stierace

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Používateľov profilový obrázok
sokce
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
Kontaktovať používateľa:

Re: stierace

Príspevok od používateľa sokce » Utorok, 17. Júla 2007, 14:39

Nom tak tie stierače jedine nevydržia inak by sa nič divné nemalo stať, nie? :D
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk

kre
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 3. Mája 2006, 14:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kre » Utorok, 17. Júla 2007, 15:06

no celne sklo ti snad nedoskriabu ;) snad...
Obrázok
Radšej mŕtvy ako druhý...

Ado
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 27. Júla 2005, 09:10

Príspevok od používateľa Ado » Utorok, 17. Júla 2007, 15:25

ja som tiež radšej kupil sadu od championu za 500sk a su perfektne
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 17. Júla 2007, 18:40

kre napísal:no celne sklo ti snad nedoskriabu ;) snad...
tie z Tesca ano... teda ta gumicka vypadne z toho kovoveho ramu, nevsimnes si to a doskriabe ti to... :x
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Utorok, 17. Júla 2007, 22:43

Gabriel Nagy napísal:
kre napísal:no celne sklo ti snad nedoskriabu ;) snad...
tie z Tesca ano... teda ta gumicka vypadne z toho kovoveho ramu, nevsimnes si to a doskriabe ti to... :x
Ja som tak podobne doškriabal Karolíne prdel. Leštil som pastu a jak som tam šmidlal s handrou, tak som ten kovový sersam uvolnil a prebehol som jej s tým po laku na kufri. To bolo kristov bohov jak hviezd na nebi. Skoro ma od jedu urvalo, tesco gumička letela kamsi v diaľ a mohla byť rada, že som ju nerozsekal na tristo malých kúskov. Kua, až mi zas žlč skypela :evil:
No ništ. Ja som sa poučil a kupujem Valeo. Štandardy som kupoval na Karolínu po nejakých 300 za pár. Tie ohybné síce vyzerajú very kúúl, ale vydržia tak isto a sú o dosť drahšie. Ak tak sa dám ešte ukvákať na tie s krídelkom, predsa len na Ave sú vhodnejšie a aj nevyzerajú jak päsť na oko.
Otcovi som kedysi kupoval Bosch s dvojitou tvrdosťou gumičiek a potom ešte nejaké grafitové, ale okrem brutálnej ceny na nich nič extra nebolo.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Streda, 18. Júla 2007, 08:21

Ja som kupil Valeo (tie klasicke) a boli veeeelmi dobre. Vyser roka mi vydrzali. Na ex-corollke som mal Valeo Silencio a tie boli neskutocne - tie asi kupim na terajsie auto. Inak tusim drgi spominal, ze on kupil stierace priamo v Toyote a boli velmi dobre za velmi dobru cenu. Drgi - skus napisat viac.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Streda, 18. Júla 2007, 08:36

fajry napísal:Ja som kupil Valeo (tie klasicke) a boli veeeelmi dobre. Vyser roka mi vydrzali. Na ex-corollke som mal Valeo Silencio a tie boli neskutocne - tie asi kupim na terajsie auto. Inak tusim drgi spominal, ze on kupil stierace priamo v Toyote a boli velmi dobre za velmi dobru cenu. Drgi - skus napisat viac.
mali akciu na Optifity, kus za cca 320 korun. uz budu mat rok, ten modry stvorcek signalizujuci vymenu je uz uplne biely (teda treba vymenit), ale bude sa menit iba gumicka.
niekto tu spominal, ze na velmi starych stieracoch nestaci vymenit iba gumicku, ale uz aj samotne zelezo je unavene, nepruzi a nepritlaca tak dobre gumicku ako nove.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

kuro
toyoťák
Dátum registrácie: Piatok, 27. Januára 2006, 16:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kuro » Streda, 18. Júla 2007, 15:55

pouzivam iba bosch twins-ky a spokojnost... od starej hunderdfunfky az po toyo...
Obrázok
LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"
join the 5th celica drivers group on fasbuk

Robo
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robo » Pondelok, 10. Septembra 2007, 10:35

...no ja prave tiez zvazujem kupu novych stieracov... a rozmyslam ake :?: ...pretoze pri znacke Bosch mi stupa zlc, tak rozmyslam nad Valeo. Ale zaujalo ma to, ze aj origo Toyota su dobre a za dobru cenu. Viete o tom nieco?

Inak co sa tyka Rain-off stieracov, tak ja som zacal pouzivat Shell vodu do ostrekovacov s Rain-off funkciou a na moje prekvapkanie fakt funguje :lol: ...3litre sice stoja nejakych 110,-Sk, ale okrem toho ze dazd krasne odchadza, tak aj velmi dobre zmyvaju usmievajuce sa chrobaciky z celneho skla. Bol som fakt milo prekvapeny. Len som rozmyslal, ci maju aj zimnu, bo toto je letna...
Toyota AVENSIS T25 1.8 VVTi
http://www.fotofot.sk

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Pondelok, 10. Septembra 2007, 14:15

Robo napísal:...no ja prave tiez zvazujem kupu novych stieracov... a rozmyslam ake :?: ...pretoze pri znacke Bosch mi stupa zlc, tak rozmyslam nad Valeo. Ale zaujalo ma to, ze aj origo Toyota su dobre a za dobru cenu. Viete o tom nieco?

Inak co sa tyka Rain-off stieracov, tak ja som zacal pouzivat Shell vodu do ostrekovacov s Rain-off funkciou a na moje prekvapkanie fakt funguje :lol: ...3litre sice stoja nejakych 110,-Sk, ale okrem toho ze dazd krasne odchadza, tak aj velmi dobre zmyvaju usmievajuce sa chrobaciky z celneho skla. Bol som fakt milo prekvapeny. Len som rozmyslal, ci maju aj zimnu, bo toto je letna...
shell vodu do ostrekovacov mozem tiez len a len chvalit!!! je draha, ale fakt ucinna
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Pondelok, 10. Septembra 2007, 18:41

inak momentalne si pochvalujem vodicov stierac z Tesca, znacka Alco a pridavam sa k ludom, ktori si pochvalovali Grafitove stierace tohto povodu. Maju sedy obal (nie tie zlte lacne v Tescu pod sto korun, tieto stoja tak 140sk za kus), takze vrelo odporucam, tie zlte 2ks za par drobnych uz nikdy viac. Tieto sede su naozaj dost v poho.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

riso
panic
Dátum registrácie: Utorok, 24. Októbra 2006, 09:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa riso » Sobota, 15. Septembra 2007, 17:59

normalne roman sa da napisat o stieracoch, ako citam. :D

ja mam este od vlanajsej bazarovej kupy povodne (Koru budem mat za mesiac rok) a nemozem si stazovat. Neviem, ci tam dal povodny majitel nejake fajnove, ale hlavne ze stieraju ihned. V ostrekovaci mam letny sajrajt z tesca a tiez ziaden problem. ja vam chlapci neviem. ale velky problem pri stierani robi aj spinave okno plne hmyzu a inych necistot. Preto si okno umyvam, kde a kedy len mozem. Stierace sa tak menej nicia. Ale ked ich bude treba menit, asi obvolam par kamosov v predajniach autosuciastok, lebo vidim, ze kazdy pise volaco ine. to je hrozne volaco. :)

a nazory "nekupujte, robia ich v Cine" su tiez riadne uletene. nejde o krajinu povodu (aj tak vsetky robia v Cine), ale o vystupnu kontrolu kvality. ;) a ta zavisi od znacky (mala by a kazdej dobrej znacke na tom zalezi). v kazdom pripade tiez plati aj smola / stastie pri kupe. ;)
Toyota Corolla Compact E11 (1999), 1332 cm3, 63 kW, 3d

Csabika
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Csabika » Pondelok, 12. Mája 2008, 08:56

Aký je váš názor na taketo stierače : http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... universal/

Teraz ich majú v tescu za 424 koruniek lenže sú rozmer 525/475 mm, to je asi veľa na corollku ja mám tam 510/450. Ale kto má carinu tak to je na ňu, lebo bolo to aj vzadu napíssané na balení že carina. Má s takýmito flat stieračmi niekto skúsenosti???
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN
Obrázok

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Pondelok, 12. Mája 2008, 09:01

Ja som mal niečo podobné od Valeo na AVE, a že by ma to nejak extra nadchlo, tak to teda nie :roll: Teraz som tam dal klasické Valeo Silencio a spokojnosť. A druhá vec je, že nounejmy asi nevydržia ani toľko.
Ten rozmer by aj mohol byť, na Karolíne som používal rozmer stieračov ako na Carinu, lebo pôvodné sa mi zdali krátke a nestierali vrch skla, takže som ništ nevidel.....lebo som vysoký fešný blonďák :lol: Ten Cariňácky rozmer mi super vyhovoval ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Pondelok, 12. Mája 2008, 09:19

radšej trochu drahšie valeo ako toto...
v tescu som kúpil stierače len raz a po jednej zime išli do kopřiv, takže celkovo vyšli drahšie ako normálne.
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných