Zacinam sa obzerat po AUTOpotahoch, no zatial ma ziadne neocarili natolko, aby som si ich privliekla domov...a tie ceny su riadne vysoke...
A jeje, onedlho pride na svet male chmelicatko? Drzim palceky
Chmelo=Rastislav?
Moderátor: Elvis

No čo sa týka autopoťahov neviem. Mal som ich v Karolíne, keď som ju kúpil, ale behom týždňa išli do hada. Nie je nad originál sedačky. Špina sa ti pod poťahy aj tak čiastočne dostane a akurát sa ti bude pariť...no vieš čoyeska napísal:No jo, autokozmetika nakupena, este nieco do ostrekovaca a potom vam napisem, co ma oslnilo najviac z nakupenych vyrobkov. Len aby toho casu bolo viacej aj na prax, nielen obzeranie flasticiek![]()
Zacinam sa obzerat po AUTOpotahoch, no zatial ma ziadne neocarili natolko, aby som si ich privliekla domov...a tie ceny su riadne vysoke...
A jeje, onedlho pride na svet male chmelicatko? Drzim palceky![]()
Chmelo=Rastislav?

Ale karoséria je predsa z vonku, nebude lepšie to zladiť s interiérom??? Alebo si kúpiš tie tigrúúúúúúúúúúvanééééééééé? A potom aj chupatý poťah na kóóórmanyeska napísal: no jo, sedacky mam pekne, nemusela by som riesit potahy, ale mne to neda-som zenska a chcela by som ich mat zladene s farbou karoserie![]()
Alf tam bol, ja nieyeska napísal:chmelo: drz sa temy![]()
fajry, alf a spol. -auta mate vylestene?

No len to s tým oživovaním plastov moc nepreháňaj, aby sa ti potom palubka neleskla v čelnom skle. Je to dosť nepríjemné a riešia to potom len polarizačné škulky.yeska napísal:-pronto na palubnu dosku /no, mne nepomohlo. sice pekne vonalo, ale budem musiet kupit ozivovac plastov
-cistiace utierky na okna napustene nejakou zmesou /vyhodene nove balenie, namiesto umytia

ja davam este zvonka na skla Sheron Rain-off, vyborne to odpudzuje vodu (robi take gulocky) a stierace pustam az vtedy, ked naozaj prsi.chmelo napísal: Čo sa týka skla, najlepšie mi funguje klasická okena a potom poriadne vyleštenie skla.
Nad remeňom a kladkami si sa už vytešila???
Súhlas, ja semtam používam tekuté stierače od armor-all. Tiež fungujú dobre.drgi napísal:ja davam este zvonka na skla Sheron Rain-off, vyborne to odpudzuje vodu (robi take gulocky) a stierace pustam az vtedy, ked naozaj prsi.chmelo napísal: Čo sa týka skla, najlepšie mi funguje klasická okena a potom poriadne vyleštenie skla.
Nad remeňom a kladkami si sa už vytešila???

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní