Vstriky
Moderátor: Leňulka
-
ToyoCarE
Re: Vstriky
chces sa vsadit? nemam s tym problem,,, na prvej celde sme najazdili spolu 500 000 a teraz an tejto druhej 200 000,,, myslis,, ze som to nikdy neskusal? kludne sa stavim aj o melon,,, dva,,, trebars aj o vsetky peniaze sveta.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
tak popis presne predmet stavky, cakam... ale s viacerymi celicarmi som uz diskutoval toto, zhodli sme sa, ze nad 10L sa hocikedy dostanem v meste a to nemusim drbat auto, ale svizne startovat.... , ked tomu jebes, tak v meste aj cez 14-15l
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
ToyoCarE
oK,,, beriem spoj hlupy nazor spat,,, ty si myslis,, ze jazdime ako blazni? niekedy sa ideme vasantit,, ale nie 1000km v kuse,,, ked ides potom normal,tak sa upravi aj spotreba
neviem naco sa hadate, ked sa mozete pobit... ale aby som este kvapku OT pridal, podla mna spravit priemernu spotrebu nad 10l/100km je pomerne jednoduche...

Radšej mŕtvy ako druhý...
- Leňulka
- toyoťák
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
- Kontaktovať používateľa:
tak vstriky ma GReddy domluvene semnou, tak uvidime, co se tyka te spotreby, byla jsem ted o vikendu na srazu a tak me napadlo spocitat si spotrebu, bylo to jednoduche, pac kdyb jsem prijela bylo tam presne tolik jako kdyz jsem odjizdela, z mych vypoctu ktere jsem delala asi 3x a vsechny hodnoty mirne nadsadila mi vyslo neco neskutecneho, tak jsem to dala spocitat jeste par lidem a souhlasilo to, nevim jak je to mozna, ale ma spotreba je 6,5 l
teda nevim jestli je to tim clankem mezi pedaly a sedackou, ale uz v praci kdyz jsem jezdila jako ridic z povolani jsem mela spotrebu misto nejakych 17 asi 12l u benzinove dodavky, jenom dodatek, matematika byl muj maturitni predmet, kdyby chtel nekdo rypat
cestou na sraz jsme to moc nesetrili takze jizda moc ekonomicka nebyla, 60-70 v meste mimo od 100 nahoru spis ke 120-130 misty i vic kde se dalo, dokaze mi to nekdo nejak vysvetlit, dekuji a omlouvam se GReddymu za offtopic, vstriky ti zitra leti 
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Ono, hlavne záleží práve na medzičlánku medzi sedačkou a pedálom. Nejde toľko ani o rýchlosť ale o to, ako plynule jazdíš.
Hlavne na väčších objemoch veľmi poznať ako motor držíš pod krkom a samozrejme najväčšia pálka je v meste.
Ja jazdím na Avensise, 2,0L automat s priemerkou okolo 9L/100km a to jazdím dosť svižne. Nieje však problém dostať priemerku aj na 11-12 litrov, ale to už musí byť namiesto nohy tehla.
Raz som ťahal Slovinsko-Slovensko, diaľnica tak 150-160km/h, mimo obce 100-110km/h a priemerka bola 8,5L.
Hlavne na väčších objemoch veľmi poznať ako motor držíš pod krkom a samozrejme najväčšia pálka je v meste.
Ja jazdím na Avensise, 2,0L automat s priemerkou okolo 9L/100km a to jazdím dosť svižne. Nieje však problém dostať priemerku aj na 11-12 litrov, ale to už musí byť namiesto nohy tehla.
Raz som ťahal Slovinsko-Slovensko, diaľnica tak 150-160km/h, mimo obce 100-110km/h a priemerka bola 8,5L.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
ty muzes cokoliv, jsi moje zachranaLeňulka napísal:tak vstriky ma GReddy domluvene semnou, tak uvidime, co se tyka te spotreby, byla jsem ted o vikendu na srazu a tak me napadlo spocitat si spotrebu, bylo to jednoduche, pac kdyb jsem prijela bylo tam presne tolik jako kdyz jsem odjizdela, z mych vypoctu ktere jsem delala asi 3x a vsechny hodnoty mirne nadsadila mi vyslo neco neskutecneho, tak jsem to dala spocitat jeste par lidem a souhlasilo to, nevim jak je to mozna, ale ma spotreba je 6,5 lteda nevim jestli je to tim clankem mezi pedaly a sedackou, ale uz v praci kdyz jsem jezdila jako ridic z povolani jsem mela spotrebu misto nejakych 17 asi 12l u benzinove dodavky, jenom dodatek, matematika byl muj maturitni predmet, kdyby chtel nekdo rypat
cestou na sraz jsme to moc nesetrili takze jizda moc ekonomicka nebyla, 60-70 v meste mimo od 100 nahoru spis ke 120-130 misty i vic kde se dalo, dokaze mi to nekdo nejak vysvetlit, dekuji a omlouvam se GReddymu za offtopic, vstriky ti zitra leti
Zakázkové práce ve Photoshopu

-
ToyoCarE
[quote="chmelo"]Ono, hlavne záleží práve na medzičlánku medzi sedačkou a pedálom. Nejde toľko ani o rýchlosť ale o to, ako plynule jazdíš.quote]
suhlas,, dolezite je ako sa hras s plynom,, pokial niekto jazdi ako na formule,, kde ked pridava tak ma pedal na podlahe vkuse,,tak jasne ze neurobi dobru spotrebu,, inak oni maju inu spotrebu, ,to by nexel
suhlas,, dolezite je ako sa hras s plynom,, pokial niekto jazdi ako na formule,, kde ked pridava tak ma pedal na podlahe vkuse,,tak jasne ze neurobi dobru spotrebu,, inak oni maju inu spotrebu, ,to by nexel
- Leňulka
- toyoťák
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
- Kontaktovať používateľa:
toyotaci si maji pomahat, kdyz muzu pomuzu, vim ze bys udelal to sameGReddy napísal:ty muzes cokoliv, jsi moje zachrana
jasne, to chapu, ale ja cekala tu spotrebu pri me jizde daleko daleko vyssi, dokonce i casto slycham, ze jak tak jezdim tak me to auto jednou sezerechmelo napísal:Ono, hlavne záleží práve na medzičlánku medzi sedačkou a pedálom. Nejde toľko ani o rýchlosť ale o to, ako plynule jazdíš.
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
- Gabriel Nagy
- Vševed
150-160 na dialnici znamena len tolko, ze ked sa na tu rychlost rozbehnes, tak ju uz potom udrzis na ovela mensej spotrebe, to je jasne, a dlhe trasy su obvzlast ekonomicke. No mesto, dedina, kde startujes denne 20-30krat, max vzdialenost je 1,5km, full plyn, tak to auto si vypyta.... je to fakt najviac na tom medziclanku, teda soferovi
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
dlhe trasy su ekonomicke, ked ides 80 - 90 a nie dialnicnych 120 - 140. tam uz je to kontraproduktivne myslenie. podla mna je celkom logicke, ze cim rychlejsie na tom poslednom prevodovom stupni ides, tym viac ti to zozerie, zakonite... alebo sa mylim? mam priemernu spotrebu 4.9 a ked idem po dialnici, tak malokedy idem pod tuto hranicu - takze ekonomicke to nie jeGabriel Nagy napísal:150-160 na dialnici znamena len tolko, ze ked sa na tu rychlost rozbehnes, tak ju uz potom udrzis na ovela mensej spotrebe, to je jasne, a dlhe trasy su obvzlast ekonomicke. No mesto, dedina, kde startujes denne 20-30krat, max vzdialenost je 1,5km, full plyn, tak to auto si vypyta.... je to fakt najviac na tom medziclanku, teda soferovi

- Gabriel Nagy
- Vševed
tak prepac, mal som na mysli ze je to ekonomickejsie ako stale slapat na plyn, brzdu, plyn, brzda.......kre napísal:dlhe trasy su ekonomicke, ked ides 80 - 90 a nie dialnicnych 120 - 140. tam uz je to kontraproduktivne myslenie. podla mna je celkom logicke, ze cim rychlejsie na tom poslednom prevodovom stupni ides, tym viac ti to zozerie, zakonite... alebo sa mylim? mam priemernu spotrebu 4.9 a ked idem po dialnici, tak malokedy idem pod tuto hranicu - takze ekonomicke to nie jeGabriel Nagy napísal:150-160 na dialnici znamena len tolko, ze ked sa na tu rychlost rozbehnes, tak ju uz potom udrzis na ovela mensej spotrebe, to je jasne, a dlhe trasy su obvzlast ekonomicke. No mesto, dedina, kde startujes denne 20-30krat, max vzdialenost je 1,5km, full plyn, tak to auto si vypyta.... je to fakt najviac na tom medziclanku, teda soferoviale to je jedno asi, kazdy pozna svoje auto...
80-90 moze byt tak ekonomicka rychlost pre 1,3 Lxi feldu, pre 2liter je to posunute vyssie, ale to neriesme...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
tak to urcite ze je. neviem, este som nejazdil benzinovy dvojliter, ma to lepsiu spotrebu pri vyssich rychlostiach ako pri 90tke?

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní