E11 - Kúpa dovezenej búranej Corolly na SK
Moderátor: AndyGTP
- riso
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 24. Októbra 2006, 09:52
- Kontaktovať používateľa:
tym, ze som zistil zavadu, preco mi vibruje plynovy pedal (a opravil ju) a najazdil som uz 5000 km od kupy, som sa na to vykaslal. buduci rok ho chcem dat na stolicu, setrim peniaze. ABS som neriesil, to musi pockat.
auticko jazdi vyborne, a to vyrovnanie snad nebude drahsie nez 10 000 Sk. so vsetkym som spokojny, zatial, preto sa ho zbavit nechcem.
teraz ma cakaju investicie ako Dan z motoroveho vozidla, dialnicna nalepka, letne gumy...10 000 zmizne zaciatkom roka ani neviem ako.
auticko jazdi vyborne, a to vyrovnanie snad nebude drahsie nez 10 000 Sk. so vsetkym som spokojny, zatial, preto sa ho zbavit nechcem.
teraz ma cakaju investicie ako Dan z motoroveho vozidla, dialnicna nalepka, letne gumy...10 000 zmizne zaciatkom roka ani neviem ako.
Toyota Corolla Compact E11 (1999), 1332 cm3, 63 kW, 3d
tie vybrácie môžu byť kvôli ovalite kolesa, daj si to skontrolovať. Ja som mal tiež, koleso opravili a už nevibruje.riso napísal:pribeh pokracuje...
aktualne nedostatky mojho auta, ktore som doteraz neodstranil a boli odzaciatku pritomne:
- nesvieti kontrolka stretavacich svetiel (alebo ani nema??)
- nefunguje ABS (ale pritomne je)
- geometria...prave predne koleso je posunute o 3 stupne...ci take volaco
- vibracie v plynovom pedale okolo 2500 ot./min. pri vsetkych rychlostiach aj na neutrale
DNES SOM BOL OPAT V SERVISE
Po diskusii s technikmi je jasne, ze auto je cele pokrutene, bude musiet ist na vyrovnavanie (len ten stroj stoji na objednanych 24 hodin asi 3 000 korun kua), potom sa musi vyrovnat osadenie tlmica, vymena oboch prednych...a az potom sa uvidi, co s tymi vibraciami motora (a pedalu) pri 2500 ot. Pripravit si mam nejakych 20 000 - 30 000 Sk a nevedia, ci mi tie vibracie zmiznu. Tolko budem setrit pekne dlho....
- Martin E11
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 20. Septembra 2007, 12:34
Re: E11 - Kúpa dovezenej búranej Corolly na SK
zdravim celicaNR,zaujala ma ta poznamka o dobrom technikovi.
Ja som akurat kupil corolku combi a chcel by som ju necht pozret technikovi,mam podozrenie na brzdy a tlmice.
Ak mozes posun kontakt
dik
Ja som akurat kupil corolku combi a chcel by som ju necht pozret technikovi,mam podozrenie na brzdy a tlmice.
Ak mozes posun kontakt
dik
Corolla Verso
corolla E11 Combi
favo black line
s105
corolla E11 Combi
favo black line
s105
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
- Kontaktovať používateľa:
Re:
ani moja nema. ako som uz kdesi inde pisal, vytiahol som pristrojovku, do kazdej prazdnej diery som strcil ziarovku, ale nic nepribudlo. asi na stretavacky japoncici zabudli. alebo sa na to vy...wilson napísal:neviem ako tvoja, ale moja kontrolku na strtávačky nemá. len dialkové a hmlovkariso napísal:pribeh pokracuje...
.
.
- nesvieti kontrolka stretavacich svetiel (alebo ani nema??)
.
.
....
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných