Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Nedeľa, 13. Mája 2007, 16:52

to ma vie vazne nastvat.... ale teoreticky nebudu behat ludia 50m k inemu autu aby ho doskriabali teda po inom doskriab 5 najlblyzsich aut z kazdej strany a urcite trafis vinnika (teoreticky) :D
mojej mame uz 2x ostriekali cely predok (4mes. Pande) nejakou cervenou farbou (zmyvatelnou)
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Nedeľa, 13. Mája 2007, 19:45

Johny - budeš na zraze na výsrahu upálený - ako ja... :wink: :lol:
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Nedeľa, 13. Mája 2007, 22:54

Rasťo napísal:Páni a dáma - pohoršovanie sa nad mojim názorom - to je všetko, čo by ste s tým problémom urobili? :shock: - brďo to ste iní flegmatici a dosť ľutujem Vaše autá, ak sa také niečo stane Vám. :cry:
Ja som sa tiež naučil, že ak mám mať pekné auto, tak isto nie zvonku, ale keby som chytil niekoho ako škrabká s kľúčom odkaz na moju kapotu, tak by som mu bez váhania zlomil tvár a jeho auto by malo asi zapichnutý krompáč v motorovom priestore... :twisted:
Sa nedivím, že v BA sú všetky krajšie autá doškriabané a staré šroty sú nablískané - ako nové. Brácho býval v Petržalke nejaký ten rôčik a som sa vždy divil, prečo sú pred barákom staré Fóbie a Felície krásne a bez škrabančeka a keď si chalan kúpil dvojročnú Carismu z DE, tak ju mal na druhý deň oškrabanú a samo, že sa vedelo, že to boli decká tích Fóbiákov a Felicitákov, ale nik s tým nič neurobil...
Ja sa nemám prečo báť...nie som zrovna kofliktný typ a už pár ľudí vie, že nemajú ani pomyslieť na provokovanie...a už vôbec nie, čo sa týka auta...
Doprdele Rasťo, čo to tu hádžeš do extrémov?! Pohoršovanie sa nad tvojím prístupom je jedna vec a riešenie problému druhá. Tým, že tu budeš teoretizovať o ničení áut všetkým ostatným, len tak pre istotu, tak tým to asi tiež nevyriešiš čo??? To, že niektorí ľudia sú dementní tu asi nezmeníme. Bohužiaľ, je to tak ako je.
Samozrejme, keby som pristihol nejakého týpka ako mi korčuľuje po aute, tak sa asi nezdržím a to som pomerne kľudný človek, ale aby som na oplátku obiehal mesto a ničil autá iným ľuďom a spoliehal sa, že drafím akurát auto toho dotyčného defekta, tak to sa mi tiež nezdá byť úplne normálne.
Je to tvoj názor a neberiem ti ho, len s ním proste nesúhlasím a hotovo.
Drž si

kre
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 3. Mája 2006, 14:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kre » Pondelok, 14. Mája 2007, 16:38

k nicomu produktivnemu sa nedostanete, odporucam prestat riesit ten prispevok ;) (skusenost z osobneho zivota s priatelkou)

peace
Obrázok
Radšej mŕtvy ako druhý...

chmelo
Toyota guru

Príspevok od používateľa chmelo » Pondelok, 14. Mája 2007, 18:00

kre napísal:k nicomu produktivnemu sa nedostanete, odporucam prestat riesit ten prispevok ;) (skusenost z osobneho zivota s priatelkou)

peace
S kým ty tu kávu miešaš :evil: Ti obehnem auto klincom a ešte päť áut napravo a päť naľavo od teba, prípadne v okruhu 50 metrov a uvidíš, čo je produktívne :wink:
Si sa zľakol, čo :D

Ináč - absolútny súhlas, človek sa niekedy proste neudrží...
Drž si

chmelo
Toyota guru

Ako ma dnes jeden embéčkár nasr...dil

Príspevok od používateľa chmelo » Streda, 16. Mája 2007, 22:48

Predtým ako začnem písať, chcem sa vopred ospravedlniť za všetky hrubé výrazy a prípadné používanie urologickej, psychiatrickej alebo inej terminológie.
Dnes podvečer som naložil do auta svoju tehotnú mangelínu a trojročného syna a vybrali sme sa do Žiliny na nákup. Všetko bolo OK, až kým sme v Žiline nenabehli na estakádu. Bolo tam zopár áut, ale všetci išli síce svižne, tak 80, ale pomerne v pohode. Ja som sa napichol hneď do ľavého pruhu a v kľude som ostatných míňal.
Potom prišla tiahla ľavotočivá a keďže tadiaľ chodím do roboty každé ráno, tak viem ako čo. Napriek tomu som to nejak nerval, predsa len som mal vzadu vzácny náklad.
Predo mnou išla Koktávka s nejakým dilinom, tak som sa v polovici zákruty hodil do pravého pruhu a ani som nemal v úmysle ho nasilu obehnúť, ale celkom mi to aj v tom pohodovom tempe vychádzalo, tak som ho strihal po pravej strane (upozorňujem, že v obci, takže to bolo absolútne kosher). Mal som ale tušáka, že niečo vyvedie, tak som radšej ubral, aby sme niečo nevyviedli.
Samozrejme, ako ten debil zbadal, že som sa hodil do pravého pruhu, tak sa okamžite začal súkať predo mňa hlava nehlava a samozrejme bez blinkra. To sme už boli pomaly na konci zákruty, kde sa to zužuje do jedného pruhu. Tak som mu len tak blikol diaľkovými, nech čurák vie, že tu nieje sám a podľa toho by sa mal aj správať. Keby aspoň ten poondiaty blinker vyhodil, debil. Ja neviem či do embéčiek dávajú žiarovky do blinkrov len v príplatkových verziách či čo.
Jasná vec, to som brnkol dementovi po nervoch a prvé čo urobil, tak zapol hmlovku. Ani som si to veľmi neuvedomil, ale on si pravdepodobne myslel, že mi vypáli sietnice a budem sa zvíjať v smrteľných kŕčoch, čurák sprostý :evil:
To mu samozrejme nemohlo stačiť, tak hneď ako sme sa dostali do najužšieho miesta tak dupol na brzdy - debil debilný debil :evil: Samozrejme skočil som aj ja, až mi začlo cvakať ABS a už som počul pískanie bŕzd aj za mnou.
Chytil som takého nerva, že by som sa mu najradšej oprel o kufor a tlačil by som ho až do Martina, idiota dementného :evil: Nebyť mangelíny vzadu, a nepočuť ju ako rýchlo dýcha, tak už šuhajko líže zvodidlá a to sa prosím pekne považujem za pacifistu.
Našťastie sa nikomu nič nestalo a pokračovali sme ďalej a keď som ho predbiehal, tak som sa naňho radšej ani nepozrel, lebo by som ho asi fakt od nervov natlačil na zvodidlá.
Ten poondiaty pošuk ma tak vytočil, že som bol celý večer nasratý jak brigadýr a keď sme došli domov, tak som si hneď musel ubaliť bágo, lebo by ma od jedu roztrhlo. Ešte teraz som dosť nasrdený :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No ništ, vylial som si zlosť, tak hádam mi už tá žlč prestane kypieť. Ale takýchto prezidentov galaxie by som najradšej nakopal do análu, keby sa niečo stalo, tak by si chlapec zbieral zuby dolámanými rukami. A to som ešte v živote nikomu po papuli nedal.
Tak už radšej skončím, lebo ma to zase chytá, asi si pôjdem ubaliť ešte jednu.
Držte si a používajte blinkre, na Toyotkách ich montujú už v základných verziách - našťastie
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

Voloďa
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 12. Septembra 2005, 14:10

Príspevok od používateľa Voloďa » Streda, 16. Mája 2007, 23:02

mne sa nieco podobne stalo v Karlovke v BA (pre neznalych situacie: 4-prudovka so 40-tkou v obci...). tiez sme sa tam sukali prakticky cela kolona, bol som v lavom pruhu, za mna sa prihrnul cierny medak, zacal ma okamzite tlacit, vyblikavat a vytrubovat - asi si nevsimol, ze vpravo vedla mna isli auta :evil: . tak som mu ukazal, ci pouziva mozog. nasledne vytlacil autaky v pravom pruhu, pichol sa rovno predo mna a zdupol to. jasne, ze som ho tukol. este ze som prave viezol svoju manzelku so zlomenym krcnym stavcom :evil: :evil: :evil: Vyklul sa z neho dementny krpaty sedivy clen albanskej mafie :!: Tiez sa nepovazujem za nasilny typ, ale bolo to asi najblizsie v mojom zivote, co som chcel niekomu vykrutit krk...
Toyota Celica GT 2,0 16V - ST202 3S-GE
r.v.1997

Slam
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Mája 2006, 20:37
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slam » Štvrtok, 17. Mája 2007, 06:57

Hmm... A já blbec si myslel, že takhle jezdí jen naši kokoti.... :?

S takovýmhle chováním na silnici se setkávám každý den a už jsem si na to pomalu zvykl. Jízda opravdu hezké slečny na červenou přes most, kde se spravoval jeden pruh - proč bych zastavovala, když mám BMW... frajerské nerespektování odbočovacích pruhů atd, atd...

Mě nejvíc vytočilo, když nás na procházce s drahou polovičkou a s juniorem, tenktát ještě v kočárku, v zatáčce vytlačil jeden nagelovaný frikulín se svým votuzidlem do struhy, protože ho to prostě trošku vyneslo... V autě máte kolem sebe alespoň těch pár plechů, ale venku nic... Frikulín měl tu smůlu, že jsem ho znal a tak jsem v klidu došel až k němu domů, kde se právě se svými kamarády snažil přidat svýmu votuzidlu (Peugeot 206 1,4) nějakýho toho klokana navíc montáží brutální 10-ti centimetrové koncovky výfuku.

No a tak jsem mu lehce vysvětlil, že jestli tohle zkouší na jiný, tak na mě a moji rodinu ne... Odnesla to jeho značková mikina, která neudržela tlak mých rukou a "trošičku" se roztrhla... Od té doby, když mě frikulín míjí, dívá se zásadně před sebe a světe div se, dodržuje i bezpečnou vzdálenost... :lol:

Nicméně krátce po tom jsem si uvědomil, že nebýt těchto mladíků, byli by jsme velmi ochuzeni o zajímavé zážitky... Jeden vám sem rád napíšu:

Jel jsem z práce domů a cestou jsem se stavoval u benzinky naplnit nádrž. Když jsem tak tankoval, přiřítil se na benzinu kombík Volvo 80 a se skřípěním brzd zastavil u vedlejšího stojanu. Mladík asi tak dvacetiletý s dokonalou šiltovkou (to je taková ta s kšiltem dozadu - nevíte, kde bych taky takovou sehnal?) v kalhotech mající rozkrok někde mezi koleny a kotníky, ověšený zdařilými imitacemi stříbrbých řetězů - na tom největším byste odtáhli náklaďák, natankoval za cca 300,- Kč. No nic.. Dotankoval jsem, pověsil pistoli a šel zaplatit. Když jsem se vracel, byl jsem svědkem toho, jaké je Volvo v kombíku sportovní auto, protože dokáže odjet s prohrábnutím předních pneumatik za ohlušujícího zvuku vytočeného motoru, smradu z prokluzující spojky a nejmodernějšího cool hip-hopu.. :lol:
Obdivně jsme ještě s několika řidiči pozorovali jeho odjezd a pak jsem se dal taky na cestu. Jezdím po silnici první třídy nebezpečnosti směr Znojmo - Jihlava každý den a tak už tam znám každičkej hrb na vozovce a moje cestovní rychlost se pohabuje někde kolem 120 km/h. Stalo se, že jsem svojí jízdou dojel zmíněné Volvo a jel se ho předjíždět. Ke cti mladíka musím přiznat, že mě nechal předjet bez nějakého kličkování a brutálního podřazování a zrychlování, nicméně to zřejmě asi moc nepřenesl přes srdce a začal mě stíhat. V těsném závěsu jsme dojeli do obce, ve které se právě spravoval jeden pruh komunikace a doprava tam byla řízena semafory. Spravoval se tam zrovna ten směr, ve kterém jsme jeli. V obci jezdím 50, takže jsem byl Volvem ukázkově vymyškován a společně jsme dojeli k semaforům. Před námi stále jseště jedna stařičká 120. Mladík s Volvem zastavil v dostatečné vzdálenosti za škodovkou a když blikla zelená vyrazil vpřed. Bohužel nějak přehlídl, který že se to opravuje proh a po minutí škodovky strhnul volant zpátky na svoji stranu. Silnice tam vypadala tak, že asi po 10-ti metrech končil asfalt a dál byl už jen hrubý štěrk. Bohužel byl ale asi tak o 50 cm níž než ten asfalt. Volvo elegantně seskočilo s asfaltu do štěrku, úder hrany silnice do podvozku auta jsem slyšel i přes pozavíraný okýnka a jiskry od podlahy byla vidět jak v noci... Náherná tmavěmodrá metalíza předního nárazníku Volva byla v tu chvíli na cestě do barevného nebe. A když jsme se škodovkářem míjeli malídka takto efektně zaparkovaného v rozkopané silnici, nemohli jsme se udržet, zastavili jsme oba dva bokem a společně s pracujícími cestáři jsme se tam 5 minut smáli nad lidskou blbostí a debilitou...
Slam

Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

grexos
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa grexos » Štvrtok, 17. Mája 2007, 09:19

Mna vedia nasrat taky bu* so starym BMW co sa pripajaju z boku na hlavnu cestu a este vas vytlacaju a trubia na vas.. cisty debilizmus.
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi

johnC
toyoťák
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Štvrtok, 17. Mája 2007, 11:41

bucte radi pokial na vas niekto este nevitiahne pistol ako sa to stalo bratovi
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

chmelo
Toyota guru

Príspevok od používateľa chmelo » Štvrtok, 17. Mája 2007, 11:45

johnC napísal:bucte radi pokial na vas niekto este nevitiahne pistol ako sa to stalo bratovi
To máš recht, ale aj tak sú to imbecili. A čím väčší imbecil, tým väčšia Audina, alebo BMW a tým väčšia pravdepodobnosť, že na teba tú pištoľ vytiahne. Je to smutné
Drž si
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

johnC
toyoťák
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Štvrtok, 17. Mája 2007, 13:13

akoze takym by mi nerobilo moc velky problem vysmirglovat plechy, to uz je ina kategoria sedlakov
.... ideal for mňa !

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Štvrtok, 17. Mája 2007, 13:33

jojo je to tazke obcas, aj na mna raz jeden skoro vytiahol weapon v raci...no bolo to dost huste. Ale klasika: VW Shraran diesel....

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Štvrtok, 17. Mája 2007, 14:14

No chlapi ja mám podobnú skúsenosť z USA, ale priznávam z iného súdka. Sme boli ako pracovne s kolegom v Charestooone a že ako kukneme mesto, keď sme už tam. Ideme si v pohode po chodníku po hlavnej promenáde, keď tu zrazu pri nás pribrzdí Haaamer, otvorí sa okienko (kua som si až potom všimol, že BVP snáď malo väčšie priezory), vyvalil sa kúdol maryšového dymu a s kúdolom aj čierna ruka s kvérom. :shock: Ani som pre ten dym nevidel kto ako na nás rozprával, ale ozvalo sa len "white guys off the streets" a potom sme s kolegom radšej vzali nohy na ramená smer hotel...
Takže klídek - debili sú všade a buďme radi, že na SK nemáme taký socík ako v USA, lebo by na tých BMW a medveďoch jazdili po zuby obrojení cigáni...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Štvrtok, 17. Mája 2007, 22:40

Dnes ma skoro jedna sialena zenska na cerpacej stanici, ked som uz dotankoval a isiel zaplatit zrazila :evil: Isla asi 40tkou a nechybalo vela a suchla by pravu zadnu stranu auta. Zastavila pred autoumyvarkou, predsa jej auto muselo byt rychlo ciste...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných