5Gen celica 156ps vs. IIgen Koktavia cca 130ps
Moderátor: Leňulka
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
to si kvoli nejakemu typkovi budes kupovat gt4? toto nechapem.
kup si mr2 (s lsd), nauc sa s nou najprv jazdit (tu to chce naozaj sa UCIT, elvis to moze potvrdit) a mozes sa vykaslat na koktavku. pretoze ty budes serpentiny prechadzat s usrknom na tvari a bude ti jedno ci si rychlejsi alebo pomalsi.
kup si mr2 (s lsd), nauc sa s nou najprv jazdit (tu to chce naozaj sa UCIT, elvis to moze potvrdit) a mozes sa vykaslat na koktavku. pretoze ty budes serpentiny prechadzat s usrknom na tvari a bude ti jedno ci si rychlejsi alebo pomalsi.
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
pozrel sa niekto z odbornikov na tu trat? ved je to cista rovina, polomery zakrut su hadam aj vacsie ako na dialnici.
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q ... &z=12&om=1
Gabo, pekne Ta dostal

Gabo, pekne Ta dostal
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
cahir: GT4 chcem beztak uz dlhsiu dobu, vlastne uz som ju chcel odzaciatku, len som sa pre zaciatok rozhodol pre 3S-GE.... takze o to neide, chcem ju tak ci onak...
Drgi: ja nikde netvrdim, ze su tam ostre zakruty, no pod si jednu z nich vyskusat pri 170-210... no a na mape kvalitu cesty tiez nevidis, tak neviem co riesis
Drgi: ja nikde netvrdim, ze su tam ostre zakruty, no pod si jednu z nich vyskusat pri 170-210... no a na mape kvalitu cesty tiez nevidis, tak neviem co riesis
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
ja neriesim nic, ty si tu nechavas napravat ego, lebo ti ho pokrcila nejaka oktavka s dieslom, co ma lepsie zrychlenie ako celica.Gabriel Nagy napísal:cahir: GT4 chcem beztak uz dlhsiu dobu, vlastne uz som ju chcel odzaciatku, len som sa pre zaciatok rozhodol pre 3S-GE.... takze o to neide, chcem ju tak ci onak...
pre tych, co ma nepochopili na prvy krat:
na tej rovine vyhra auto s lepsim zrychlenim.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- miro81
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2005, 16:47
Gabo, úprimnú sústrasť, dúfam ale, že si to už predýchal, tá Octácka ťa nedostala náhodou aj preto, že ti vynáša "zadok" v zákrutách, ako si to už spomínal? Ináč neverím, že ten výkon Ti mohol nejak rapídne klesnúť, veď zrýchlenie máš približne také isté ako udáva výrobca, aj auto Ti vytiahne na viac ako 200 km/h, takže v tom to asi nie je.
Viem, že vekom môže ísť výkon dole, ale to závisí aj od prístupu vodiča k autu, ak sa oňho dobre stará, nevidím problém. Moja Celica má 13 rokov a zrýchlenie stále podľa techničáku (skúšal som to na letisku v KE) a maximálka je tiež v pohode (do 220 zrýchľuje plynule a ďalej som neskúšal - možno keby som bol sám v aute), takže myslím si, že je to individuálne, ak sa niekto o auto nestará a len ho "žmíka", tak potom sa nečudujem, ak už po 5 rokoch je z neho "krám"
P.S. Dva mesiace dozadu som bol u známeho s Preludom, lebo bol po komplet GO motora + nové nerezové zberné potrubie a športový výfuk. Auto má 14 rokov a výkon malo nie 132 HP, ale 138 HP, takže ako vravím, je to vec prístupu k autu...
Viem, že vekom môže ísť výkon dole, ale to závisí aj od prístupu vodiča k autu, ak sa oňho dobre stará, nevidím problém. Moja Celica má 13 rokov a zrýchlenie stále podľa techničáku (skúšal som to na letisku v KE) a maximálka je tiež v pohode (do 220 zrýchľuje plynule a ďalej som neskúšal - možno keby som bol sám v aute), takže myslím si, že je to individuálne, ak sa niekto o auto nestará a len ho "žmíka", tak potom sa nečudujem, ak už po 5 rokoch je z neho "krám"
P.S. Dva mesiace dozadu som bol u známeho s Preludom, lebo bol po komplet GO motora + nové nerezové zberné potrubie a športový výfuk. Auto má 14 rokov a výkon malo nie 132 HP, ale 138 HP, takže ako vravím, je to vec prístupu k autu...
exCelica 2.0 GTi, 115kW r.v. 1994
Honda Prelude 2.0, r.v. 1993 US import
TURBOed Celica 1.8 S r.v. 2000
Mazda RX8,2003, 231 BHP
Honda Prelude 2.0, r.v. 1993 US import
TURBOed Celica 1.8 S r.v. 2000
Mazda RX8,2003, 231 BHP
- Gabriel Nagy
- Vševed
pozrel sa niekto z odbornikov na tu trat? ved je to cista rovina, polomery zakrut su hadam aj vacsie ako na dialnici.drgi napísal:ja neriesim nic, ty si tu nechavas napravat ego, lebo ti ho pokrcila nejaka oktavka s dieslom, co ma lepsie zrychlenie ako celica.Gabriel Nagy napísal:cahir: GT4 chcem beztak uz dlhsiu dobu, vlastne uz som ju chcel odzaciatku, len som sa pre zaciatok rozhodol pre 3S-GE.... takze o to neide, chcem ju tak ci onak...
pre tych, co ma nepochopili na prvy krat:
na tej rovine vyhra auto s lepsim zrychlenim.
Gabo, pekne Ta dostal
Wink
drgi, co na tomto som mal chapat? ved si tu nic vlastne ani nenaznacil, ani nevysvetlil...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Gabriel Nagy
- Vševed
tak ta oktavka ma 1320kg v technicaku, aj ja mam 1300kg... chlapci, nie v zrychleni vyhral, ale ked ja som uz nevladal pri 200, on este zrychloval.... mozno je to aj tym, ze ma 6kvalt...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
6 kvalt je jedna moznost ale zase on ma mensie spektrum otacok. Ale divim sa ze si pri 200 nevladal. GT ma papierovo tusim 227 km/h, osobne som isiel 230km/h tachometrickych a nevyzerala ze sa jej nechce. Nemas nejaku zradu v motore?Gabriel Nagy napísal:tak ta oktavka ma 1320kg v technicaku, aj ja mam 1300kg... chlapci, nie v zrychleni vyhral, ale ked ja som uz nevladal pri 200, on este zrychloval.... mozno je to aj tym, ze ma 6kvalt...
- Gabriel Nagy
- Vševed
motor mam po GO a ide celkom svizne... max som dal na dialnici 230, ....
"nevladal" som nemyslel zee mi to neislo viacej, ale on pri 200este stale zrychloval lepsie, ako ja...
problemom, ktory tam je na 100% je vyfukove potrubie a vyfuk.... od zvodov tam mam domacky amatersky pozvarane cca 30cm trubky o hrubke 50-45-50-45-50-45..... nechapem dvovod, preco to tak predomnou bud gogo, bud neviemkto spravil.... a tlmic je tiez domarobeny, priechodny...
ale coskoro kupujem GT4 5gen:-) tak drzte palce, nech dobre kupim...
"nevladal" som nemyslel zee mi to neislo viacej, ale on pri 200este stale zrychloval lepsie, ako ja...
problemom, ktory tam je na 100% je vyfukove potrubie a vyfuk.... od zvodov tam mam domacky amatersky pozvarane cca 30cm trubky o hrubke 50-45-50-45-50-45..... nechapem dvovod, preco to tak predomnou bud gogo, bud neviemkto spravil.... a tlmic je tiez domarobeny, priechodny...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
no tak chyba bude vazne mezi volantem a sedackou..ja mam nalitano slusny mnozstvi a moje celica kamaradovo RS(prvni generace) bez problemu dalo.a to jak na sprint tak sme si davali i hru kocku na mys.neco jako touge...a neujel mi a to neni zadny amater.casto jezdi do mostu...a ze ja nejsem zadnej zavodnik...ta celica jde do zatacek hodne slusne si myslim...
Zakázkové práce ve Photoshopu

Čo robíš tajnosti prezraď viac čo pribudne v garážiGabriel Nagy napísal:motor mam po GO a ide celkom svizne... max som dal na dialnici 230, ....
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných