... a este jeden kufor...
a v turbe su vacsie este aj bocne odkladacie priestory v kufri... kedze su tam sirsie blatniky
inac ... vsade co som pozeral v oficialnych papieroch... uvadzaju ten isty objem aj pre trubo aj atmo...
takze tak
ked si tam niekdo nacpa subwoofer... jeho problem
Gabriel Nagy...
tak potom ja fakt neviem, ked mi ikoror otvoril jeho kufor na GT4, som sa divil, aky je maly oproti mojmu..... kua, to len ikoror ho ma taky? videl som to na vlastne oci, je mensi o minimalne 15-20%
ToyoCarE...
musi byt mensi,,bo na spodu je diferak,,, a ten je vysoky,,, vsetci co maju GT4 maju plytky kufor. Jednoducho museli nieco obetovat,,aby mohla byt aj zadna naprava hnacia
Gabriel Nagy...
prida sa este niekto k tomuto nazoru? je to fakt mensie
CS...
chlapci nepolemizujte...
ja mam momentalne 4g 5g aj 6g ... vsetko gt4, takze viem o com hovorim
za 4g sa byt nebudem ale 5g som videl okrem mojej este min dve 4wd a vsetky mali ten isty kufor ako atmo (tie som mal doma 2 a videl som ich dost)
6g som zatial neporovnaval takze neviem
ToyoCarE ... videl si vobec niekedy tie auta aj zospodu.. odkial vies ako je to tam riesene... uz som pisal ze to riesili nie na ukor kufra ale optimalizaciou v podvozkovej casti
Takze chalani, otvaram novu diskusiu na zaklade tej predoslej, ktora bola trochen OT...
Moj nazor je, ze prednokolka 5gen celica ma o dobry kus vacsi kufor, ako ma 4x4ka...
CS tvrdi, ze to je rovnake, najviac vraj max o 5% vacsi...
no nejak tomu nemozem uverit, totizto atmosferu mam doma, vidim kufor denne, no a 4x4 som videl Ikororovu a kufor mal asi tak o 20-25% mensi na milion %!!!
ake mate poznatky? pridajte sa prosim do diskusie, nech v tom niesom sam....
Dano, nema 4x4 rieseny podvozok nahodou tak, ze zadna naprava a diferak su tam, kde ma atmosfera nadrz, a nadrz ma 4x4 tam, kde ma atmo rezervu? a rezerva je tam, kde ma atmo uz kufor? a tym padom je ten kufor fakt mensi?
Alebo som potom slepy jak patron a ked tu bol Ikoror, tak som spal, snivalo sa mi to cele.... povedz mi, kam dali potom ten kua velky diferak a tie mohutne ramena, celu zadnu napravu, ked atmosfera ma tam nadrz? a preco sa na viacerych forach bavia stale o tom, ze sa na atmo neda prehodit 4x4, lebo je to ine?
TEN KUFOR JE MENSI !!!