Čo vás vie najviac naštvat ????
-
ToyoCarE
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
preco nie,,, ja som ich dal aj na Peugeota,,, heh,, kua ked sme pri tom nastvani,, potrebujem ist do Wroclawi v Polsku,, mam tam ND na Carinku,, a nemam ich ako odtial doviezt,,, ma asi svihne
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
- Kontaktovať používateľa:
dnes ma najviac nastvala kvalita by Slovakia, je to velmi prijemny pocit, ked natankujete 62 litrov za cca 2300sk a po prejdeni 500m sa rozsvieti kontrolka motora. Zeby to bola nahoda alebo len nedelna akcia natankuj raz a vyhraj navstevu servisu. Mimochodom sa jedna o Shellku na panonskej 
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
potesi... ja tam tiez tankujem, ale nemam kontrolku motorawakkee napísal:dnes ma najviac nastvala kvalita by Slovakia, je to velmi prijemny pocit, ked natankujete 62 litrov za cca 2300sk a po prejdeni 500m sa rozsvieti kontrolka motora. Zeby to bola nahoda alebo len nedelna akcia natankuj raz a vyhraj navstevu servisu. Mimochodom sa jedna o Shellku na panonskej
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
to uz sa clovek asi fakt nemoze spolahnut ani na jednu skur...u benzinku? Nepoviem, kebyze je to Shellka v tramtarii, kde tankuje jedno auto za den, ale na Panonskej...pixi...drgi napísal:potesi... ja tam tiez tankujem, ale nemam kontrolku motorawakkee napísal:dnes ma najviac nastvala kvalita by Slovakia, je to velmi prijemny pocit, ked natankujete 62 litrov za cca 2300sk a po prejdeni 500m sa rozsvieti kontrolka motora. Zeby to bola nahoda alebo len nedelna akcia natankuj raz a vyhraj navstevu servisu. Mimochodom sa jedna o Shellku na panonskej
Drgi, auto s karbecmi znesie vsetko
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Priznám sa, nechcel som GaboviNagyovy kaziť jeho radosť zo Shelláckeho benzínu, ale pred nejakým mesiacom som natankoval presne 30 litrov 95ky práve na Shellke v Žiline (ináč stabilne tankujem na Esse a bez problémov, len som chcel mladému doniesť domov červené autíčko s koníkomwakkee napísal:dnes ma najviac nastvala kvalita by Slovakia, je to velmi prijemny pocit, ked natankujete 62 litrov za cca 2300sk a po prejdeni 500m sa rozsvieti kontrolka motora. Zeby to bola nahoda alebo len nedelna akcia natankuj raz a vyhraj navstevu servisu. Mimochodom sa jedna o Shellku na panonskej
Znova sa rozsvietila až predvčerom ráno keď bolo okolo 7 stupňov a mám taký tichý pocit, že tá poondiata kontrolka za chvíľu bude reagovať aj na špinavú spodnú bielizeň
Soma somárum sa mi zdá, že niekedy sa nám auto proste horšie vyspí a už mu vadí každá pindovina. Ďalšia vec je, že v tých novších autách je už toľko kontroliek, že je štatisticky proste nevyhnutné, aby aspoň jedna sem tam zasvietila
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Gabriel Nagy
- Vševed
To Chmelo: vpohode, ked sa to tu niekomu stane, beriem. Ja tu kontrolku tiez mam, ale zatial sa mi nestalo, ze by sa rozsvietila z nekvality benzinu, takze tankujem kvalitny, a to len Shell, asi mam stastie. Druha vec je, ked tankujem slovnaft, tiez kontrolka nesvieti, ale stalo sa mi, ze motor nevladal tocit ani 6tis., ale to som tu riesil na fore...
Wakkee: a ako to ides riesit?
Wakkee: a ako to ides riesit?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Veď to je to, kua. Na Karolíne mi tiež nikdy tá kontrolka nesvietila. To len ten Avensis je nejak háklivý
A aj keď kontrolka svieti, tak nepociťujem, že by menej ťahal, alebo čosi podobné. Akurát ma to sprvoti znervózňovalo. Možno to vyriešim ako Homer Simpson a zalepím tú kontrolku flajstrom a bude po svietení 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
- Gabriel Nagy
- Vševed
alebo trosku profesionalnejsie, vyber diodku tej kontrolky....chmelo napísal:Veď to je to, kua. Na Karolíne mi tiež nikdy tá kontrolka nesvietila. To len ten Avensis je nejak háklivýA aj keď kontrolka svieti, tak nepociťujem, že by menej ťahal, alebo čosi podobné. Akurát ma to sprvoti znervózňovalo. Možno to vyriešim ako Homer Simpson a zalepím tú kontrolku flajstrom a bude po svietení
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
no ako mam napisane v manualy, treba okamzite navstivit servis.Gabriel Nagy napísal:Wakkee: a ako to ides riesit?
skusal som reset baterky, ale po prejdeni cca 40km sa to objavilo zas, tak uz som objednany na 7.30 aby som stihal aj robotu.
- Gabriel Nagy
- Vševed
tak daj vediet, ako to dopadlo...wakkee napísal:no ako mam napisane v manualy, treba okamzite navstivit servis.Gabriel Nagy napísal:Wakkee: a ako to ides riesit?
skusal som reset baterky, ale po prejdeni cca 40km sa to objavilo zas, tak uz som objednany na 7.30 aby som stihal aj robotu.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
blbci este nevymreli....
nemohol som 2 hodiny zaspat.....pocital som od 1-1000 a znovu do nuly a ked uz som koooonecne zaspal ....vtedy: Buuuum!!! Pecka z vonku ....otvorim oci, podidem k oknu a cumim.....borec zrusil 4 auta ....nuz chcel som mu ist rozbit nos, ibaze kym som zisiel, uz ho tam drvili majitelia aut. Dakujem mojmu anjelovi, ze som tam nestal a netrafil mna! Inac by som asi sedel za tazke ublizenie na zdravi. Borec (Renault Megane ZV-790 BH) siel, podla mojho odhadu po uzkej ulici cca 80 km/hod. ...inac je to obytna zona a je tam 30-ka ......ziadna stopa po brzdeni, po smyku - proste nic. Podla mna SMS-koval, alebo mal vypite. Inac posunut Meganom 4 auta,....z toho Peugeot 807 ....to sa v 30-ke neda

- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
hmm tak to je silna kava, chlapec si zarobil
Vcera sa asi tesne predtym ako som ja prechadzal cez taku v prdeli ulicku v Abrahame "stretla" Micra s Vectrou a tak isto ziadna brzdna stopa, len pohadzane narazniky so sklom na ceste ...ani by natom nic nebolo keby mi to nepripadalo ako na pesiej zone
Vcera sa asi tesne predtym ako som ja prechadzal cez taku v prdeli ulicku v Abrahame "stretla" Micra s Vectrou a tak isto ziadna brzdna stopa, len pohadzane narazniky so sklom na ceste ...ani by natom nic nebolo keby mi to nepripadalo ako na pesiej zone
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
smrt pocasiu. to ma vie nasrat. smrt mu lebo podochli vsetky lastovicky a doma si mozem zriadit krematorium! pici to je svet, za 24h ani len na balaton nedoletia, ked sa ochladi behom max 48h o 20 stupnov...
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
A najväčšia haluz bude, ak po tejto kose príde obleva a začnú nanovo pučať stromy - sa príroda zbláznila...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných