Ono je to väčšinou v pohode, len niekedy sa tu rozprúdi taká debata, že sa nemôžeš dočkať, kým príde odpoveď. Toto fórum je fakt návykovejšie ako napríklad icq, na ktoré som už rezignoval a pri robote ho proste nezapínam.
Čo sa týka Kačeny, povedzme si úprimne, že vy ženy viete čo robíte. Moja mangelína presne vedela ako to bude hneď od začiatku. Takže teraz sa len uchechtáva a uštipačne sa vypytuje, kedy sa už povozí. Ba veru, ešte nie dievča moje, treba nám vymeniť manžety na homokineťákoch, silentbloky na zadnom priečnom stabilizátore, rozvodový remeň a kladku, popri tom olej a filter, vzduchový filter a tak podobne. Toto nieje len tak hop na kravu a je teľa. No ona aj tak vie ktorá bije, tak sa uchechtáva ďalej.
Aspoň jej to viem logicky zdôvodniť však? Na to sme my inženýri ako stvorení.
S tým pradením je to na dlhšiu debatu, neviem či by si ti priadla, a ak tak ako dlho, keby sa ti chlap každý večer vyparil do garáže a hrabal sa v aute alebo inej pre rodinu užitočnej veci
No zdá sa mi, že tu ideme témou trochu mimo misu

Takže k téme:
Kačena má nabehané okolo 294 tisíc km. Ja som na nej za tie dva týždne najazdil tak 50 a mangelína ju viezla z Popradu, takže ona jej naložila cca 150km. Už sa teším, keď bude mať 300 tisíc, hádam buchneme šampus