Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Piatok, 11. Mája 2007, 22:14

Rasťo napísal:Pomsta je sladká - nechaj to tak (neopravuj) a v noci všetkým autám ktoré uvidíš, urob to isté... Ono Ti to urobili isto nejakí fagani a tí sú tiež niečie deti - neboj nič - si uvedomia... Treba sa občas riadiť pravidlom - kde rozum nepomáha, treba pomôcť silou...
Rasťo kua kua, to snáď nemyslíš vážne? :evil: A čo ak natrafí akurát na tvoju káru, to ti asi moc po vôli nebude. Skôr si myslím, že takéto kurvačiny (prepáčte výraz, hlavne zúčastnené dámy), robia takí týpkovia, čo ráno vstanú a majú zarobené. Keď potom idú večer z každodenného pifka, tak si vybúria zlosť, že oni chudáci na auto nemajú, tak nech si to tí autíčkári vyžerú.
To, že ty ráno frčíš do roboty a večer padneš dole hubou to nevidia, lebo ráno drychmú a večer už sedia v krčme, chudáčikovia. Ale, že si dáš nastriekať auto za tie vydreté prachy, to im teda kole oči. Je to des.
DDD - Nejak to musíš rozchodiť.
Drž si

DDD
panic
Dátum registrácie: Sobota, 25. Novembra 2006, 12:03
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDD » Sobota, 12. Mája 2007, 01:33

Rasťo napísal:Pomsta je sladká - nechaj to tak (neopravuj) a v noci všetkým autám ktoré uvidíš, urob to isté... Ono Ti to urobili isto nejakí fagani a tí sú tiež niečie deti - neboj nič - si uvedomia... Treba sa občas riadiť pravidlom - kde rozum nepomáha, treba pomôcť silou...
nienie, tak to nepojde, to by som nespravil, neprajem to nikomu a kedze je to na frekventovanom mieste to by som musel obehat celu blavu + okolie pre istotu.

Asi sa fakt na to vykaslem, ved uz ani toho vtaka co mi do kapoty vyryli na jesen rovno pred domom nevidno... Tak snad ani hento nebude az taka hroza, zoberem to casom na cerpacku opucovat, nalestim a uvidim.
Tiez si myslim ze to boli nejaki zakomplexovani luzri co maju doma nejaku skodulu a sere ich ze niekto ma nieco ine (a keby vedeli ze dokonca lacnejsie tak mi asi aj gumy dorezu, mozem byt nakoniec este rad, nie? :lol: )
Prachy nehrozi ze by som do toho daval nejaku podstatnu sumu, kaslem na to, cakaju ma disky, letne gumy, geometria + celkova kontrola, plus to co sa na nej ukaze ze treba a pripadne nejake blbosticky.
Dik za podporu, sak nejak sa to vo mne ulezi.
Celica GT 6gen, 3S-GE
Ducati Multistrada 1000 DS

Jap car: Hell yeah!
Jap moto: Hell NO!

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Príspevok od používateľa AlfGordon » Sobota, 12. Mája 2007, 02:13

Bud som tento prispevok nepochopil, alebo je to ... neviem najst vhodny eufemizmus. Kazdopadne by to mal admin okamzite zmazat (ano, v tomto pripade som za cenzuru!), pretoze toyotaka s takym nazorom si neviem predstavit.
Sorry, ostal som trocha rozcarovany. Alebo sa mam vybrat von, a vsetkym na parkovisku otrieskat dvere do hlbky centimetra, pretoze to nejaky dement urobil mne? Tak to si s nim rovno mozem podat ruku.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Sobota, 12. Mája 2007, 08:32

dufam, ze DDD nie je moj sused a nebude sa riadit tvojou radou.
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Sobota, 12. Mája 2007, 09:04

Páni a dáma - pohoršovanie sa nad mojim názorom - to je všetko, čo by ste s tým problémom urobili? :shock: - brďo to ste iní flegmatici a dosť ľutujem Vaše autá, ak sa také niečo stane Vám. :cry:
Ja som sa tiež naučil, že ak mám mať pekné auto, tak isto nie zvonku, ale keby som chytil niekoho ako škrabká s kľúčom odkaz na moju kapotu, tak by som mu bez váhania zlomil tvár a jeho auto by malo asi zapichnutý krompáč v motorovom priestore... :twisted:
Sa nedivím, že v BA sú všetky krajšie autá doškriabané a staré šroty sú nablískané - ako nové. Brácho býval v Petržalke nejaký ten rôčik a som sa vždy divil, prečo sú pred barákom staré Fóbie a Felície krásne a bez škrabančeka a keď si chalan kúpil dvojročnú Carismu z DE, tak ju mal na druhý deň oškrabanú a samo, že sa vedelo, že to boli decká tích Fóbiákov a Felicitákov, ale nik s tým nič neurobil...
Ja sa nemám prečo báť...nie som zrovna kofliktný typ a už pár ľudí vie, že nemajú ani pomyslieť na provokovanie...a už vôbec nie, čo sa týka auta...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Sobota, 12. Mája 2007, 09:31

Rasťo napísal:Páni a dáma - pohoršovanie sa nad mojim názorom - to je všetko, čo by ste s tým problémom urobili? :shock: - brďo to ste iní flegmatici a dosť ľutujem Vaše autá, ak sa také niečo stane Vám.
Aha, takze ked poskriabem cudzie auto, na mojom sa to automaticky opravi?
To, ze mi niekto rozbil sklo, alebo poskriabal auto, NEZNAMENA ze mam urobit to iste vsetkym autam okolo.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Sobota, 12. Mája 2007, 11:00

drgi napísal:Aha, takze ked poskriabem cudzie auto, na mojom sa to automaticky opravi?
Aha - takže keď Ťa niekto ako zmláti, tak Ty so stoickým kľudom potvrdíš svoj pacifistický názor a povieš si, že "no a čo - tým, že to dotyčnému vrátim nezmiznú moje modriny" - Ty brďo ale sú aj modriny na duši (a často horšie ako na tele) a presne tento Váš postoj robí z ľudí tupé baránky, ktoré so sebou nechávajú vždy a všade mávať, lebo revenge sa "neoplatí"...
A prečítaj si dovetok, čo som dávno pred Tvojim príspevkom dopísal k mojej prvej reakcií - aspoň vidím ako čítaš všetky príspevky...

wakkee
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Sobota, 12. Mája 2007, 12:37

Rasťo napísal:
drgi napísal:Aha, takze ked poskriabem cudzie auto, na mojom sa to automaticky opravi?
Aha - takže keď Ťa niekto ako zmláti, tak Ty so stoickým kľudom potvrdíš svoj pacifistický názor a
takze ked to spravne chapem podla tvojich prispevkov, ked ta niekto zmlati na ulici, tak rozbijes drzku minimalne dalsim 10 v okoli, co ked by to boli nahodou pribuzny?
Zazil som co to je mat doskriabane auto az do karoserie, keby som prichytil cloveka pri tom, tak ho poslem minimalne na pohotovost alebo do cpz, zalezi od nalady. Ale ked nemam dokaz alebo ho pri tom neprichytim, je uplne scestne ist skriabat ostatne auta na ulici, vsak si to po sebe precitaj. To je princip ako u G.W.Busha, Bin Ladin spravil bubu, my vyvrazdime preventivne vsetkych arabov.

Opat Toyota
Obrázok

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Sobota, 12. Mája 2007, 12:44

Sakra Wakee - o ôsmej ráno som doplnil svoj príspevok - si to najskôr znovu prečítaj a potom reaguj...asi som ho mal zmeniť totálne, ale nezvyknem sa schovávať za názory po pár pivách...
Ty kokso ma prirovnávať k tým dvoj - nepreháňaš trochu? :lol:

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Sobota, 12. Mája 2007, 12:55

Rasťo napísal: A prečítaj si dovetok, čo som dávno pred Tvojim príspevkom dopísal k mojej prvej reakcií - aspoň vidím ako čítaš všetky príspevky...
nezvyknem si citat cely thread 10x denne, ci nahodou niekto nezmenil svoj nazor po kritike ostatnych.

wakkee
Toyota guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Sobota, 12. Mája 2007, 13:24

drgi napísal:
Rasťo napísal: A prečítaj si dovetok, čo som dávno pred Tvojim príspevkom dopísal k mojej prvej reakcií - aspoň vidím ako čítaš všetky príspevky...
nezvyknem si citat cely thread 10x denne, ci nahodou niekto nezmenil svoj nazor po kritike ostatnych.
napodobne

nediv sa potom, ze ta tu ludia lynchuju.

Opat Toyota
Obrázok

DDD
panic
Dátum registrácie: Sobota, 25. Novembra 2006, 12:03
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DDD » Sobota, 12. Mája 2007, 16:12

hmmm...

Obrázok :evil:
Celica GT 6gen, 3S-GE
Ducati Multistrada 1000 DS

Jap car: Hell yeah!
Jap moto: Hell NO!

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Sobota, 12. Mája 2007, 16:30

samozrejme ze lamat ruky a bicovat, ale adresne, pachatelovi. nie nevinnym okoloiducim.

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Sobota, 12. Mája 2007, 18:39

chlopi aj ked ten nazor nebol najspravnejsi (oskriabat cely parking) nelyncujte ho, obcas sa clovek upiskne.. tu nasratost chapem, pretoze aj mne zalezi na mojom (akomkolvek) majetku a taketo podobne veci sa ma vedia hlboko dotknut (tj uz viete ako mi znicit life :) )

DDD uprimnu sustrast inak, mna by to tiez definitivne odradilo od akychkolvek dalsich investicii.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Sobota, 12. Mája 2007, 18:50

Odkedy mame Toyotu, "objavili" sa na roznych castiach karoserie (najma na prednej kapote) 4 rozne skrabance. :evil:
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní