nevedel som kam s tym, tak som to dal sem.... nedalo mi to, nechat si to pre seba
pozeral som par krat na discovery ako napchaju da aut rozne dvd, kopu obrazoviek... ale stale sa mi zdalo ze sa da viac v tomto smere, ved co davaju tam 10" displaye, ale uz som videl do 30"
tak som si povedal, ze mi tu mame naviac a ze ja ich tromfnem...
nikto by tomu neveril ani ja sam ale dal som si do "krpateho" civiku 50"plazmu, este som ju sice nezapojil, ale viem ze to je mozne lebo som ju tam uz mal a ani nezavadzala aj vyhlad dozadu bol, kufor stale prazdny a v zadu este vela miesta, aj na mrtvolu vo vreci a to som mal predne sedadla ako uplne vzadu posunute.... no sadla tam jak keby ju ponukali v priplatkovej vybave

vyhlad dozadu

priestor na mrtvolu

vliezla tam aj s komplet naraznikmi, ako keby bola od tial,

a teraz trochu serioznejsie:
toto malo byt povodne do porovnavania AURIS vs CIVIC5D... ale prekracuje to hranice svojej kategorie.
kedze plazma sa nemoze prevazat nalezato tak pri svojom rozmere necelych 1.4m x 1m (v krabici) sa neda odviest ani v najvacsom kombi kde je vyska 80-90cm , takze jedine SUV,VAN alebo nakladak a samozrejme CIVIC5D.
zaverom:
ked sa rozhodujete medzi AURISOM a CIVIC5D, v otazke prakticnosti dalsi bod pre hondu
NIC NIE JE NEMOZNE ... CIVIC5D