uvedené do prevádzky: 6/1989
ROFL
uz si to bol kupit?scooby napísal:Zajtra ide este kamos do nemecka co vozia afta na Slovensko tak pozre ci nieco nie je v tej cene ale 2003, ak nic nebude zobral by som hen to. Myslite ze postaci ze by som ukecal Vlasta alebo nejakeho servisaka a pozrel by to tam namieste? Resp. asi najlepsie by bolo rovno s tym zbehnut do servisu na zdvihak a pozret stav zo spodu..kua, hlaste sa z NR kto mi moze pomoct kam by som zbehol
. KRE?
THX

No ma v tom mierny bordelAlfGordon napísal:vyrobené: 5/1990
uvedené do prevádzky: 6/1989
ROFL
Vyfukol mi to wilson, bol rychlejsi teda hlavne prvy takze uz som mu to nechcel vyfuknut:). Inak zatial ziadna Previa v obzorekre napísal:uz si to bol kupit?scooby napísal:Zajtra ide este kamos do nemecka co vozia afta na Slovensko tak pozre ci nieco nie je v tej cene ale 2003, ak nic nebude zobral by som hen to. Myslite ze postaci ze by som ukecal Vlasta alebo nejakeho servisaka a pozrel by to tam namieste? Resp. asi najlepsie by bolo rovno s tym zbehnut do servisu na zdvihak a pozret stav zo spodu..kua, hlaste sa z NR kto mi moze pomoct kam by som zbehol
. KRE?
THXci jak je to... trebalo by to zatiahnut do servisu urcite...
Aj keby to bola pravda, neviem si predstavit sediet na pravej strane a este v sportaku.....Rasťo napísal:Asi podvrh, ale... http://toyota-supra.autobazar.eu/card.php?id=334534" target="_blank" target="_blank
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných