Celoročné svietenie

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Používateľov profilový obrázok
drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Re: Celoročné svietenie

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 13. Septembra 2007, 20:09

ToyoCarE napísal:ono mas pravdu,,, niekde su znacky nezmyselne,,, a da sa ist,, ale pokial je stopka na dobre viditelnej krizovatke,, tka to moze byt preto, ze za 100m od krizovatky stoja zeleny,, a zdvihnu autoritativnu pazu,,, nahodia milionovy usmev a smelo sa spytaju,, ste si vedomi akeho ste sa dopustili prietupku?

necitil by si sa trapne, kebyze dostanes pokutu za nieco, co je cista buzeracia? povedzme, ze zajtra schvalia zakon, ze kazdy musi nosit modru ciapku, lebo ludia v modrej ciapke podla nejakeho vyskumu ziju dlhsie a zdravsie. a kto nebude mat modru ciapku, dostane pokutu.
zacinas chapat co sa ti snazime vysvetlit?
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Štvrtok, 13. Septembra 2007, 20:47

drgi chcel povedat ze modre ciapky od zajtra budu stat namiesto 80sk 8tis a vsetci sa budeme trhat aby sme ich zohnali,lebo inak sa nedoplatime na pokutach :lol:
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 13. Septembra 2007, 20:54

wakkee napísal:drgi chcel povedat ze modre ciapky od zajtra budu stat namiesto 80sk 8tis a vsetci sa budeme trhat aby sme ich zohnali,lebo inak sa nedoplatime na pokutach :lol:
a samozrejme zriadime Statny Urad na homologizaciu modrych ciapok, ktory bude posudzovat ziadosti a rozhodovat, ktora ciapka je dost modra. ;-) :roll:

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Štvrtok, 13. Septembra 2007, 21:00

drgi napísal:
wakkee napísal:drgi chcel povedat ze modre ciapky od zajtra budu stat namiesto 80sk 8tis a vsetci sa budeme trhat aby sme ich zohnali,lebo inak sa nedoplatime na pokutach :lol:
a samozrejme zriadime Statny Urad na homologizaciu modrych ciapok, ktory bude posudzovat ziadosti a rozhodovat, ktora ciapka je dost modra. ;-) :roll:
ale pockajte chvilu, nech tesco preda aspon milion kusov modrych ciapok na Sk trhu, az potom rozhodnu, ze su nepredajne, neplatne, lebo niesu dosti modre.... :lol:
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Štvrtok, 13. Septembra 2007, 22:09

ja si myslim, ze nikomu neuskodi,, ked zastane,,, alebo hej? Musime hladat mantinely v kazdej cinnosti a zakone? Ked som sa nahanal s polisami,, tak som zaplatil,, lebo som to robil vedome,,, co by mi pomohlo, keby som sa s nimi hadal, ze nemaju na to fotku,, ze som sisiel poriadne?!Tu nejde o buzeraciu,,, ale predstavme si, ze by tu neboli,,, ako by sme jazdili,, keby kazdy sofer nemal nijake obmedzenia a zakazy,,,

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 13. Septembra 2007, 22:29

ToyoCarE napísal:ja si myslim, ze nikomu neuskodi,, ked zastane,,, alebo hej? Musime hladat mantinely v kazdej cinnosti a zakone? Ked som sa nahanal s polisami,, tak som zaplatil,, lebo som to robil vedome,,, co by mi pomohlo, keby som sa s nimi hadal, ze nemaju na to fotku,, ze som sisiel poriadne?!Tu nejde o buzeraciu,,, ale predstavme si, ze by tu neboli,,, ako by sme jazdili,, keby kazdy sofer nemal nijake obmedzenia a zakazy,,,
jazdilo by sa lepsie, pretoze kazdy by sa musel spoliehat na vlastny rozum a nie na nejaky zakon, ktory ma s realitou pramalo spolocneho.
ty si zastavuj kde chces a ako chces (pokial tym niekoho neobmedzujes), ja si budem zastavovat len vtedy ked treba (alebo ked mi bude treba... ;-) )

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Piatok, 14. Septembra 2007, 09:11

drgi napísal:jazdilo by sa lepsie, pretoze kazdy by sa musel spoliehat na vlastny rozum a nie na nejaky zakon, ktory ma s realitou pramalo spolocneho.
No a v tomto vidím základný problém. V rozume, ktorý proste v 99 percentách prasojazdenia absolútne absentuje :roll: Nato potom slúžia zákony, obmedzenia a vyhlášky, ktoré aspoň (dúfajme) polovicu prasojazdcov drží na uzde.
Chalani, nechcem vám vstupovať do vašej psychologicko etickej debaty, ale podľa mňa väčšina jazdenia v aute je o presune z bodu A do bodu B a tak by sa k tomu malo pristupovať. Uznávam, že niekedy mám aj ja problém odosobniť sa pri šoférovaní, ale snažím sa držať na uzde :roll:
Pokiaľ si idem zajazdiť pre radosť, tak nejdem na mestskú estakádu, alebo priamo do mesta, ale kdesi, kde mi nebudem musieť niekoho vytláčať z cesty alebo mu rovno prebehnúť po kapote ;-)
Držte si ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Piatok, 14. Septembra 2007, 09:29

chmelo napísal:
drgi napísal:jazdilo by sa lepsie, pretoze kazdy by sa musel spoliehat na vlastny rozum a nie na nejaky zakon, ktory ma s realitou pramalo spolocneho.
No a v tomto vidím základný problém. V rozume, ktorý proste v 99 percentách prasojazdenia absolútne absentuje :roll: Nato potom slúžia zákony, obmedzenia a vyhlášky, ktoré aspoň (dúfajme) polovicu prasojazdcov drží na uzde.
Chalani, nechcem vám vstupovať do vašej psychologicko etickej debaty, ale podľa mňa väčšina jazdenia v aute je o presune z bodu A do bodu B a tak by sa k tomu malo pristupovať. Uznávam, že niekedy mám aj ja problém odosobniť sa pri šoférovaní, ale snažím sa držať na uzde :roll:
Pokiaľ si idem zajazdiť pre radosť, tak nejdem na mestskú estakádu, alebo priamo do mesta, ale kdesi, kde mi nebudem musieť niekoho vytláčať z cesty alebo mu rovno prebehnúť po kapote ;-)
Držte si ;-)
lenze problem je v tom, ze kto nema rozum, nedodrziava zakony uz teraz, a tak kazde dalsie sprisnenie sa dotkne iba tych slusnych ludi, co zakony dodrziavaju vzdy.

tymto vyhlasujem za povinne citanie 'Vychovu mladeho Toyotaka'. 8)

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Piatok, 14. Septembra 2007, 23:20

drgi napísal:tymto vyhlasujem za povinne citanie 'Vychovu mladeho Toyotaka'. 8)
:D kiss

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Sobota, 29. Septembra 2007, 03:04

100% suhlasim s ToyoCarE vo vsetkom co napisal. Snazim sa dodrzovat predpisy, aj ked na niektorych usekoch su znacky na nic, tak isto aj s plnymi ciarami. Aj ked policia podla mna nepracuje celkom tak ako by mala, bez nej by to bolo na cestach "o hubu". Neviem si to predstavit. Pre mna plati zasada- radsej o 10 minut neskor, ako o 30 rokov skor...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Sobota, 29. Septembra 2007, 09:33

inac, no offense, ale ked za sera, alebo dazda vidim niekoho ze nesvieti, na 90% je to mimobratislavska znacka. preco
..moja skusenost hovori, ze BA 99 percent svieti stale, zap.Slovensko-80 percent, stredne-60 a vychod skoro vobec. Siel som raz do Kosic, uz bol vecer, prsalo a tvorila sa vodna triest, cize viditelnost minimalna a oni vsetci ...opakujem vsetci BEZ SVETIEL !!!! :shock: nechapem tych na vychode.
sorry,,, ale nepomoze vam to,, ze svietite za kazdych okolnosti,,, blavaci jazdia mimo BA ako sialenci,,, zazivam to kazdy den ked jazdim,,, bezohladne,,, plna ciara je asi pre vrtulniky,, aby vedeli, ze nejde o morzeovku,,, zakazy,, to je predpotopny vynalez atd,,, sorry,, ale nemohol som si to odpustit.
...moja skusenost je taka, ze 99 percent idiotov v BA znackach nie su Blavaci ale kadejaka sebranka z celeho Slovenska - zvana: obchodny zastupca, reprezentant, diler, mini-manager, statny uradnik a podobni hňupi, ktori vyfasovavali sluzobnu Ochcáfku alebo Prassata a musia ukazat svetu, ze je to rychlejsie ako ich zhnita 120, ktoru si kupili este za totality.

...a moja skusenost dosiahla tento mesiac 1 050 000 km :!: ;-)
Obrázok

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Sobota, 29. Septembra 2007, 09:49

musim suhlasit s academicom 8)
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Sobota, 29. Septembra 2007, 11:03

najnovsia skusenost,,,, vcera cesta do Ziliny,,, prsalo,,, mala viditelnost,,, a autobus s asi 30 ludmi,, a bez svetiel,,, debulus,,, idiot,, a neviem co este,,, potom, ze sa stavaju nehody s busmi,,, takym by som bez milosti zobral vodicak,, do konca zivota.

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Sobota, 29. Septembra 2007, 13:05

academic napísal: ...moja skusenost je taka, ze 99 percent idiotov v BA znackach nie su Blavaci ale kadejaka sebranka z celeho Slovenska - zvana: obchodny zastupca, reprezentant, diler, mini-manager, statny uradnik a podobni hňupi, ktori vyfasovavali sluzobnu Ochcáfku alebo Prassata a musia ukazat svetu, ze je to rychlejsie ako ich zhnita 120, ktoru si kupili este za totality.

...a moja skusenost dosiahla tento mesiac 1 050 000 km :!: ;-)
A čo si ich legitimoval??? Ako som už vravel, je to len alibizmus a nič viac.
A meriaš si všetko tak presne ako svoje skúsenosti :?: :mrgreen:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Sobota, 29. Septembra 2007, 13:43

stacilo ich pozorovat na benzinkach, motorestoch a pod. Ono ked ma 3x brutalne arogantnym sposobom slahne Ochafka s BA znackou a potom pocujem toho sofera na benzinke hovorit totalnym vyhodnarskym narecim ....tak asi o alibizmus nejde.
Alebo v mojom meste. Stale dookola tie iste ochafky (BA) a vecer ich vidiet parkovat vzdy pred tym istym domom. Napokon aj minimalne 20 ludi, ktorych poznam maju sluzobne vozidla s BA znackou. A vsetkym zacalo j...ť !!! Dokonca aj suseda, ktora ma tiez sluzobnu ochcafku ma uz neraz obehla 120 v meste.
Dalsi dokaz mozes najst na cerpacke OMV pri Zubore.....sadni si poobede do restiky a pozoruj. V urcitu hodinu sa zbehne tak 5-7 ochcaviek, vsetci posadaju do restiky, jedia a jedina tema je, ze kolko predali a kolko vozov obehli .... hovoria od madarskeho po goralske narecie...ale nikto z nich "blavacky" ....
;-) ;-)
jasne, ze v BA sa najde neskutocne mnozstvo prasiat....no tiez to nemusia byt rodeni ;-) a skutocni tupci su ti s balkanskym prizvukom ...a tiez maju BA znacky ;-)

....neskatulkujem, len neznasam, ked niekto vsetko hadze na rodenych blavakov....a to ani vtedy, ked nas porazia vo finale a ziskaju titul v hokeji :mrgreen:
...ale na blavakoch ma serie jedno: jazdim casto do zahranicia a niekedy mi liezli na nervy zapchy cez BA. Dlhe roky som sa modlil za obchvat. No a ked ho spravili...tak ho spravili taky, ze skracuje cestu domacim. A zese je to plne. Chcel som obchvat taky, ze 10km pred BA zacne a skonci az na hranici. Baz moznosti vjazdu a vyjazdu niekde ;-)
Obrázok

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných