PWR HEAT

Fórum o všetkom, čo vás zaujíma ...

Moderátor: Elvis

Používateľov profilový obrázok
wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

PWR HEAT

Príspevok od používateľa wilson » Streda, 26. Septembra 2007, 21:49

trosku lamersky dotaz, ale...
PWR HEAT tlacitko - wo co go a ako sa to pouziva?

next one:
Idealne otacky pre 2.0 D4D a 1,5 tony cistej vahy (zatial vozim len seba a vzduch)?
(totok moj prvy diesel, predtym boli len pozicane, tam mi to bolo celkom cumafuk)

a dalsia:
objednal som si magicar as100, mam si dat urobit aj dialkovy start, ci radsej nezavisle kurenie (webasto a pod...kua co je ten pwr heat)?

no a teraz ma rozoberte na milion medvedich kusockov :D ... podrzim si... :roll:
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Re: PWR HEAT

Príspevok od používateľa academic » Streda, 26. Septembra 2007, 21:52

v tom ti neporadim...
...kde si objednaval ten alarm?
Obrázok

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Streda, 26. Septembra 2007, 22:08

Hááááááááá, už ťa mám ty neporiadnik :D Šak som ti písau vo co gou :roll:
V múdrej knižke toho o PowerHeat moc nepíšu. Len toľko, že v extrémne chladnom počasí to pomáha rýchlejšie vykúriť afto. Počítam, že je to na princípe el. špirály kdesi v systéme chladenia/kúrenia, niečo podobné sa podomácky montovalo do embéčiek. Brašulo to má v Prevke a vraj nejaký extra efekt nepocítil a vraj to len mierne zvýši otáčky, ale proste to treba odskúšať a chotofo ;-) Počul som aj názor, že to funguje tak, že sa zvýšia otáčky a motor sa tým pádom rýchlejšie zohreje, ale to je podľa mňa pixovina :roll: Najlepšie bude dojsť, budeme sledovať kam idú káble a potom to rozoberieme. Prípadne aj zložíme :mrgreen:
Čo sa týka otáčok, tak to jazdí od tých 2tis hore a pri nejakých 4 až 5 tis to proste umrie. Je to masturbo gízeľ, takže výkon aj točák to má, ale úprimne povedané, lepšie sa mi jazdí na tom benzíne. Je to predsalen 2,4 ;-)
Magicar sa tu kdesi rozoberal. Brašulo to tam má tiež a je s tým spokojný, jak v zime, tak aj v lete kvôli klíme. Ak jazdíš krátke trasy, tak to vie poriadne zahýbať spotrebou, to mám zas od kolegu, ktorý to má na E11ke. Prípadne mu napíš SSku na janhranica ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

GunslingerPK
panic
Dátum registrácie: Utorok, 11. Apríla 2006, 21:34

Príspevok od používateľa GunslingerPK » Štvrtok, 27. Septembra 2007, 04:59

wilson: Na LC je tiez tlacidlo PWR HEAT a tak ako uz bolo spomenute sluzi na rychlejsie zohriatie motora. Mne to naozaj v studenom pocasi automaticky mierne zvysi otacky na volnobehu a auto sa zohreje rychlejsie. Ja ho zvycajne zapnem ked najdem prvu namrazu na skle (a vypnem na jar ked zbadam prve snezienky, heh :-)

Magicar AS100 sa mi zatial moc neosvedcil, cakal som o cosi vacsi dosah (v zastavanych oblastiach to je max par stoviek metrov a casto o dost menej), a kedze casovanie vnutorneho osvetlenia mi robi trouble (nemozem auto zamknut cca 10 sekund po zatvoreni dveri - je to interval kym vovnutri nezhasne svetlo, ale aj ked vypnem vnutorne svetlo, ten casovy interval je niekde hlbsie v elektronike auta a ani moj znamy - ozaj expert - zatial neprisiel na to ako to oklamat. To dialkove sice vyzera daleko lepsie nez u 9000ky, ale tie varovne tony mi dost lezu na nervy, takze automaticke zamykanie pri vzdialeni sa od auta - nastavitelne tusim na 10/15/20metrov nepouzivam, ale ked nahodou podrzis hlavne tlacitko ovladania - I - tak sa to zaktivuje a vzdy to potom musim opat zrusit (trikrat dlhsie podrzanie I). Problem je ze ked to mas aktivne a zostanes pri aute (alebo mas auto v garazi ale kluce este v dosahu), tak sa to same striedavo zapina a vypina. A to varovne pipanie kazdych par minut ked zamknes auto a nechas zapnute parkovacky je tiez dost otravne (sice ta to upozorni ak nahodou zabudnes vypnut svetla, ale ak ich nechas naschval zapnute, tak to pipanie ozaj otravuje). Co sa tyka nezavisleho kurenia, tiez som nad nim rozmyslal, ale tuto zimu chcem odskusat ten dialkovy start cez alarm v spojeni s PWR HEAT - dam Ti vediet ako to funguje, ale kedze PWR HEAT samotne sa zatial osvedcilo a AS100kove ovladanie ma na sebe aj zobrazenie vnutornej teploty, myslim ze to necham takto a nebudem spekulovat nad Webastom.

Ak by si potreboval uzivatelsky alebo instalacny manual na AS100 v PDFku, daj vediet (napis na aky e-mail Ti ho mam poslat).
GunslingerPK
LC120
LC80
Obrázok

wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Štvrtok, 27. Septembra 2007, 09:34

dakujem za rady. ešte by to chcelo výkonovú krivku ;-) .
academic: alarm bude od autoomega, sú blízko, robili mi aj corollu a som spokojný s montážou aj servisom, tak preto
chmelo: určite sa zastavím len ten čas. a dostať sa na kamennú je teraz dosť o život. včera som šiel z rondla po vahostav pekných 20min. (cca 5km). rovno ti dám zrátať kolko bude koštovať prestrek na červeno... a rozobrať sa nič nebude :razz:
GunslingerPK: manual na as100ku mám, z autoalarmshop sa dajú stiahnuť slovenské návody
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

Marcello
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 3. Novembra 2008, 20:54

Príspevok od používateľa Marcello » Utorok, 8. Decembra 2009, 17:09

Hosi,
tiez riesim to tlacitko PWR HEAT, mam ho na Previi, alke myslim si ze sa nejedna o zvysenie otacok motora (tia sa zdvihnu mozno kvoli zatazeniu alternatora), ale o dohrievanie vodneho okruhu radiatora kurenia. Ved si zoberte ze tento PWR HEAT je napajany 3x50A poistkami !!!. Myslim si ze sa jedna o teplom ovplyvnovanu odporovu sprialu, ktora zvysuje svoj odpor tym cim je voda v okruhu teplejsia. Ja zvysene otacky nebadam, skor si myslim ze treba hladat tri spiraly, alebo vyhrevne plochy niekde okolo kurenia. Ak mate niekto nejaky nakres ktory poukazuje na ten PWR HEAT, uvitam akekolvek info.

pls pls pls

Vdaka...
PREVIA 05´, 2.4 VVTi 16V - 116kW /LPG seq./

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných