-a AndyGTP v Pondelok, 12. Februára 2007, 12:22, upravené celkom 1 krát.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- AndyGTP
- Vševed
plus dalsia vec: ten central mam asi naozaj dodrbkany...nefunguje, takmer na heslo, alebo vobec...netusim co kde namazat rozobrat atd...bude to chcet este hodne diagnostiky a prace to auto
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
andy neboj! Das to dokopy a opat sa budes vozit ako treba. Ked auto stoji bez starostlivosti dlho, tak sa to na nom odrazi. Das si ho vsak do poriadku!
Co sa svetlometu tyka. Nic neoriginal nie je ako original. S tym musis pocitat. Nastavovanie vysky treba pozriet, ale mozno to ma fakt menej poloh ;-( Co sa ziaroviek tyka - urcite je potrebne dat rovnake do oboch svetiel. A je aj mozne, ze parabola je robena trosku inak a preto nesvietia rovnako. Vsak si pozicat ziarovky z ravky (ak su rovnake a pasuju) a vyskusaj svietivost.
Co sa svetlometu tyka. Nic neoriginal nie je ako original. S tym musis pocitat. Nastavovanie vysky treba pozriet, ale mozno to ma fakt menej poloh ;-( Co sa ziaroviek tyka - urcite je potrebne dat rovnake do oboch svetiel. A je aj mozne, ze parabola je robena trosku inak a preto nesvietia rovnako. Vsak si pozicat ziarovky z ravky (ak su rovnake a pasuju) a vyskusaj svietivost.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
nieco taketo. nie je to presne od toho sellera co som kupoval minule, ale mali by to byt tieto zaarofky
http://cgi.ebay.co.uk/6500K-HONDA-ACCOR ... dZViewItem
-
Robo
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
cahir napísal:nieco taketo. nie je to presne od toho sellera co som kupoval minule, ale mali by to byt tieto zaarofky
...ale ved tie su nejake modre, prejde to STKckou
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Aj ja chcem tie ziarovky!!! Hodte mi nejake info, ci sa to da objednat spolu s vami.
Btw: mohli ste to niekde zverejnit - a kto chce, tak by sa to objednalo spolu. Nie kazdy objednava z ebay ... - ale to je len moj nazor.
Btw: mohli ste to niekde zverejnit - a kto chce, tak by sa to objednalo spolu. Nie kazdy objednava z ebay ... - ale to je len moj nazor.
Naposledy upravil/-a fajry v Streda, 17. Januára 2007, 21:51, upravené celkom 1 krát.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- AndyGTP
- Vševed
fajry - v Ravke su ine svetla... double. Tej paraboly som sa kua bal... ale ja pevne verim ze mi tam dali nejaku polwattovu ziarovku zo sijacieho stroja a preto to tak na picu svieti.
cahir: dik, porozmyslam, ale fakt to bude svietit iba na bielo??? vies, ja som totiz trapny, mam ted dvadsatfarebne auto flakate, doslovne skulate uz aj, a jazdim vzdy s trapnymi ošťanými zltymi ziarovkami..tak neviem ci by to moja konzervativna dusa zniesla. Musel bych to vyskusat.
cahir: dik, porozmyslam, ale fakt to bude svietit iba na bielo??? vies, ja som totiz trapny, mam ted dvadsatfarebne auto flakate, doslovne skulate uz aj, a jazdim vzdy s trapnymi ošťanými zltymi ziarovkami..tak neviem ci by to moja konzervativna dusa zniesla. Musel bych to vyskusat.
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
ty si nevidel Matov focus? on ich mal najednom stretku. pri starom moste ked som mal fotak. sme porovnavali a bolo to super.
ja nechcem kupovat ziarovky kvoli tomu, "aby to dobre vyzeralo". ja chcem aby to dobre svietilo. to je u mna prioritne. preto som u osramov uprednostnil silverstar pred cool blue. .
ja nechcem kupovat ziarovky kvoli tomu, "aby to dobre vyzeralo". ja chcem aby to dobre svietilo. to je u mna prioritne. preto som u osramov uprednostnil silverstar pred cool blue. .
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných