Čo vás vie najviac naštvat ????
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
johnC: uprimnu sustrast.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
radšej lexusa wakkeewakkee napísal:mimo> mas u mna pusu
ten strieborný čo som ti včera písal tam bol zase ... ale už viem že nie je tvoj
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
najviac ma dnes nasrala bratislavska firma, ked po dokladnej konzultacii a dohodnuti podmienok do objednavky zmarila moju mesacnu robotu, ked si zmysleli, ze farba, ktora dominuje na ich portali sa im uz nepaci...kua

-
ToyoCarE
heh,, posli im vir,,, poznam take pripady,,, mame nabytkovu vyrobu,,, a casto sa stava,,, ze zakaznik si dohodne co cchce,, ,a potom ked mu to dovezieme,,tak sa zacne rozculovat, ze co to akoze ma byt? ze on chcel uplne nieco ine,,, ale ked sa mu ukaze co on nadiktoval do zmluvy,,tak vacsinou mu sklapnu usi,, a musia to zobrat,, heh
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
nas zakaznik, nas pan 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
-
ToyoCarE
mas pravdu,,,ale mi robime drahe veci,, a ked by to on nevzal,, a vzdy je to len preto,,, ze si to rozmyslel v tom momente ked sme mu to doviezli,,,tka by sme to museli robit znova,, a to povodne porezat do kurenia,,, takze odtial potial,,, ale vzdy sa to dalo urovnat,,,
- academic
- začiatočník
najviac ma serie to, ze v poslednej dobe mi dost casto vojde do cesty auto z vedlajsej tak, ze musim pribrzdit ......to by ma este ani nesralo.....ibaze vacsinou si vsimnem, ze su to zeny a pocas celeho toho manevru maju mobil na uchu ....KUA !

-
ToyoCarE
na to existuje liek,,, na Peugeote som mal extra silny klakson,,, a ked toto urobila nejaka zenska,,tak som to spustil,, a hned bol pokoj,,, trocha zabalansovala,,, trocha vytrestila oci,,, malo to len jeden hacik,,, bolo to tak silne,, ze tak reagovali vsetci okolo mna,,, ale ju to vystrasilo najviacej
KOMARE
dnes v noci 4 mrtve samice tohto zakerneho omylu evolucie, vcera 3, predvcerom som mal zatvorene okno v noci, predpredvcerom 2. To sa nejako graduje.
Kua ako dokazu vediet, ze na poschodi mam pootvorene okno a este aj vlietavaju v skupinach. no katastrofa.
A to som niekde pocul, ako nejaky expert vravel, ze tohto roku ich ma byt vraj malo, no nech si pride to malo zabijat v noci ku mne.
dnes v noci 4 mrtve samice tohto zakerneho omylu evolucie, vcera 3, predvcerom som mal zatvorene okno v noci, predpredvcerom 2. To sa nejako graduje.
Kua ako dokazu vediet, ze na poschodi mam pootvorene okno a este aj vlietavaju v skupinach. no katastrofa.
A to som niekde pocul, ako nejaky expert vravel, ze tohto roku ich ma byt vraj malo, no nech si pride to malo zabijat v noci ku mne.
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
poznal som ten problem dokial sme nenamontovali sietky na vsetky okna
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
moznoze by si sa tam vedel napchat, ale uz by si nevystupil...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
-
ToyoCarE
a co tak pouzit system Mr.Beana? Ten vystupil,, a zatlacil,, a tym nepotreboval miesto vedla auta na vystupenie,,, ja by som to tak urobil.
- academic
- začiatočník
...ale ten pako by mi rano doskriabal auto ...moznomoznoze by si sa tam vedel napchat, ale uz by si nevystupil...![]()

- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
http://www.bleskovky.sk/cl/10/169866/V- ... ricky-prud" target="_blank sa stalo v nasom baraku o 18tej vcera
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
jj, chcel som ale este stale som nespachal tento pocin vymenyAlfGordon napísal:edit: kre (Majky), Ty si chcel tusim vo svojej Corolle vymenit tie flusajuce toyotacke za skododovacke, nevies o tom nieco?Samozrejme vtipkujem.

Radšej mŕtvy ako druhý...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných