Hááááááááá, už ťa mám ty neporiadnik

Šak som ti písau vo co gou
V múdrej knižke toho o PowerHeat moc nepíšu. Len toľko, že v extrémne chladnom počasí to pomáha rýchlejšie vykúriť afto. Počítam, že je to na princípe el. špirály kdesi v systéme chladenia/kúrenia, niečo podobné sa podomácky montovalo do embéčiek. Brašulo to má v Prevke a vraj nejaký extra efekt nepocítil a vraj to len mierne zvýši otáčky, ale proste to treba odskúšať a chotofo

Počul som aj názor, že to funguje tak, že sa zvýšia otáčky a motor sa tým pádom rýchlejšie zohreje, ale to je podľa mňa pixovina

Najlepšie bude dojsť, budeme sledovať kam idú káble a potom to rozoberieme. Prípadne aj zložíme
Čo sa týka otáčok, tak to jazdí od tých 2tis hore a pri nejakých 4 až 5 tis to proste umrie. Je to masturbo gízeľ, takže výkon aj točák to má, ale úprimne povedané, lepšie sa mi jazdí na tom benzíne. Je to predsalen 2,4
Magicar sa tu kdesi rozoberal. Brašulo to tam má tiež a je s tým spokojný, jak v zime, tak aj v lete kvôli klíme. Ak jazdíš krátke trasy, tak to vie poriadne zahýbať spotrebou, to mám zas od kolegu, ktorý to má na E11ke. Prípadne mu napíš SSku na janhranica